UPDATE Senatorul Bourceanu ales președinte al Organizației Municipale PNL Constanța. Primarul Chițac, vicepreședinte de drept

  • Conferința de alegeri a organizației municipale a PNL Constanța este în plină desfășurare  la Centrul Multifuncțional Jean Constantin
  • Pentru funcția de președinte al organizației municipale candidează senatorul, Septimiu Bourceanu
  • Potrivit statutului partidului, primarul Vergil Chițac, în calitate de edil de municipiu reședință de județ este de drept vicepreședinte în Biroul Municipal
  • Pentru cele două funcții de prim-vicepreședinți ai organizației candidează : Silviu Coșa (prefectul județului Constanța), care va coordona departamentul de Strategii și Comunicare și Ionuț Rusu (viceprimarul municipiului Constanța) care va conduce departamentul de Politici Publice

Liberalii din cadrul organizației municipale a PNL Constanța își aleg astăzi începând cu ora 11.00 noua conducere în cadrul Conferinței de alegeri care se desfășoară la Centrul Multifuncțional Jean Constantin.

La eveniment este prezent și deputatul Bogdan Huțucă, președintele organizației județene a PNL Constanța.

Pentru funcția de președinte al organizației municipale candidează senatorul, Septimiu Bourceanu.

Acesta deține funcția de președinte interimar de la sfârșitul lunii martie a acestui an.

Potrivit statutului partidului, primarul Vergil Chițac, în calitate de edil de municipiu reședință de județ este de drept vicepreședinte în Biroul Municipal.Pentru cele două funcții de prim-vicepreședinți ai organizației candidează : Silviu Coșa (prefectul județului Constanța), care va coordona departamentul de Strategii și Comunicare și Ionuț Rusu (viceprimarul municipiului Constanța) care va conduce departamentul de Politici Publice.
Pentru funcția de trezorier este depusă o singură candidatură, cea a  lui  Alexandru-Marius Timofte. Pentru funcțiile de vicepreședinți ai organizației candidează: Mihaela Andrei, Costin Avătafului, Adriana Câmpeanu, Mihnea Claudiu Drumea, Adrian Dugăiașu, Stere Hira, Mihai Sorin și Teodor Popa.

Alte 15 candidaturi au fost depuse pentru calitatea de membru în cadrul Biroului Permanent Local al PNL municipiu.
Este vorba despre candidaturile: Adrianei Arghirescu, Ateș Casimceali, Toni Bobe, Lavinia Boldea, Enache Bucovală, Andreea Bugescu, Andrei Dimancea, Florin Gavrilă, Stelian Gima, Alexandru Nazâru, George Niculescu, Cristian Omocea, Nicolae Ploscaru, Dorel Sauciuc și Daniel Tatu.

Potrivit statutului PNL, viitorul secretar general al organizației municipale va fi votat la propunerea președintelui desemnat în prima ședință de Birou Permanent Local. 

UPDATE: Ora 14.30

Potrivit unui comunicat al PNL Constanța, senatorul Septimiu Bourceanu este, începând de astăzi, 19.06.2021, președintele Organizației Municipale P.N.L. Constanța.

"Mandatul meu va fi cu oameni și despre oameni. Continuăm împreună și dezvoltăm Constanța! Proiectul Constanța este al nostru al tuturor așa că, în calitate de președinte al Organizației Municipale, îi încurajez pe constănțeni să vină cu propuneri și idei pentru dezvoltarea orașului.  Cred că avem o echipă puternică cu care putem dezvolta Constanța", a declarat Septimiu Bourceanu, președintele Organizației municipale P.N.L. Constanța.


Primarul Constanței, Vergil Chițac, se va implica activ în conducerea filialei în calitate de vicepreședinte de drept. Alături de Septimiu Bourceanu, în calitate de prim vicepreședinți au fost aleși Silviu Coșa și Ionuț Rusu.

Vicepreședinții Organizației Municipale P.N.L. Constanța sunt: Mihaela Andrei, Costin Avătavului, Adriana Câmpeanu, Mihnea Claudiu Drumea, Adrian Dugăiașu, Stere Hira, Sorin Mihai și Teodor Popa.

Membri in Biroul Permanent Local sunt: Adriana Arghirescu, Ateș Casimceali, Toni Bobe, Lavinia Boldea, Enache Bucovală, Andreea Bugescu, Andrei Dimancea, Florin Gavrilă, Stelian Gima, Alexandru Nazâru, George Niculescu, Cristian Omocea, Nicolae Ploscaru, Dorel Sauciuc și Daniel Tatu.

”Am încredere că împreună cu voi putem atinge cel mai important obiectiv: dezvoltarea Constanței.”- a declarat în încheiere noul Președinte al Organizației Municipale  PNL Constanța.


PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nemulţumire în PNL, după ce Florin Cîțu l-a numit pe ginerele preşedintelui CJ Constanţa secretar de stat în MAE, deși funcția era „rezervată” altcuiva

31 Jul 2021 1195

Liderii PNL, la Constanța „Vrăjmășiile din partid se vor domoli după congres” (video)

31 Jul 2021 923

UPDATE 10 Primarul Chițac lipsește de la ședința Consiliului Local Municipal. Regulamentul privind activitatea de taxi, adoptat! PUD-ul pentru un bloc de 35 de etaje a fost anulat!

30 Jul 2021 906

Dopo CCJ. Deputatul Marian Crușoveanu, reconfirmat secretar general al PNL Constanța

30 Jul 2021 1060

ZIUA LIVE. Votul lui Mihai Lupu la Congresul PNL „valorează" 350 de milioane de lei!

30 Jul 2021 1232

Bogdan Huțucă „Unul dintre cei doi candidați la conducerea PNL, m-a nominalizat astăzi pentru funcția de ministru de Finanțe“

29 Jul 2021 1283

Editorial Da` cu elevii ce-ați avut dom` primar Chițac?

29 Jul 2021 1646

ZIUA LIVE. Județul Constanța are nevoie urgentă de alocări bugetare și de predictibilitate!

28 Jul 2021 1039

AUR Constanța „Politicienii oportuniști care nu își respectă promisiunile și cetățenii, vor fi demiși“ (galerie foto+video)

26 Jul 2021 1821

LIVE VIDEO-TEXT. Mihai Lupu a anunțat că merge cu Florin Cîțu la Congresul PNL Greii PNL, la Casa de Cultură. Orban, Cîțu, Boc, Flutur, Bode, Ciucă și Bogdan participă la alegerile PNL Constanța (galerie foto)

26 Jul 2021 5316

Florin-Vasile Cîțu este așteptat, mâine, la alegerile PNL Constanța de elevii protestatari

25 Jul 2021 1169

Alegeri în PNL Constanța. Ultima zi de depunere a candidaturilor. Bourceanu și Coșa, „locotenenții” președintelui Huțucă

22 Jul 2021 2924

ZIUA LIVE. Se transformă comuna Poarta Albă în oraș?

21 Jul 2021 2317

Editorial PSD a dat cu var, PNL asfaltează pavelele. Când va fi redată Piața Ovidiu pietonilor?!

15 Jul 2021 2935

Conferința județeană de alegeri la PNL Constanța cu participarea greilor, Ludovic Orban și Florin Cîțu. Huțucă candidează pentru un nou mandat de președinte

13 Jul 2021 2353