Baruri si Restaurante

Vraja Marii, restaurantul in care ospatarii uita de tine (document)

cap_3.jpgstele_vraja_marii.jpg

 

 

Este un restaurant ce îţi oferă o privelişte minunată, dar păcat de mâncare şi de servicii. Ar fi fost mult mai apreciat dacă îşi dădeau silinţa să mulţumească clienţii şi să nu se uite numai la câţi bani le intră în buzunar.

Vraja_Marii_2.JPGVraja Mării este probabil cel mai vechi restaurant din Constanţa. A fost deschis la puţin timp după Primul război mondial, în imediata apropiere a Cazinoului, la Poarta 1 a portului. În timp a suferit diverse modificări, ajungând astăzi la un spaţiu cu o capacitate mare. Este un local preferat de mulţi pentru nunţi şi botezuri. Interiorul, aşa cum spuneam, este spaţios, dar aranjat destul de urât. Arată mai mult a cantină decât a restaurant. Localul dispune şi de două terase care sunt deschise vara. Una este exact lângă mare, iar a doua undeva mai sus, pe un mic deal de lângă restaurant. De pe ambele terase ai o privelişte extraordinară. Poţi admira Marea Neagră, Cazinoul, chiar şi portul dacă ţi se va părea interesant.

Vraja_Marii_3.JPGEste plăcut să bei ceva acolo, dar nu vă recomand mâncarea. Chiar dacă preţul este acceptabil, gustul lasă de dorit. Nu merită nici măcar pentru a-ţi potoli un pic foamea. Să nu mai zic de faptul că se prepară foarte greu. O porţie de cartofi prăjiţi mi-a fost adusă în aproximativ 30 de minute. Probabil au plecat să-i şi culeagă de a durat atât. Ospătăriţe sunt multe şi, unele dintre ele, amabile. Dar se mişcă foarte greu şi uită de tine. Am stat la o masă pe terasa de sus, unde nu erau mulţi clienţi. Când am vrut să cer nota de plată, nu găseam nicio ospătăriţă. După 15 minute de aşteptare am plecat în căutarea ei, care a mai durat cinci minute. Când am găsit-o, şi-a cerut scuze că a uitat de masa la care stăteam eu pentru că este aglomerat. Nu mi-a venit să cred că se poate întâmpla aşa ceva.

Este un restaurant ce îţi oferă o privelişte minunată, dar păcat de mâncare şi de servicii. Ar fi fost mult mai apreciat dacă îşi dădeau silinţa să mulţumească clienţii şi să nu se uite numai la câţi bani le intră în buzunar.

Localul funcţionează pe societatea Vraja Mării SRL, administrată de Dumitru Cuşu, care se mai ocupă şi de Cupa Internaţional SRL.

Vraja Mării primeşte două stele pentru locul în care este amplasată şi priveliştea oferită.

 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Alexandru

26 Jul, 2016 18:24

Ce pot sa zic . . . eu am fost acolo si sincer si personal mancarea este de nota 10+ preturile la fel si privelistea ! am fost 3 zile la rand sa mananc si personalul a fost amabil si totul a fost super ok , deci RECOMAND TUTUROR !

Sorina Stroia

08 Sep, 2015 16:19

Si iata, dupa 5 ani, e la fel. Am foat acolo luna trecuta, nu mai vazusem faleza si cazinoul din Constanta si parea un loc de incarcat bateriile. Fara exagerare, am asteptat mai bine de o ora pe terasa, dupa care ne-am mutat inauntru, in ideea ca erau mai putini oameni si vine cineva sa ne serveasca. Ceea ce s-a si intamplat, dupa mai bine de ora! Intre timp, am luat cate o cafea de la bar impotriva "regulilor", care spuneau sa servirea nu se face la bar. Groaznica experienta, nu mai calc acolo veci! Si fara nici un bacsis pentru "doamne", evident.

Articole asemanatoare

Dezbatere publică pentru investiţia societăţii Briza Mării Negre SRL în Eforie Nord

16 May 2019 939

Modificări în societatea care deţine restaurantul The View, situat pe faleza Cazinoului Constanţa

28 Feb 2019 1024

Agrostar Constanţa se împrumută de la o bancă din Franţa pentru a cumpăra teren agricol. Detalii

28 Dec 2018 1543

Complex turistic în oraşul Eforie Nord. Date din proiect (document)

21 Dec 2018 800

Dezastru la restaurantul "Vraja Mării" din staţiunea Costineşti. Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri. Ce spun comisarii CJPC (galerie foto + video)

24 Aug 2018 5994

UPDATE. S-a dat alarma la Eforie Nord. Ce se întâmplă în zona Vraja Mării

20 Aug 2018 8045

Descoperire macabră pe plaja din Eforie Nord. Trupul unui tânăr înecat, adus de valuri la mal

09 Aug 2018 5929

Iată cum se vede noaptea localul The View, ridicat pe locul restaurantului Vraja Mării. Cum vi se pare? (galerie foto+video)

28 Jan 2018 7571

Dumitru Cuşu, o nouă solicitare de la APM Constanţa. Este vizat localul The View, ridicat pe locul restaurantului Vraja Mării SRL

11 Jan 2018 8496

Apel pe facebook al unui constănţean supărat „Înapoiază-mi geanta, actele şi jucăria preferată a copilului meu“

26 Dec 2017 10795

Fostul restaurant ”Vraja Mării”, noul ”The View”, aproape de inaugurare. Iată cum arată! (galerie foto)

19 Dec 2017 11842

Constanţa de odinioară „Vraja Mării“, sub lupa Primăriei (galerie foto)

12 Dec 2017 9415

Vraja Mării, loc de tihnă, la țărmul Mării Negre, încă de pe vremea când bărbații purtau melon

05 Nov 2017 2773

Pe ultima sută de metri. Cum arată acum fostul restaurant Vraja Mării, de pe faleza Cazinoului. Care îi va fi noul nume (galerie foto + video)

22 Aug 2017 10076

Dumitru Cuşu a ipotecat Vraja Mării, plus câteva terenuri şi bunuri imobiliare. Iată motivul!

29 Jul 2017 10540