Licitaţie de peste 22 milioane de lei CJC bagă în reparaţii drumul judeţean între Ovidiu şi Poarta Alba

Consiliul Judeţean Constanţa va organiza şi desfăşura o licitaţie pentru atribuirea contractului „Execuţie lucrări pentru proiectul Modernizarea drumului judeţean între Ovidiu – Poarta Albă (DJ 228A)”. Contractul este co-finanţat din Fonduri Structurale prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritara 1 – „Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli urbani de creştere”, Domeniul Major de intervenţie 1.1 „Planuri integrate de dezvoltare urbană,Subdomeniul: Poli de creştere".

Potrivit anunţului nr. 148051/21-11-2013, publicat pe SEAP,  valoarea estimată a contractului este de 22.845.070 de lei. Societăţile interesate pot depune ofertele de participare până pe data 10 decembrie, ora 10.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 12.00. De asemenea, ofertanţii trebuie să depună o garanţie de participare de 230.000 lei. Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante, în ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de achiziţie sunt: Constantinescu Nicuşor Daniel, Darie Cristian, Dragomir Nicolae Cristinel, Belu Mariana, Ţiţimeau Ionuţ, Tăicuţu Felicia, Rancichi Sebastian Florin, Vasile Carmen-Florentina, Cenuşă Titi, Vornicu Elena, Lungu Mihaela, Mihăieşi Gabriela, Boaca Mihaela, Blacioti Georgeta, Comanici Carmen, Bădilă Eduard Gabriel, Marin Raluca Alina, Tănasa Getuţa, Simion Lucian, Pedestru Carmen Adriana Luminiţa, Răgalie Dănuţ, Nache Ioan Mihai.

Cerinţe pentru ofertanţi

Societăţile care vor participa la procedura de achiziţii publice trebuie să aibă o medie a cifrei de afaceri pe ultimii trei ani de minim 40.000.000 lei. De asemenea, trebuie să demonstreze ca va avea acces la sau are disponibile resurse reale, negrevate de datorii, linii de credit confirmate de bănci ori alte mijloace financiare suficiente pentru a realiza cash-flow de execuţie a prezentului contract pentru o valoare de minimum 3.000.000 lei, pentru o perioada de 3 luni. Nu în ultimul rând, ofertanţii trebuie să prezinte lista  principalelor lucrări executate în ultimii 5 ani, conţinând valori, perioade de execuţie, beneficiari. Ofertantul trebuie sa fi executat/dus la bun sfârşit în ultimii 5 ani, un contract având ca obiect lucrări similare obiectul contractului, în domeniul infrastructurii de transport rutier, în valoare de minim 20.000.000 lei. La acestea se adaugă documentele referitoare la utilajele, instalaţiile, echipamentele tehnice de care poate dispune operatorul economic pentru îndeplinirea corespunzătoare a contractului de lucrări. În cazul în care echipamentele/utilajele/mijloacele de transport declarate în vederea executării contractului nu sunt deţinute de către ofertant, acesta va prezenta copii conforme după contract/precontract de închiriere/angajament. Ofertantul va face dovada că dispune sau are acces la o staţie de preparare a mixturii asfaltice (fixă sau mobilă).

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul Județean Constanța Mai multe proiecte și evenimente culturale de interes public general, regional sau județean s-au calificat. Iată lista proiectelor

26 Apr 2024 284

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a demarat procedura cu pentru achiziția studiului de prefezabilitate pentru realizarea unui spital cu deservire regională (DOCUMENT)

24 Apr 2024 452

Tulcea Sorin Grindeanu, în vizită la conferința de recepție a Aeroportului „Delta Dunării” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 489

Fost contracandidat al lui Nicolae Manolescu la funcția de președinte al Uniunii Scriitorilor a devenit consilier al președintelui Consiliului Județean Constanța

24 Apr 2024 561

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 702

Licitații publice CJC cumpără dotări în cadrul proiectului „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu”

24 Apr 2024 304

Mihai Lupu, despre refuzul consilierilor județeni de a vota retragerea CJC din Asociația de Dezvoltare Durabilă (VIDEO)

24 Apr 2024 658

CJ Constanța achiziționează 25 de microbuze electrice pentru UAT-urile din județ (VIDEO)

24 Apr 2024 620

Peste cinci zile va fi convocată ședință extraordinară a CJC în format fizic LIVE TEXT. Consiliul Judeţean Constanţa, întrunit în şedinţă ordinară. Ordinea de zi, suplimentată cu un proiect (DOCUMENTE +FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 664

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 846

Se renunță la licitație în favoarea negocierii directe Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 526

Cumpărări directe Tectonic Green Energy SRL face mentenanță preventivă la centralele termice ale Consiliului Județean Constanța (DOCUMENT)

23 Apr 2024 309

Consiliul Județean Constanța va semna contractul pentru dotarea cu microbuze electrice a școlilor din județ

22 Apr 2024 798

Ședință CJ Constanța Consilierii vor vota pentru aprobarea documentației de atribuire a lotului 3 din contractul de delegare a gestiunii Serviciului public de transport județean de persoane (DOCUMENT)

22 Apr 2024 1294

Proiectul de hotărâre pe ordinea de zi a ședinței CJ Constanța Se înființează Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor în comuna Topraisar (DOCUMENT)

22 Apr 2024 2428