Social

Meniu special de 8 Martie, oferit pacienţilor unităţilor sanitare din Constanţa de Arimex Comexim 2000 SRL

De 8 Martie, echipa Arimex Comexim 2000 SRL, cea care se îngrijeşte de hrana de zi cu zi a pacienţilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, secţiile de la Agigea, Eforie, Palazu, Dermato-Venerice, de la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa şi de la Spitalul CFR, a oferit un meniu deosebit.
 
La micul dejun, pacienţii au primit ceai cu lămâie, unt, margarină, crenvurşti din piept de pui, pate de ficat de pui, caşcaval Zottarella, brânză topită cu smântână, brânză proaspătă de vaci, miere polifloră, gem de căpşuni, caş proaspăt de vacă, iar la supliment - biscuiţi populari, lapte dulce, iaurt natural, Jogobella cu fructe.
 
La prânz, angajaţii societăţii Arimex Comexim 2000 SRL au pregătit ciorbă de purcel cu tăieţei, borş de cartofi cu oase garf, supă de legume cu smântână, supă de pui cu tăieţei de casă, supă de legume strecurată, tochitură dobrogeană cu mămăliguţă, trunchi de macrou şi cartofi natur cu lămâie, piept de pui la cuptor cu sote de broccoli, cartofi, conopidă, fasole verde, iahnie de fasole cu jumări de porc, mâncare de spanac cu friptură pui, cotlet de porc fără os în sos ostropel cu piure de cartofi, cartofi natur cu perluţe de brânză de vaci, salată de castraveţi muraţi şi salată de gogonele.
 
La desert, toată lumea a primit mere, mere coapte cu miere şi stafide, prăjitură cu fructe, napolitane, compot de mere, biscuiţi simpli populari. Cina a fost şi ea una delicioasă. Pacienţii au fost serviţi cu ceai cu lămâie, pilaf cu legume şi piept de pui la cuptor, budincă de paste cu brânză de vaci şi stafide, friptură de pui la cuptor cu spaghete în sos de roşii, cârnaţi ţărăneşti cu piure de cartofi, iar la desert - cu biscuiţi Eugenia şi prăjitură de casă.
 
„Florile sunt cel mai dulce lucru pe care l-a creat Dumnezeu, dar a uitat să le dea şi suflet. Astfel, au apărut femeile şi tuturor acestora le dorim «La mulţi ani»! O viaţă senină, rodnică în cele bune, plină de dragoste şi bucurii. Iar tuturor pacienţilor le dorim însănătoşire grabnică, pace sufletească şi putere de a spera, a iubi şi a ierta“, a declarat Petre Preda, reprezentantul societăţii Arimex Comexim 2000 SRL.
 
„Mama este cel mai iubit cuvânt! Cea mai înaltă stare! Cel mai profund sens al vieţii noastre pământeşti. Este greu să explici în cuvinte acest cuvânt. Un cuvânt ce cuprinde totul: dragoste fără limite, viaţa cu bucurii şi jertfă continuă. Cu toate că am putea spune că viaţa ei este mai mult plină de tristeţi, dar totuşi bucuria dragostei pentru copii depăşeşte lacrima durerii. Mama este fiinţa delicată, sensibilă, care dă viaţă, care înseninează viaţa. Mama este cea care aduce dragoste peste orice face. Atunci când priveşte către copiii săi, mama dă lumii mai multă frumuseţe. Ea este cea care găseşte în fiecare zi timp pentru orice problemă şi orice nevoie a celor dragi. Mama este cea care o ia de la capăt în fiecare zi, mai puternică şi mai hotărâta. Sufletul ei ştie ce e iubirea, cum se dăruieşte şi cum se primeşte ea.
 
Pentru tot ceea ce reprezentă, timpul se opreşte puţin în loc, la fiecare început de primăvară, în ziua feminităţii, a frumuseţii, a dragostei, în ziua în care femeia este în centrul atenţiei. La mulţi ani! Rugăm pe Domnul nostru Iisus Hristos şi pe Dumnezeu Tatăl Său întru veşnicie să vă binecuvânteze, să vă aibă în pază şi să vă însoţească paşii mult timp de-acum înainte“, au transmis reprezentanţii Asociaţiei „Suflete deschise“ şi cei ai societăţii Arimex Comexim 2000 SRL.
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Surprize plăcute şi daruri, oferite de Arimex Comexim 2000 SRL micuţilor pacienţi internaţi la Spitalul Judeţean Constanţa (galerie foto)

01 May 2019 857

Cozonac, ouă roşii şi multe bucate tradiţionale Meniu special de Înviere, oferit pacienţilor de echipa Arimex Comexim 2000 SRL

27 Apr 2019 577

„Arată că îţi pasă! Fii bun samaritean şi ajută un sărman!“ Acţiuni sociale, demarate de Arimex Comexim 2000 şi Asociaţia „Suflete deschise“ (galerie foto)

27 Apr 2019 660

Trunchi de peşte la tavă, plachie de peşte, tochitură dobrogeană Meniu bogat, oferit pacienţilor constănţeni de Arimex Comexim 2000 SRL

22 Apr 2019 637

Troiţă înălţată în numele SMURD de Asociaţia „Suflete deschise“ şi Arimex Comexim 2000 SRL

27 Mar 2019 843

Angajații Arimex Comexim 2000 SRL vor dona sânge pentru copilul electrocutat, duminică, la Valu lui Traian

13 Mar 2019 1629

Mărţişoare, flori şi zâmbete, oferite de Arimex Comexim 2000 SRL pacienţilor constănţeni

02 Mar 2019 1000

Pacienţii constănţeni au marcat Unirea Principatelor Române. Meniu tradiţional oferit de Arimex Comexim 2000 SRL

25 Jan 2019 2140

Păstrăv, tochitură dobrogeană, vrăbioară de viţel, plăcintă cu mere Ce mâncăruri vor primi pacienţii constănţeni în noaptea dintre ani, prin grija Arimex Comexim 2000 SRL

31 Dec 2018 1402

Revoltător Ridicată de Arimex Comexim 2000 SRL, troița din curtea Spitalului Județean Constanța, vandalizată pentru a doua oară

30 Dec 2018 571

Sarmale, friptură de purcel și cozonac Meniu tradițional de Crăciun, pregătit de Arimex Comexim 2000 SRL pentru pacienții constănțeni

25 Dec 2018 797

Troița din curtea Spitalului Județean de Urgență Constanța, ridicată de Arimex Comexim 2000 SRL, vandalizată

20 Dec 2018 573

În perioada sărbătorilor de iarnă Arimex Comexim 2000 SRL şi Moş Crăciun au pregătit zeci de surprize pentru pacienţi (galerie foto)

12 Dec 2018 939

Arimex Comexim 2000 le face o surpriză bolnavilor din Spitalul Judeţean, de Moş Nicolae! Cei mici vor primi cadouri

06 Dec 2018 954

Meniu cu bucate tradiționale, oferit de Arimex Comexim 2000 SRL, de 1 Decembrie, pacienților constănțeni

01 Dec 2018 1028