CSM Constanța volei „Ziua perfectă“, cu victorii în Divizia A1. „De la săptămână la săptămână, așteptările sunt tot mai mari“

  • În competiția feminină, CSM Constanța s-a impus cu 3-2, după ce a revenit senzațional de la 0-2 la seturi!  
Zi fastă pentru CSM Constanța în primul eșalon al voleiului românesc, la seniori, atât echipa feminină, cât și cea masculină câștigând meciurile susținute pe teren propriu, în Divizia A1.

În competiția fetelor, echipa de pe litoral (nou-promovată), care e pregătită de  Florin Voinea și Radu Began, a înregistrat a doua victorie din tot atâtea meciuri, după ce a dispus în Sala Sporturilor „Simona Amânar“ de CSM Corona Brașov, și ea o formație venită din Divizia A2. Gazdele s-au impus cu 3-2, după ce au revenit senzațional de la 0-2 la seturi! Scorul pe seturi a fost 25-27, 20-25, 28-26, 25-16, 15-11. 

„Sunt puncte importante pentru obiectivul nostru“ 

„Din păcate, în primul set au fost câteva decizii care ne-au luat din elan. Nu am fost de acord cu ele și cred că ne-am pierdut puțin concentrarea, cedând în prelungiri setul, care era destul de important pentru moralul unei echipe tinere precum a noastră. Dar ne bucurăm de victorie, sunt puncte importante pentru obiectivul nostru și vrem să continuăm pe această linie, a mentalității de învingător. În primele două seturi, au fost câteva mingi pe care n-am știut să le gestionăm bine, multe baloane pe tranziție care ne-au arătat slăbiciunile. N-am știut să ajungem în situație ideală de finalizare, ceea ce s-a văzut pe tabelă. Apoi am reușit să gestionăm mai bine aceste lucrurile, iar efortul fetelor a fost răsplătit pe merit“, a declarat Florin Voinea.

Jucătoarea Alexandra Spînoche a subliniat că au fost foarte multe emoții, dar munca voleibalistelor de pe litoral a dat roade. „După o săptămână intensă de antrenamente, am reușit să facem un joc frumos și să câștigăm. Avem așteptări destul de mari, din moment ce am câștigat și cu Brașov. De la săptămână la săptămână, așteptările sunt tot mai înalte. Le mulțumim foarte mult fanilor că au fost alături de noi. Ne-au susținut până la final și îi așteptăm la meciuri și în continuare, să fie la fel de activi“, a precizat sportiva.    

„Ne bucurăm că am câștigat și avem speranțe și în continuare. Rezultatele vor fi pe măsură. Remarc ajutorul fanilor, pe care ni-l dorim la fel și pe mai departe. Ne dorim să câștigăm și celalalte partide și vom face totul pentru a reuși“, a spus și o altă voleibalistă a CSM Constanța, Bianca Grama.

„Am fost pregătiți pentru primul meci“

Antrenată de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală, formația de băieți a CSM Constanța a susținut meciul de debut în campionat, întâlnit nou promovata UV Timișoara, de care a dispus cu 3-0 (25-16, 25-12, 25-17).

„Am făcut o pregătire bună în presezon, cu mai multe jocuri amicale. Am fost pregătiți pentru primul meci. Am întâlnit o nou promovată, nu am avut multe informații despre ea. Am făcut un meci bun. Trebuie să muncim în continuare, pentru că ne așteaptă meciuri importante, atât acasă, cât și în deplasare. Sper să avem mulți spectatori la partide, îi invit pe fani să vină să ne vadă și să ne susțină. O luăm pas cu pas. Întâi e Baia Mare, se poate spune că e un derby, între două echipe în aceeași situație, cu aceleași obiective. Vom încerca să câștigăm. Urmează partida cu Zalău și ne vom pregăti să dăm ce avem mai bun“, a menționat Cristian Imhoff.

