Andrei Talpeș, directorul CSM Constanța „E momentul să aducem Cupa la Constanța! Cu un public precum al nostru, e greu să pierzi“


 
  • Pe lângă formația de pe litoral, în careul de ași al Cupei României au mai acces Minaur Baia Mare, CSU din Suceava și CSM București.
 
Echipa masculină de handbal CSM Constanța s-a calificat în turneul Final Four al Cupei României, iar cuvântul de ordine pe litoral este câștigarea trofeului, cu atât mai mult cu cât „delfinii“ au făcut victime de lux pe parcurs, eliminând Steaua și campioana Dinamo.
 
Pe lângă formația de pe litoral, în careul de ași al Cupei au mai acces Minaur Baia Mare, CSU din Suceava și CSM București, ultima - după ce a eliminat în sferturi Potaissa Turda, pe care a învins-o în deplasare cu 25-24 (13-11). Înfrângerea pe care CSM Constanța i-a administrat-o lui Dinamo în sferturi a fost primul eșec stagional intern al formației din capitală! Un meci extraordinar al formației constănțene, ale cărui ecouri încă nu s-au stins.
 
„Constanța a făcut un meci mare, vreau să-i felicit pe băieți și întregul staff. S-au mobilizat exemplar și, deși nu eram favoriți în acest meci, iată că am reușit să eliminăm o echipă de Champions League, care s-a calificat între primele formații din Europa. Sunt mândru că sunt constănțean și că fac parte din scrierea acestei istorii moderne a sportului constănțean. În Final Four, nu va fi ușor. Totuși, acolo rămân cele mai bune patru echipe. Dar, după ce băieții noștri au eliminat Steaua și Dinamo, cred că e momentul să aducem Cupa la Constanța! Cu un public precum al nostru e greu să pierzi și să nu dai totul pe teren. Tot timpul, fanii ne împing din spate și ne susțin. Îi simțim aproape și merită din plin aceste victorii și rezultate. Mă bucur că putem să-i facem fericiți“, a declarat Andrei Talpeș, directorul CSM Constanța.   
 
„Toți cei din echipa noastră au jucat până la epuizare, ceea ce s-a văzut și pe tabelă, și pe teren, și în tribună. Aceasta e cel mai important pentru noi. După meciul din campionat, am fost foarte supărați, întrucât e posibil să pierdem locul doi, astfel că toate lumea fost montată și superconcentrată pentru partida din Cupa României. Vrem ca, dacă tot am câștigat acest meci, să aducem și Cupa la Constanța. Mulțumim suporterilor că sunt mereu lângă noi!“, a menționat handbalistul CSM Gabriel Ilie.
 
„Suntem foarte fericiți că am câștigat și am pătruns în Final Four. Am jucat cu sufletul! Am arătat că, având determinare și o poartă mai bună, am putut să le facem față și să-i batem. În meciul de Cupă, diferența au făcut-o aruncările de la distanță, care acum ne-au intrat. Dinamo joacă în Liga Campionilor și are un buget mai mare, e diferență, de aceea victoria noastră e cu atât mai importantă. Dacă i-am eliminat pe ei, acum ar trebui să câștigăm Cupa“, a spus un alt sportiv de pe litoral, Alexandru Andrei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)      

   
Citește și:
 
CSM Constanța, în semifinalele Cupei României
George Buricea - „Am scos Steaua, am scos Dinamo, trebuie să mergem până la capăt!“ (GALERIE FOTO)

 
Într-o atmosferă incendiară, CSM Constanța a învins campioana Dinamo și s-a calificat în semifinalele Cupei României! (GALERIE FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța, campioana României! Andrei Talpeș - „Este un moment istoric. Constanța merită să fie în top“ (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 573

CSM Constanța box Cu patru titluri continentale în palmares, „Amalia Niță are Europa la picioare!“

17 Apr 2024 641

CSM Constanța box Amalia Niță, în finala Campionatului European. La un meci de al patrulea titlu continental!

12 Apr 2024 874

CSM Constanța luptă iar pentru titlu! Andrei Talpeș - „Prin forța grupului și prin «Team is everything», am ajuns în marea finală“

12 Apr 2024 815

CSM Constanța baschet Britney Jones, MVP în finala Cupei României, primul meci în fața propriilor fani. „Sunt entuziasmată!“

15 Mar 2024 769

Andrei Talpeș - „Suntem o echipă competitivă“ CSM Constanța a cucerit Cupa României și luptă și pentru titlul de campioană (GALERIE FOTO)

13 Mar 2024 871

Oficial, de la DNA! Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța, rămâne suspect în dosarul instrumentat de procurorii DNA Constanța (DOCUMENT)

08 Mar 2024 1159

CSM Constanța, victorie mare cu ALCL TT Grand-Quevilly Andrei Talpeș - „Constanța a respirat, din nou, tenis de masă la un nivel spectacol!“

01 Feb 2024 847

Handbal. CSM Constanța George Buricea - „Așteptăm două echipe de Liga Campionilor, cu bugete astronomice, să le facem viața amară“

29 Nov 2023 1425

CSM Constanța volei „Ziua perfectă“, cu victorii în Divizia A1. „De la săptămână la săptămână, așteptările sunt tot mai mari“

18 Oct 2023 1021

CSM Constanța Andrei Talpeș - „Sper să reușim să găsim cât de curând o alternativă pentru atletismul constănțean“

26 Sep 2023 1512

CSM Constanța. O nouă mare performanță! Șahistul Henry Edward Tudor, vicecampion european de juniori (GALERIE FOTO)

15 Sep 2023 1780

Tenis. România - Taiwan, la Mamaia Andrei Talpeș - „Îmi doresc un rezultat cât mai bun al băieților și le doresc mult succes!“

14 Sep 2023 1053

Baschet CSM Constanța va înfrunta în grupele EuroCup Women și Galatasaray, finalistă în ediția trecută!

10 Aug 2023 1279

Chițac, Talpeș și Vintilă, suspecți la DNA Constanța „Club Sportiv Municipal Constanța va executa în numele și pe seama Municipiului Constanța” (DOCUMENT)

14 Jul 2023 3294