PRM doreste, pe viitor, consilieri locali valabili

Gelil Eserghep nu crede ca vor fi "anticipate"

Presedintele Organizatiei judetene PRM Constanta, Radu Comanici, a afirmat, intr-o conferinta, ca "filiala este mai functionala acum decat oricand" si ca "exista mai multa intelegere si preocupare pentru pregatirea alegerilor" in partid. Despre demisiile recente ce s-au inregistrat in interiorul formatiunii, Radu Comanici declara ca au fost rezultatul faptului ca PRM stie sa-si elimine, fara "ajutorul" presei, coruptii partidului. "Suntem o organizatie consolidata, o formatiune capabila sa se purifice prin ea insasi. Nu este nevoie sa ne arate presa cu degetul. Putem sa facem curatenie, inainte sa ne arate media ca avem gunoiul sub pres", a afirmat liderul PRM. In alta ordine de idei, deputatul PRM Gelil Eserghep a declarat ca nu este de acord cu sondajele de opinie in stil PSD, pentru ca, dupa parerea sa, acestea "pregatesc" optiunea electorala a populatiei. Cu privire la ipoteza alegerilor anticipate, Eserghep sustine ca nu crede ca vor exista si afirma ca are trei motive sa creada acest lucru. "In primul rand, trebuie rezolvat conflictul dintre premierul Adrian Nastase si presedintele Ion Iliescu, pentru ca am inteles ca acesta din urma nu doreste deloc alegeri anticipate si il cred si eu. In al doilea rand, Constitutia nu prevede acest lucru si, in al treilea rand, nu cred ca parlamentarii PSD vor vota in Parlament alegerile anticipate. Votul va fi secret si nu cred ca vor dori sa-si diminueze mandatul cu un an si jumatate", a incheiat parlamentarul Gelil Eserghep. Surse din PSD declara insa ca alegerile anticipate sunt cu atat mai necesare acum, dupa lansarea invitatiei de aderare la structurile nord-atlantice, pe motivul ca, pana in 2004, partidul de guvernamant va pierde din popularitatea cu care este cotat la ora actuala. Un alt motiv al declansarii anticipatelor este acela al minoritatii parlamentare de care sufera in prezent, minoritate pe care PSD spera sa o transforme in majoritate dupa scrutinul programat in 2003. Dar cine nu-si doreste majoritate!? Presedintele Radu Comanici a subliniat ca, pe viitor, PRM isi va alege cu atentie oamenii pe care ii va promova pe functiile de consilieri locali, in asa fel incat si formatiunea politica in cauza sa aiba un cuvant de spus in administratia locala.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Până în 20 mai, AEP va desemna preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare, în şedinţă publică, prin tragere la sorţi computerizată

12 May 2024 446

Alegeri locale 2024 Cătălin Grasa, candidat PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța - „Voi promova transparența, inovația și o administrație în slujba cetățenilor”!

10 May 2024 663

Ce spune președintele PNL Nicolae Ciucă despre o candidatură la alegerile prezidențiale

08 May 2024 511

Oficial de la BEJ Alegeri locale 2024. 8 candidați, în cursa pentru președinția Consiliului Județean Constanța! (DOCUMENT)

08 May 2024 1263

ZIUA LIVE Dr. Cătălin Grasa, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, despre turism și planurile sale pentru județul Constanța (VIDEO)

02 May 2024 852

ZIUA LIVE Cum putem extinde turismul de weekend în județul Constanța pe tot parcursul anului?

01 May 2024 644

Președintele Consiliului Județean Constanța are un nou consilier onorific (DOCUMENT)

30 Apr 2024 804

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 1045

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 1436

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1683

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 1080

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 848

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 665

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 873

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 740