Sedinta de consiliu, cu scantei, la Cernavoda

Consilierii locali din Cernavodă au fost convocaţi ieri după-amiază, într-o şedinţă extraordinară. Spiritele s-au încins însă, la maximum, iar şedinţa a fost anulată.

Neînţelegerile au pornit de la un incident petrecut în cursul zilei de ieri. Surse din Cernavodă ne-au declarat că o localnică, nemulţumită de faptul că primăriţa nu ar fi deszăpezit străzile, s-a dus şi şi-a parcat maşina în faţa porţii Marianei Mircea. Aceasta din urmă ar fi aflat şi ar fi trimis Poliţia Comunitară la soacra şoferiţei să o invite la primărie. Numele femeii este Mârlăneanu şi locuieşte, se pare, pe str. Dunării. În cadrul şedinţei de Consiliu Local femeia, însoţită de soacră, a venit şi şi-a spus nemulţumirea. S-a creat un adevărat vacarm în sala de şedinţe, iar cei care au ridicat tonul au fost ba de partea femeii nemulţumite, de cum s-a realizat deszăpezirea, ba de partea primăriţei. Sursele noastre ne-au mai spus că prin şedinţa extraordinară de ieri, Mariana Mircea ar fi intenţionat să anuleze hotărârea adoptată la ultima şedinţă, prin care a fost desemnat un reprezentant al Consiliului Local, care să facă parte din Comisia de organizare a referendumului pentru demiterea primăriţei. Martori la şedinţa de ieri au precizat că Poliţia Comunitară a făcut uz de forţă pentru evacuarea din sală a femeii nemulţumite de activitatea primarului, dar şi a soacrei acesteia.

Mariana Mircea se apără

Pentru a afla şi opinia sa, am contactat-o telefonic şi pe primarul Mariana Mircea. Ea ne-a declarat că ar fi invitat-o pe femeie ieri, la primărie, pentru a-i asculta nemulţumirea, dar că aceasta nu a venit să discute cu ea. În privinţa acuzaţiilor ce i s-au adus în legătură cu deszăpezirea, Mariana Mircea a afirmat că străzile din Cernavodă au fost curăţate de zăpadă şi că utilajele acţionează după un program bine stabilit. Ea a admis faptul că pe ordinea de zi a şedinţei de ieri, iniţiase un proiect de hotărâre de anulare a hotărârii anterioare prin care a fost desemnat reprezentantul Consiliului Local ce urmează să participe la comisia de organizare a referendumului. „Intenţionez să cer anularea în instanţă a acestei hotărâri", a adăugat Mariana Mircea. Ea a recunoscut că şi-a pierdut cumpătul la şedinţa de ieri, din cauza faptului că preşedintele de şedinţă i-a dat cuvântul localnicei nemulţumite înainte să supună la vot proiectele de hotărâre. Pe ordinea de zi, primarul Mariana Mircea a inclus şi proiectul de buget al oraşului Cernavodă, fapt considerat de unii drept pretext ca să convoace o şedinţă şi să anuleze proiectul privind desemnarea reprezentantului CL în comisia pentru referendum.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

pentru ioana

23 Apr, 2010 15:51

erai si tu de fata? altfel de unde sa stii ca MM si profa de sport sunt lesbiene?Eu cred ca esti cam proasta!

ioana

11 Feb, 2010 00:27

asta are drept sa se numeasca primar?numai tiganii au votato...o betiva,frasu e un interlop cautat cred k in toata lumea...si mai e si lesbiana pe deasupra...ghiciti cu cine ?cu profa d sport...jos cu ea k ne-a facut de ras peste tot...

cernavodeanul

10 Feb, 2010 12:17

Cirjali Serif a fost si ramane o jigodie care nu stie decit sa tradeze si sa insele ca sa-i fie lui bine.Sa se spele pe cap cu el "privighetoarea din cernavoda".Hai cu referendumul, hai liberareeeeee!

navodarean

10 Feb, 2010 00:22

PD -isti au luat-o razna, vor referendum la Medgidia, la Cernavoda, la Navodari, au vrut sa-l demita pe primarul Mangaliei. Sunt niste prosti in frunte cu prodtul nostru Calapod Tudorel

MARINEL

09 Feb, 2010 19:37

Serif nu inseamna nici macar 5% din pnl si nu-i decat un incapabil.Va fi rau si de unul si de celalalt,da? Asa ca nu te mai strofoca atat mai IANI ca o faci degeaba. Mai vorbin peste 30-35 zile,bine? Ciao!

iani

09 Feb, 2010 18:38

asa este l a luat pe Serif de partea ei....asta e trebuie sa va obisnuiti cu ideea ca o sa o mai aveti in urmatorii ani langa voi ....bafta

fan x

09 Feb, 2010 13:44

Consilierii PNL si PDL sustin impreuna organizarea referendumului mai putin licheaua de serif despre care nu se stie exact ce are in pantaloni :))

MARINEL

09 Feb, 2010 12:10

Ieri primarita a stat in carciuma lui Serif pana la ora 15 unde a consumat cot la cot cu alti liberali bauturi de tot felul,asa ca e "fireasca"atitudinea ei la sedinta de consiliu.Femeia asta nu mai are limite,chiar nu-si da seama ca C-voda nu-i nici Paris si nici macar Bucuresti sa-ti mai poti permite anumite "iesiri".Intentia ei e s-o lungeasca cu referendumul in speranta ca poate se va intampla ceva astfel in cat sa-si salveze scaunul,scaun ocupat prin inselaciuni si minciuni de tot felul. Au pus oamenii botul dar cu siguranta s-au fript rau de tot si cu proxima ocazie v-a fi sanctionata de electorat.Vrea acum o alianta de conjunctura cu liberalii lui serif dar o sa iasa nasol si pentru unii si pt altii.

Articole asemanatoare

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 804

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 956

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1196

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 871

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 725

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 560

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 779

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 651

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 576

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 894

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 590

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 718

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 733

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 571

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 607