„Mă simt foarte bine. Am realizat o pregătire foarte bună. Campionatul este dificil. Încercăm sâ câștigăm fiecare partidă și să acumulăm puncte, pentru a avea un sezon reușit. Fanii ne sprijină mereu foarte bine“, a menționat voleibalistul Valentino Vidoni. 


Un alt jucător, Andrei Grigore, l-a completat: „A fost un meci accesibil, putem spune. Echipa Timișoarei nu a venit cu toți debutanții lor, dar au arătat că nu degeaba au promovat. Am fost peste ei, ne-am făcut jocul și sperăm să o ținem tot așa și în continuare. Vom avea o perioadă grea, cu patru meciuri, primul la Baia Mare, al doilea la Zalău în Cupă. Sperăm să jucăm bine, să nu ne accidentăm și să obținem rezultate bune. În ciuda orei, fanii au venit și le mulțumim pentru prezență. Îi așteptăm și la meciurile următoare“.  

„Publicul a împins Constanța spre victorie“

Andrei Talpeș, directorul CSM Constanța, a remarcat „ziua perfectă a voleiului constănțean“. „Mă bucur că am reușit victorii pe linie. Cea mai mare satisfacție mi-a dat-o faptul că am văzut o sală plină și a fost o atmosferă incredibilă. Cel puțin la meciul fetelor a fost senzațional. Publicul a împins Constanța spre victorie. După zece ani, revenim și pe prima scenă a voleiului feminin românesc și începem în forță, cu două victorii din două meciuri. Două succese importante, mai ales în condițiile în care avem o echipă cu cea mai mică medie de vârstă din campionat. La meciul cu Brașov au fost pe teren și jucătoare care nici nu împliniseră 18 ani. Este senzațional, iar aceasta demonstrează că staff-ul nostru face o treabă formidabilă. Se muncește foarte mult, zilnic, pentru a avea astfel de performanțe“, a declarat Andrei Talpeș.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Volei)

Citește și:

CSM Constanța volei
Două victorii pe teren propriu în Divizia A1. Echipa feminină, revenire spectaculoasă! (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța Ștefan Orza, medaliat la Campionatul Mondial de Kempo

27 Apr 2024 330

CSM Constanța Voleibalistele au câștigat primul meci din seria cu FC Argeș (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 392

Calendar săptămânal CSM Constanța Meciuri importante în Sala Sporturilor „Simona Amânar“! Intrarea este liberă

26 Apr 2024 392

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 553

CSM Constanța, campioana României! Andrei Talpeș - „Este un moment istoric. Constanța merită să fie în top“ (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 570

Ședință CLM Constanța CSM Constanța și-a schimbat sediul. Unde este situat (DOCUMENT)

25 Apr 2024 447

CSM Constanța a câștigat titlul național la baschet feminin Mesajul primarului Vergil Chițac – „Felicitări tuturor celor care au pus umărul la creșterea performanței sportului constănțean.” (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 441

Tenis de masă Sportiva de la CSM Constanța, Elena Zaharia s-a oprit în optimile de finală ale turneului WTT Feeder Havirov, din Cehia (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 322

Gimnastică Sabrina Maneca Voinea și Andreea Preda, legitimate la CSM Constanța, au fost selecționate în lotul național pentru Campionatul European feminin de gimnastică artistică de la Rimini

24 Apr 2024 423

Ce performanță! După Cupa României, baschetbalistele de la CSM Constanța au câștigat și Liga Națională! Sunt campioanele României! (GALERIE FOTO + VIDEO)

23 Apr 2024 725

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 568

Oficial, cu unanimitatea CSM Andra Georgiana Vasile, fostul adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, delegată procuror șef în DIICOT Constanța!

23 Apr 2024 460

Din nou pe podiumul național „CSM Constanța menține tradiția rugby-ului constănțean la înălțime!“

23 Apr 2024 447

Andra Georgiana Vasile, fost adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, pe cale să devină șeful Biroului de combatere a traficului de droguri din DIICOT

22 Apr 2024 678

Înotătorii de la CSM Constanța, la înălțime și în ultima zi a Campionatului Național (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 477