Stelian Ion, candidatul USR-PLUS la primăria Constanța, întâlnire cu locuitorii din cartierul Tomis II (galerie foto)

  • Stelian Ion și echipa sa a ajuns și în cartierul Tomis II din municipiu.

  • Între alte multe probleme semnalate, locuitorii din cartierul Tomis 2 - zona Liceului Tomis au spus că duc lipsa unei piețe agroalimentare

  • Se simte, de asemenea, nevoia unor terenuri de sport și locuri de joacă dar și  implementarea în cartier a unui sistem de pază sau o implicare mai riguroasă a poliției locale


Candidatul USR-PLUS la funcția de primar al municipiul Constanța continuă seria întâlnirilor cu locuitorii din urbe.
Stelian Ion și echipa sa a ajuns și în cartierul Tomis II din municipiu. "Între alte multe probleme semnalate, locuitorii din cartierul Tomis 2 - zona Liceului Tomis ne-au spus că duc lipsa unei piețe agroalimentare.
Se simte, de asemenea, nevoia unor terenuri de sport și locuri de joacă. Curțile școlilor, care ar putea suplini aceste lipsuri, sunt închise. Redeschiderea terenurilor de sport ale școlilor pentru copii și tineri, în condiții de siguranță, reprezintă unul dintre proiectele mele și ale echipei USR PLUS odată ajunși la Primărie.
Nu în ultimul rând, stând de vorbă cu oamenii, aceștia ne-au mai mărturisit că, pentru mai multă siguranță și liniște, și-ar dori implementarea în cartier a unui sistem de pază sau o implicare mai riguroasă a poliției locale.
Fiecare punct de vedere este important pentru noi. Tocmai de aceea ne vom afla în următoarele luni în toate zonele Constanței pentru a discuta cu oamenii. Acesta este modul în care noi suntem hotărâți să facem administrație locală”, a precizat Stelian Ion.
 

Citește și:

Stelian Ion, candidatul USR-PLUS pentru funcția de primar al Constanței “Oamenii își doresc schimbarea. Din septembrie, abordarea noastră va fi cu totul diferită” (galerie foto)

Stelian Ion (USR) - „Cartierul Km 4-5 are nevoie de o piaţă amenajată modern. Este absolut necesar şi un parc veritabil!”

Deputatul Stelian Ion a continuat seria întâlnirilor cu constănţenii. Ce probleme i-au semnalat locuitorii din cartierul Tomis 3? (galerie foto)

Deputatul Stelian Ion, discuţii cu locuitorii dintr-o zonă-simbol a oraşului Constanţa - artera pietonală Ștefan cel Mare


Deputatul Stelian Ion s-a întâlnit cu locuitorii din cartierul Tomis Nord din Constanţa
 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Stelian Ion susține că numele său și al altor colegi din USR Constanța apare în listele de susținători ai partidului Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 570

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 658

LIVE VIDEO-TEXT Alegeri 2024 Este oficial - Stelian Ion și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Constanței (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Apr 2024 906

ZIUA LIVE Planurile lui Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru municipiul Constanța!

25 Apr 2024 843

Candidatul din partea ADU pentru Primăria Constanța, Stelian Ion își depune candidatura la Biroul Electoral Municipal

24 Apr 2024 571

LIVE VIDEO-TEXT Stelian Ion (candidat ADU) pentru Primăria Municipiului Constanța- „Comunitatea tătaro-turco-musulmană este una puternică, cu o istorie care ne apropie“ (FOTO)

24 Apr 2024 834

Beneficiar, afaceristul Viorel Farcaș Deputatul Stelian Ion (USR) - „O nouă bucată din faleza orașului, un alt tun imobiliar pus la cale de primarul Chițac" (DOCUMENT)

23 Apr 2024 1117

În anul 2024, cartierul Palas din Constanța, praf și mocirlă după o simplă ploaie!

21 Apr 2024 545

Mesajul lui Stelian Ion (candidat ADU) pentru Primaria Municipiului Constanța, către liberalii constănțeni

20 Apr 2024 576

ZIUA LIVE Stelian Ion (ADU) - „Eu văd dezvoltarea Constanței pe orizontală, trebuie să încurajăm aceste investiții"! (VIDEO)

17 Apr 2024 667

ZIUA LIVE Pe cine va vota Claudiu Palaz ca primar al Constanței? (VIDEO)

16 Apr 2024 618

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța propune o administrație transparentă!

16 Apr 2024 692

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Constanța este un oraș nespălat, îl spală doar ploile, iar din cauza lucrărilor prost făcute se inundă”!

09 Apr 2024 841

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Constanța - „Primăria s-a detașat de cetățeni și pare că ia decizii împotriva cetățenilor“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Apr 2024 584

ZIUA LIVE Deputatul Stelian Ion, candidatul ADU la Primăria Municipiului Constanța despre lipsa locurilor de parcare și traficul infernal!

08 Apr 2024 736