Politic

USR Constanța cere consilierilor locali să nu aprobe vânzările de terenuri proprietate publică sau privată a municipiului

  • Pe 29 mai a.c. se reunește Consiliul Local Municipal
  • Pe ordinea de zi a ședinței se regăsesc cel puțin 10 proiecte de vânzări de terenuri care aparțin municipalității
  • USR Constanța este împotriva oricărei înstrăinări a spațiului verde proprietate publică sau privată a municipiului Constanța și îndeamnă consilierii locali să nu voteze aceste proiecte
 
La finalul acestei săptămâni este ședință de Consiliu Local Municipal. Pe ordinea de zi a ședinței se regăsesc cel puțin 10 proiecte de vânzări de terenuri care aparțin municipalității.
Printre ele se află un proiect care prevede aprobarea oportunității vânzării prin licitație publică a terenului situat in municipiul Constanța, stațiunea Mamaia, zona hotel Delta, în suprafață de 814 mp, sub condiția menținerii funcțiunii urbanistice de spațiu verde amenajat. USR Constanța este împotriva oricărei înstrăinări a spațiului verde proprietate publică sau privată a municipiului Constanța și îndeamnă consilierii locali să nu voteze aceste proiecte aflat pe ordinea de zi a ședinței din 29 mai 2020. “ Întrebarea ar fi: Primăria nu este în stare să întrețină cu spațiu verde de 814 mp sau sunt alte interese la mijloc?”, susțin reprezentanții USR Constanța.
Vă prezentăm mai jos, toate proiectele aflate pe ordinea de zi a CLM Constanța care fac obiectul unor vânzari de terenuri:
Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării directe și a raportului de evaluare ce stabilește prețul de vânzare al bunului imobil, teren, proprietate privată a municipiului Constanța, situat în stațiunea Mamaia, Restaurant Turist, în suprafață de 722 mp, către SC Balcan Expres SRL; Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării prin licitație publică, a caietului de sarcini, precum și a raportului de evaluare ce stabilește prețul minim de pornire a vânzării imobilului teren, proprietate privată a municipiului Constanța, situat în str. Traian nr. 27, în suprafață de 75 mp;  Proiect de hotărâre privind aprobarea oportunității vânzării directe a terenului situat în municipiul Constanța, strada Libertății nr. 21, în suprafață de 33 mp, către Brânzei Bogdan și Brânzei Mari-Luana;     Proiect de hotărâre privind aprobarea oportunității vânzării prin licitație publică a terenului situat în municipiul Constanța, staţiunea Mamaia, zona Perla-Select, în suprafață de 34 mp; Proiect de hotărâre privind aprobarea oportunității vânzării prin licitație publică a terenului situat în municipiul Constanța, str. Ion Adam nr. 34, în suprafață de 28 mp;  Proiect de hotărâre privind aprobarea oportunității vânzării prin licitație publică a terenului situat în municipiul Constanța, bd. Aurel Vlaicu FN, în suprafață de 565 mp;     Proiect de hotărâre privind aprobarea oportunității vânzării prin licitație publică a terenului situat în municipiul Constanța, aleea Universității nr. 44A, în suprafață de 150 mp;     Proiect de hotărâre privind aprobarea oportunității vânzării prin licitație publică a terenului situat în municipiul Constanța, stațiunea Mamaia, zona Hotel Tomis, în suprafață de 1323 mp;  Proiect de hotărâre privind aprobarea oportunității vânzării prin licitație publică a terenului situat în municipiul Constanța, stațiunea Mamaia, zona Hotel Prestige, în suprafață de 75 mp; Proiect de hotărâre privind aprobarea oportunității vânzării prin licitație publică a terenului situat în municipiul Constanța, stațiunea Mamaia, zona Hotel Delta, în suprafață de 814 mp, sub condiția menținerii funcțiunii urbanistice de spațiu verde amenajat.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință CLM. Proiectul PNL privind acordarea de falicități fiscale în 2020 nu a trecut! (documente)

30 Jun 2020 573

PNL Constanța cere Primăriei să facă publice informațiile legate de procedura de achiziție a serviciilor de realizare a PUG-ului orașului

30 Jun 2020 2499

Locuitorii din Faleză Nord protestează. Primăria Constanța vinde un teren situat pe strada Pescarilor, în buza mării (documente)

29 Jun 2020 1131

Un fost ales local PNL, certificat de urbanism pentru amenajare de hală depozitare și birouri

19 Jun 2020 1003

#ConstanțaAltfel PUD-ul prin care un investitor italian intenţionează să construiască un P+18 în Faleză Nord, atacat în instanță!

19 Jun 2020 4928

Liberalii sunt condiționați de PMP în susținerea proiectului privind facilitățile fiscale pentru constănțeni în 2020

18 Jun 2020 1392

Gloanțe oarbe. Taxa de parcare prin sms, subiect de campanie electorală!

15 Jun 2020 2533

#ConstanțaAltfel Consiliul Local Municipal, învins în instanță. HCL de închiriere a luciului lacului Siutghiol, la mână judecătorilor Curții de Apel (document)

15 Jun 2020 1234

În ciuda criticilor venite dinspre opoziția din CLM, Primăria Constanța finanțează și anul acesta proiecte sportive (documente)

12 Jun 2020 823

Scalețchi, la judecată cu Primăria și CLM Constanța pentru hotelul din Mamaia cumpărat acum 25 de ani

10 Jun 2020 2203

Constănțeanul supărat Nemulțumiri la final de mandat. Opoziția din CLM i-a trimis o scrisoare deschisă primarului Decebal Făgădău

08 Jun 2020 1256

Prefectura Constanța a atacat în instanță o concesiune pe 30 de ani, aprobată de CLM, fără licitație, în stațiunea Mamaia! (documente)

08 Jun 2020 2705

Inspectoratul de Stat în Construcții a amendat Primăria și CLM Constanța pentru PUD-ul și documentația unui bloc de zece etaje din Palazu Mare (document)

06 Jun 2020 4577

Luminița Vlădescu a deschis procese pe toate fronturile. Își vrea înapoi mandatul de ales local și funcția de viceprimar al municipiului Medgidia

04 Jun 2020 1669

Zeci de sesizări, sute de semnături. CLM a aprobat construirea pasarelei peste calea ferată între Km 4-5 și Poarta 6! (galerie foto)

04 Jun 2020 1895