Andrei Talpeș, directorul CSM Constanța, ales în Comitetul Executiv al Federației Române de Canotaj (GALERIE FOTO)

 

La alegerile care au avut loc astăzi la Federația Română de Canotaj, în Comitetul Executiv al forului, ca membru, a fost ales și Andrei Talpeș, directorul Clubului Sportiv Municipal Constanța.
 

Canotajul constănțean este unul de tradiție, iar de la preluarea secției de către CSM Constanța rezultatele obținute de tinerii sportivi în competițiile naționale au fost încurajatoare. Ne bucurăm să putem contribui de-acum înainte și din punct de vedere managerial la activitatea uneia dintre cele mai galonate federații sportive din România!, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.

 
Andrei Talpeș își va derula un mandat pentru următorii doi ani.

 
Am fost și voi fi dedicat sportului, indiferent de disciplină și sunt mândru că voi putea contribui în următorii doi ani la dezvoltarea unuia dintre sporturile care face atât de des să se audă imnul României peste tot în lume, canotajul. Ca membru ales în Comitetul Executiv al Federației Române de Canotaj voi avea marea onoare să lucrez alături de o legendă a sportului românesc, canotoarea secolului, cea mai titrată sportivă a României din perspectiva Jocurilor Olimpice, doamna Elisabeta Lipă. Spiritul de luptă și determinarea care au caracterizat-o ca sportivă s-au transpus și în postura de conducător al canotajului românesc, iar rezultatele obținute de canotorii români în ultimii ani sunt un argument puternic.
 
Desigur, aceste rezultate constituie și o mare provocare pentru echipa care se va afla la conducere în următorii ani și din care mă bucur nespus că voi face parte.
 
Sper ca împreună cu colegii mei să creștem nivelul performanțelor și mai ales să construim, începând de la copii și juniori, o piramidă solidă pentru următoarele cicluri olimpice, este mesajul lui Andrei Talpeș.

 
Sursa foto: 1 - ZIUA de Constanța, galerie - Facebook (CSM Constanța Canotaj)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța, campioana României! Andrei Talpeș - „Este un moment istoric. Constanța merită să fie în top“ (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 729

CSM Constanța box Cu patru titluri continentale în palmares, „Amalia Niță are Europa la picioare!“

17 Apr 2024 970

CSM Constanța box Amalia Niță, în finala Campionatului European. La un meci de al patrulea titlu continental!

12 Apr 2024 994

CSM Constanța luptă iar pentru titlu! Andrei Talpeș - „Prin forța grupului și prin «Team is everything», am ajuns în marea finală“

12 Apr 2024 915

CSM Constanța baschet Britney Jones, MVP în finala Cupei României, primul meci în fața propriilor fani. „Sunt entuziasmată!“

15 Mar 2024 837

Andrei Talpeș - „Suntem o echipă competitivă“ CSM Constanța a cucerit Cupa României și luptă și pentru titlul de campioană (GALERIE FOTO)

13 Mar 2024 940

Oficial, de la DNA! Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța, rămâne suspect în dosarul instrumentat de procurorii DNA Constanța (DOCUMENT)

08 Mar 2024 1243

CSM Constanța, victorie mare cu ALCL TT Grand-Quevilly Andrei Talpeș - „Constanța a respirat, din nou, tenis de masă la un nivel spectacol!“

01 Feb 2024 899

Handbal. CSM Constanța George Buricea - „Așteptăm două echipe de Liga Campionilor, cu bugete astronomice, să le facem viața amară“

29 Nov 2023 1466

CSM Constanța volei „Ziua perfectă“, cu victorii în Divizia A1. „De la săptămână la săptămână, așteptările sunt tot mai mari“

18 Oct 2023 1054

CSM Constanța Andrei Talpeș - „Sper să reușim să găsim cât de curând o alternativă pentru atletismul constănțean“

26 Sep 2023 1551

CSM Constanța. O nouă mare performanță! Șahistul Henry Edward Tudor, vicecampion european de juniori (GALERIE FOTO)

15 Sep 2023 1910

Tenis. România - Taiwan, la Mamaia Andrei Talpeș - „Îmi doresc un rezultat cât mai bun al băieților și le doresc mult succes!“

14 Sep 2023 1097

Baschet CSM Constanța va înfrunta în grupele EuroCup Women și Galatasaray, finalistă în ediția trecută!

10 Aug 2023 1316

Chițac, Talpeș și Vintilă, suspecți la DNA Constanța „Club Sportiv Municipal Constanța va executa în numele și pe seama Municipiului Constanța” (DOCUMENT)

14 Jul 2023 3369