Stelian Ion (USR) critică promisiunile făcute pe final de mandat de primarul Decebal Făgădău


Deputatul USR de Constanța Stelian Ion critică promisiunile făcute pe final de mandat de primarul Decebal Făgădău. „Făgădăuiți marea cu sarea, făgădăuiți investiții fără precedent, transformări istorice, arhitecturi epice. De săptămâni de zile, domnul de la Primărie pare lovit de o incontinență a promisiunilor, de ai impresia că stă și peste program, doar ca să poată doborî toate recordurile de promisiuni: milioane din fonduri europene pentru modernizarea marilor bulevarde, alte milioane în școli, iar despre un loc de joacă mai degrabă în paragină am aflat chiar astăzi că va deveni „zonă de agrement“.
 
În 20 de ani pesediștii au avut vreme și bani să-l schimbe piatră cu piatră și țeavă cu țeavă, să investească în sănătatea și în educația fiecărui locuitor, să țeasă istorii formidabile și profitabile pe marginea patrimoniului istoric al Constanței.
Acum, în preajma alegerilor, aruncă cu promisiuni fără nicio măsură, în total dispreț față de inteligența locuitorilor acestui oraș. Vă invit să le amintiți aceste promisiuni vechi și noi tuturor celor care mai cred vreo iotă din ce promit PSD și Decebal Făgdău”, afirmă Stelian Ion.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Ilie

06 Mar, 2020 13:43

Incredibil, primarul apeleaza la aceeasi tactica ca si in 2016, cand a promis mega-proiecte. Constantenii trebuie sa traga linie, si sa vada ce a promis, si ce a facut Fagadau. Altfel, daca vom spune ca nu ne pasa vom avea un oras condus nu de un om care castiga campanii electorale adevarate, ci de un om care castiga concursuri de smecherii. Daca iese tot el primar, inseamna ca, constantenilor le place sa fie mintiti. Va reamintesc câteva dintre promisiunile colorate si gogonate din campania electorala din 2016 si care nu au fost concretizate. Minciuna 1: 4 parcari supraetajate si o parcare subterana Minciuna 2: Reabilitarea Cazinoului Minciuna 3: Realizarea pasajului rutier subteran pe bd. I.C. Bratianu Minciuna 4: Realizarea unei pasarele supraterane pt siguranta pietonilor in aceeasi zona Minciuna 5: Modernizarea pietelor Grivitei, Tomis III si I.L. Caragiale Minciuna 6: Sala polivalenta cu 5000 locuri Minciuna 7: Bazin olimpic de inot in zona Badea Cartan Minciuna 8: Sistem integrat de semafoare inteligente Minciuna 9: Realizarea sistemului de monitorizare video in oras. Minciuna 10: Asfaltarea strazilor (fara sa rezolve diferentele de nivel la gurile de canalizare). A dovedit ca ne-a mintit pe toti, credeti ca mai merita VOTAT?

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Candidatul Dreptei Unite pentru municipiul Constanța, Stelian Ion -„Eu joc totul pe această carte, Primăria trebuie câștigată"! (VIDEO)

26 Apr 2024 536

LIVE VIDEO-TEXT Alegeri 2024 Este oficial - Stelian Ion și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Constanței (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Apr 2024 781

ZIUA LIVE Planurile lui Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru municipiul Constanța!

25 Apr 2024 750

Candidatul din partea ADU pentru Primăria Constanța, Stelian Ion își depune candidatura la Biroul Electoral Municipal

24 Apr 2024 508

LIVE VIDEO-TEXT Stelian Ion (candidat ADU) pentru Primăria Municipiului Constanța- „Comunitatea tătaro-turco-musulmană este una puternică, cu o istorie care ne apropie“ (FOTO)

24 Apr 2024 712

Beneficiar, afaceristul Viorel Farcaș Deputatul Stelian Ion (USR) - „O nouă bucată din faleza orașului, un alt tun imobiliar pus la cale de primarul Chițac" (DOCUMENT)

23 Apr 2024 1039

În anul 2024, cartierul Palas din Constanța, praf și mocirlă după o simplă ploaie!

21 Apr 2024 505

Mesajul lui Stelian Ion (candidat ADU) pentru Primaria Municipiului Constanța, către liberalii constănțeni

20 Apr 2024 523

ZIUA LIVE Stelian Ion (ADU) - „Eu văd dezvoltarea Constanței pe orizontală, trebuie să încurajăm aceste investiții"! (VIDEO)

17 Apr 2024 607

ZIUA LIVE Pe cine va vota Claudiu Palaz ca primar al Constanței? (VIDEO)

16 Apr 2024 591

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța propune o administrație transparentă!

16 Apr 2024 659

ZIUA LIVE. Stelian Ion (ADU) „Constanța este un oraș nespălat, îl spală doar ploile, iar din cauza lucrărilor prost făcute se inundă”!

09 Apr 2024 788

ZIUA LIVE Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Constanța - „Primăria s-a detașat de cetățeni și pare că ia decizii împotriva cetățenilor“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

09 Apr 2024 553

ZIUA LIVE Deputatul Stelian Ion, candidatul ADU la Primăria Municipiului Constanța despre lipsa locurilor de parcare și traficul infernal!

08 Apr 2024 708

LIVE VIDEO+TEXT Ludovic Orban - „Sunt aici pentru a-l sprijini pe Stelian Ion pentru funcția de primar al Municipiului Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 Apr 2024 857