Liderul de OpinieTaximetrişti lăsaţi fără apartamente

Ieri, aproximativ 30 de taximetrişti au protestat pe strada Baba Novac, în faţa societăţii „Expocar" împotriva deciziei firmei de a scoate la vânzare mai multe imobile aparţinând unor societăţi de taxi din Constanţa, pentru neplata datoriilor. În total, firma de leasing are de primit de la taximetrişti aproximativ şase miliarde de lei vechi. În urmă cu şapte ani, „Expocar" a încheiat mai multe contracte de achiziţionare autoturisme în leasing cu mai multe firme de taxi din Constanţa. În total, aproximativ 170 de autoturisme au ajuns la societăţile de taxi. În 2009, firmele care au primit maşinile au resimţit criza şi nu şi-au mai plătit ratele la timp, acumulând totodată şi restanţe. Cu toate că taximetriştii au cerut reeşalonarea plăţilor, cererea le-a fost refuzată de reprezentanţii „Expocar". În urmă cu câteva luni, magistraţii Judecătoriei Constanţa au admis cererea de încuviinţare a executării silite împotriva debitorului SC „ANA&NICO INTERNATIONAL" SRL în temeiul titlurilor executorii reprezentate de contractele de leasing, completate de contractul de ipotecă. Astfel, s-a pus sechestru pe trei apartamente ale acţionarilor societăţii debitoare, iar două dintre locuinţe au fost scoase la licitaţie, fiind achiziţionate de patronul SC „Expocar Trade" SRL, Nicolae Dimaca. În timp ce patronii firmelor de taxi constănţene l-au acuzat pe proprietarul „Expocar Trade" că a mărit nejustificat penalităţile, reprezentanţii dealerului auto au precizat că orice nelămurire se va rezolva în instanţă.

Mai  mult pe http://lideruldeopinie.ro/48602/taximetristi-lasati-fara-apartamente


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Danielei Dinu, secretar general, UAT comuna Albești (DOCUMENTE)

08 Apr 2024 547

Declarații de avere Constanța Camelia Dumitrache, șef serviciu în Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, avere și interese (DOCUMENTE)

20 Mar 2024 740

Declarații de avere Constanța Cristina Duiculete, șef birou în Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, avere și interese. Soțul său a fost consilier local în Lumina (DOCUMENTE)

19 Mar 2024 631

Declarații avere Constanța Averea și interesele lui Victor Cherciu, șef formație la ABADL SGA Tulcea (DOCUMENTE)

12 Mar 2024 656

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Marius Graure, inspector în construcții la ISC Constanța (DOCUMENTE)

20 Feb 2024 934

Declarații de avere Teodora Pintilie, director general adjunct la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

14 Feb 2024 873

Cine i-a luat locul fostului director CJC, Ermil Chelariu, suspendat din funcție și trimis în judecată de DNA Constanța pentru folosire de informații nedestinate publicității (DOCUMENT)

12 Jan 2024 2242

Declaraţie de avere Tănase Iulian Pepi, director juridic în cadrul CN APM Constanţa, avere și interese (DOCUMENT)

28 Dec 2023 1339

Ansamblul rezidențial premium Lakeside Home din Constanța va avea o instituție de învățământ prestigioasă – Cambridge School of Constanța

10 Dec 2023 1914

Declarații de avere Bogdan Ionuț Artagea, director general provizoriu al Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu SA din Constanța (DOCUMENTE)

03 Dec 2023 1613

Știri Constanța Riveranii Zonei Peninsulare pot solicita abonament de parcare

31 Oct 2023 969

Declarații de Avere Averea și interesele Cristinei Laurenția Itoafă, șef serviciu în cadrul Primăriei Municipiului Constanța (DOCUMENTE)

24 Oct 2023 1074

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Nicoletei Florescu, șef Serviciul Topografie, Cadastru și Cartografie Digitală (DOCUMENT)

20 Oct 2023 1025

Restricții în parcarea de la Sala Sporturilor din Constanța pentru desfășurarea unor competiții sportive

18 Oct 2023 768

Hadrian Daicoviciu, arheologul pasionat de istoria Daciei romane și autorul articolului „Burebista și Dobrogea”

09 Oct 2023 931