5 februarie 2024 Farul Constanța întâlnește liderul FCSB de ziua lui Gheorghe Hagi! „Marinarii“ pregătesc cadoul. „Doamne ajută, să fie!“ (GALERIE FOTO)


 

 
  • Pe 5 februarie 2024, Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului Constanța, împlinește 59 de ani.
 
Farul Constanța, campioana în exercițiu a României, a câștigat ambele meciuri din Superligă jucate în 2024 și a urcat poziții în zona de play-off. Următoarea partidă a „marinarilor“e în deplasare cu liderul detașat al campionatului, FCSB, iar întâlnirea e programată chiar în ziua în care Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Farului, împlinește vârsta de 59 de ani!
 
După 2-1 pe terenul Universității Craiova și 1-0 la Ovidiu cu FCU 1948 Craiova, Farul are moralul la cote maxime înaintea partidei cu FCSB. Meciul se joacă pe Arena Națională din București, luni, 5 februarie, de la ora 20.00, în etapa a 24-a a Superligii. „Vă fac băieții un cadou la București?“, a fost întrebat Hagi la conferința de presă de după meciul cu FCU 1948 Craiova. „Doamne ajută, să fie! Vom vedea. Avem o săptămână să pregătim meciul, să mai acumulăm. După deplasarea de la Craiova, practic n-am făcut nimic, doar am antrenat două - trei zile. Am venit noaptea târziu. Ne-a trebuit două - trei zile să ne revenim. Am fost îngrijorat pe acest aspect la partida cu FCU 1948 Craiova“, a răspuns Gheorghe Hagi.  
     
„Am riscat puțin cu Budescu și Grameni, chiar și cu Kiki“
 
Acesta a menționat că Farul se află pe drumul cel bun. „E clar că suntem fericiți, am început anul așa cum ne doream. Două victorii, una în deplasare, una acasă, contra a două echipe foarte valoroase. Timpul de pregătire a fost scurt și s-au și întâmplat unele lucruri în această perioadă, plecări de jucători. Dar se pare că suntem pe drumul bun, echipa reacționează. I-am felicitat pe jucători pentru meciul pe care l-au făcut și pentru cum au luptat. Am întâlnit o echipă căreia, dacă îi dai spațiu, știe să paseze. Cât am făcut presiune în jumătatea adversă, am avut ocazii multe. Putem să marcăm multe goluri, puteam să terminăm meciul de la început. Dar acesta e fotbalul, de aceea e frumos. Pe final, a fost acel șut-centrare al lui Sidibe, scos de Buzu. Sunt trei puncte importante pentru noi și mergem înainte. Și atacanții au făcut presiune, cât au putut. Am riscat puțin cu Budescu și Grameni folosindu-i, că nu aveau niciun minut. Dar trebuia să le dau și lor minute. Am riscat chiar și cu Kiki, a fost accidentat și la fel a lipsit și Narek. Trebuie răbdare, avem opțiuni, lucrurile sunt bune. Deaconu se acomodează, revin și jucătorii accidentați, și Băluță“, a mai spus Hagi, la finele partidei cu FCU 1948 Craiova.
 
„Orice aș spune, se interpretează“
 
În minutul 76, la 1-0 pentru Farul, chipa din Bănie a cerut o lovitură de la 11 m, la contactul în careu dintre Damein Dussaut și Gabrile Compagnuci. „Zic un singur lucru, că, orice aș spune, se interpretează. Eu am văzut că mingea s-a dus 20 de metri, a fost degajată. După aceea... Nu pot comenta eu, dar știu că jucătorul nostru a dat în minge“, a menționat Gheorghe Hagi.
 

Ratări monumentale    
 
În ambele meciuri cu echipele din Craiova, Farul a ratat multe ocazii monumentale. „Să bați ambele echipe ale Craiovei, formații talentate și foarte bune, cu tehnică și viteză, cu jucători buni, care creează superioritate numerică, individual, nemaivorbind de jocul combinativ, nu e puțin lucru. Am avut cred șapte goluri să marcăm. Situații incredibile, niciodată nu am ratat așa ocazii clare. Dar poate vor intra la următoarea partidă. Să avem două sau trei și să intre. Cele două victorii ne-au pus acolo sus, dar o luăm de la capăt. Trebuie să ne pregătim bine, ca să arătăm așa cum vrem contra echipei de pe primul loc“, a precizat managerul tehnic al Farului.   

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța 
 
Citește și:
 
Farul Constanța a învins și FCU 1948 Craiova și a urcat pe locul patru în clasament (GALERIE FOTO + VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța. Luca Andronache a spart gheața „Încercăm să jucăm cât mai bine pentru fani și pentru toată Constanța“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Apr 2024 645

Farul Constanța a primit licență pentru participarea la competițiile de club UEFA și UEFA WCL, sezonul 2024 / 2025

26 Apr 2024 663

Superliga 2023/2024 Cu un egal contra Farul Constanța, FCSB iese campioană. „Marinarii“ sunt pregătiți însă pentru un nou meci mare

26 Apr 2024 1126

CS Farul Constanța Halterofilii au urcat pe podium la Naționalele de juniori 2 (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 358

Superliga 2023/2024 Farul Constanța – Rapid 3 – 1. „Marinarii” urcă pe locul 2. Două goluri în două minute au decis soarta partidei (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Apr 2024 1053

Constanța. Asociaţia Fotbal Club Unirea a intrat în faliment! Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, s-a opus (MINUTĂ)

24 Apr 2024 675

Au trecut 23 de ani de la meciul de retragere al lui Gheorghe Hagi (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 441

Noul stadion de la Constanța Gheorghe Hagi - „Nu cred că îmi va purta numele“. Ce variantă ar fi cea potrivită (VIDEO)

23 Apr 2024 3169

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - Rapid Hagi - „Sperăm să prindem iar o zi bună și, cu ajutorul publicului, să câștigăm“ (VIDEO)

23 Apr 2024 1863

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 678

Farul Constanța luptă pentru locul doi Dina Grameni - „Am demonstrat că suntem o echipă foarte bună, care merită să fie pe podium“ (VIDEO)

22 Apr 2024 1363

Farul Constanța Fotbalistele, pe drumul către titlul de campioană. Victorie în deplasare cu Poli Timișoara

21 Apr 2024 875

Farul Constanța Louis Munteanu și Ionuț Cojocaru, gemenii golului. „Se înțeleg foarte bine, sunt fericiți că joacă împreună“ (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 937

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 26-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele) - FOTO - VIDEO

21 Apr 2024 795

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1489