Schimbări pe tabla de şahCu ce momeşte PSD primarii de la alte partide să devină roşii

primaricandidatipsd-TudorNadrag.jpgLiderul social-democrat, Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa a anunţat că primarii localităţilor Hârşova, Ion Corvin, Tortoman şi Vulturu vor candida, la alegerile din 10 iunie, din partea PSD. Anunţul a fost făcut ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, la care au participat, alături de Constantinescu, primarii Dumitru Nedea (Ion Corvin), Tudorel Nădrag (Hârşova) şi vicepreşedinţii CJC, Cristinel Dragomir şi Cristian Darie.

„Anunţăm, oficial, trecerea domnului Nădrag şi a domnului Nedea la PSD. Au trecut mai demult, cu adeziuni", a fost, concret, declaraţia lui Nicuşor Constantinescu. În ceea ce-l priveşte pe edilul-şef din Hârşova, preşedintele CJC a precizat că PSD-ul l-a curtat încă din 2008. De altfel, Nădrag nu a ascuns niciodată acest aspect: „Sunt social-democrat de formaţie. Am fost foarte aproape, în 2008, de a candida pe listele PSD. Am fost sprijinit de CJC în acest mandat", a explicat Tudorel Nădrag, primarul localităţii Hârşova. Cât despre demisia sa din PDL, partidul în numele căruia a candidat şi a câştigat în 2008 fotoliul de primar, Nădrag a mărturisit că încă nu a demisionat din partid, dar că va face acest lucru în zilele care urmează.

„Nu e o surpriză candidatura asta"

primaricandidatipsd-DumitruNedea.jpgDe cealaltă parte, Dumitru Nedea, gospodarul-şef al comunei Ion Corvin, exclus din PDL în urmă cu ceva timp, a declarat că „această candidatură, din partea PSD, nu este o surpriză". Ca şi Nădrag, el a invocat o înţelegere bună cu CJC, fapt pentru care a decis ca la proximele alegeri să meargă pe lista social-democrată. Nu în ultimul rând, Constantinescu a afirmat că există încă doi primari care vor candida la alegerile locale din partea PSD: ţărănistul Eugen Berbec, primarul din Vulturu, şi Lucian Chitic, primarul din Tortoman (PER). Acesta din urmă a explicat că hotărârea sa vine ca urmare a faptului că în mandatul actual a fost susţinut de CJC. Chitic a precizat şi că în viitorul apropiat îşi va depune cererea de adeziune la PSD.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

rex

27 Mar, 2012 17:23

Nu sunt momiti de Constantinescu ci fug ca dracu de tamaie de aceasta gasca (pd), ce a distrus voit tara si primarii si nu numai (vezi: Frunzaverde si alti parlamentari si primari) reactioneaza voit la ura poporului fata de basescu si compania.

Articole asemanatoare

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 809

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 960

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1215

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 871

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 725

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 561

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 779

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 651

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 576

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 899

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 591

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 718

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 734

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 572

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 608