Aihan Omer, antrenorul coordonator al Academiei HC Dobrogea Sud Constanța „Vrem să creștem jucători de valoare“

  • Aihan Omer a împlinit recent 60 de ani.
  • Reputatul tehnician are planuri mari cu Academia HC Dobrogea Sud.
  • Cu Omer pe banca tehnică, HCM Constanța a realizat o victorie istorică cu Barcelona. 
 
Reputatul antrenor constănțean de handbal Aihan Omer (60 de ani) coordonează la HC Dobrogea Sud activitatea academiei de copii și juniori, postură din care urmărește dezvoltarea în continuare a structurii sportive și creșterea a cât mai multor jucători de valoare.

„La începutul anului, ne gândeam la rezultate la nivel național cu juniorii noștri, dar a venit pandemia și ne-a dat puțin înapoi. Vrem să revenim cât mai repede la antrenamente și să ne continuăm treaba. Să facem din academia noastră o academie căutată, să-și dorească să vină la noi copii din toată țara. Avem condiții bune, antrenori buni, un club profesionist, ar trebui, încet-încet, să atragem cât mai mulți copii și juniori și să creștem jucători de valoare. Acesta este obiectivul nostru“, a declarat Aihan Omer, citat de site-ul oficial al clubului.

„Mă bucur că nu am trecut degeaba prin handbal“


Omer, care este și selecționerul echipei de seniori a României la handbal pe plajă, a împlinit vârsta de 60 de ani zilele trecute, are o carieră și o viață împlinită. „Mă bucur că nu am trecut degeaba prin handbal. Mă bucur că nu am avut mari probleme de sănătate. Familia este bine. Am o fată și un băiat, iar de acum aștept nepoți!“, a mai spus antrenorul, conform sursei citate, care a subliniat realizările din handbal ale lui Aihan Omer.

Calificare după o lungă așteptare


„Se poate mândri cu o carieră de excepție, fiind, indiscutabil, unul dintre cei mai valoroși antrenori din istoria handbalului românesc. Aihan Omer are în palmares numeroase trofee, titluri, cupe și supercupe naționale cu Minaur Baia Mare, Fibrex Piatra Neamț și HCM Constanța, trei Challenge Cup cu UCM Reșița, zeci de participări în Liga Campionilor, cu o victorie istorică în fața Barcelonei la Constanța, numeroase prezențe în Cupa Cupelor și Cupa EHF. Aihan Omer a făcut parte din staff-urile reprezentativelor de tineret și seniori ale României ani de-a rândul. După o lungă așteptare, a reușit o calificare și o participare la Campionatul Mondial din Croația, în 2009, cu echipa națională de seniori a României. Sunt doar câteva dintre bornele unei cariere de pus în ramă“, se menționează pe site-ul clubului.

Sursa foto: HC Dobrogea Sud

Citește și:

Constanța Astăzi e ziua de naștere a antrenorului Aihan Omer. Reputatul tehnician a ajuns la 60 de ani

Aihan Omer, coordonatorul Academiei HCDS „Obiectivul nostru principal este să pregătim jucători pentru prima echipă“ (galerie foto)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

HC Dobrogea Sud Constanţa II a făcut scor cu CS Dinamo Bucureşti II

21 Feb 2021 1908

HC Dobrogea Sud Constanţa II a învins CS Medgidia la turneul de la Buzău

20 Feb 2021 2347

Handbalistele de la CSS1 Constanţa, pe locul întâi în campionatul junioarelor 3

10 Feb 2021 2243

Enis Murtaza - „Suntem pe plus” Tineretul HC Dobrogea Sud Constanța, locul patru în Divizia A

25 Nov 2020 1845

Constanța Astăzi e ziua de naștere a antrenorului Aihan Omer. Reputatul tehnician a ajuns la 60 de ani

27 Jun 2020 1799

Aihan Omer, coordonatorul Academiei HCDS „Obiectivul nostru principal este să pregătim jucători pentru prima echipă“ (galerie foto)

30 Dec 2019 1313

HC Dobrogea Sud, de două ori într-o săptămână la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“ „Vrem să ajungem la copii cu mesajul «Veniţi la handbal!»“ (galerie foto)

28 Nov 2019 1124

UPDATE. Doliu în sportul constănțean A murit fostul antrenor Cristian Bărbulescu. Avea numai 58 de ani!

10 Nov 2019 7863

Juniorii de la HC Dobrogea Sud şi CSS Medgidia, aur şi bronz la Naţionalele de handbal pe plajă

07 Aug 2019 1542

Juniorii A de la HC Dobrogea Sud luptă, la Venus, să-şi apere titlul de campioni ai României la handbal pe plajă (galerie foto)

02 Aug 2019 788

Conduse de selecţioneri constănţeni, Naţionalele României de handbal pe plajă vor participa în premieră la Campionatul European (galerie foto)

27 Jun 2019 1215

Juniorii II de la HC Dobrogea Sud Constanţa s-au calificat la turneul final al Campionatului Naţional

12 Apr 2019 1363

„A fost o săptămână de vis!“ În weekend, HC Dobrogea Sud joacă la Constanţa cu Poli Timişoara

11 Oct 2018 1105

„Îmi doresc calificarea la Jocurile Olimpice“ Aihan Omer va conduce prima selecţionată de seniori a României la handbal pe plajă (galerie foto)

07 Aug 2018 1530

HC Dobrogea Sud, CSS1 Constanţa şi CSS Medgidia, aur la Campionatul Naţional de handbal pe plajă (galerie foto)

04 Aug 2018 4136