Axiopolis Cernavodă debutează în faza regională a Cupei României miercuri, contra Victoriei Traian


 Imaginea a fost preluată de pe pagina de Facebook „Suporter Șoimii - Axiopolis Cernavodă“. Foto: Victor Cojocaru
  • Antrenată de Petre Grigoraș, formația din Cernavodă a fost repartizată în grupa 1 a Regiunii 7 din competiție.
 
Câștigătoare fazei pe județul Constanța a Cupei României la fotbal, ediția 2022/2023, Axiopolis Cernavodă (Liga a 4-a), va evolua la etapa regională a competiției.
 
În faza regională, reprezentantele județelor țării au fost împărțite în șapte zone, rezultând șapte câștigătoare regionale care vor merge în turul 2. Antrenată de Petre Grigoraș, formația din Cernavodă a fost repartizată în grupa 1 a Regiunii 7, în care programul este următorul: Victoria Traian (județul Brăila) - Axiopolis Cernavodă, Victoria Gugești (județul Vrancea) - Victoria Traian, Axiopolis Cernavodă - Victoria Gugești. În grupa 2, se joacă meciurile: Unirea Braniștea (județul Galați) - Voința Lanuri (județul Buzău), Pescărușul Sarichioi Junior (județul Tulcea) - Unirea Braniștea, Voința Lanuri - Pescărușul Sarichioi Junior.
 
Meciurile din prima etapă se dispută pe 6 iulie, partidele din runda a doua - pe 9 iulie, iar meciurile din ultima etapă - pe 13 iulie. Ora de start va fi 18.00. Ulterior, pe 16 iulie, câștigătoarele celor două grupe din fiecare regiune se vor întâlni în finala regională, iar câștigătoarea va primi trofeul Cupei României pentru regiunea respectivă și se va califica în turul doi al Cupei României. Partidele din finalele regionale vor avea loc pe 16 iulie, cu începere de la ora 17.30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior.
 
După cum se menționează pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal:
 
• În conformitate cu decizia Comitetului Executiv din data de 29.06.2022, la finalul fiecărui meci din grupe se vor executa lovituri de departajare, indiferent de scorul final. Excepţie pot face meciul al doilea și al treilea, doar în situaţia în care echipa calificată din grupă în finala regiunii a fost deja stabilită ca urmare a rezultatelor din primele două meciuri, situaţie în care nu va mai fi necesară executarea loviturilor de departajare.
• Rezultatul loviturilor de departajare va fi folosit drept criteriu de departajare în cazul în care la finalul meciurilor dintr-o grupă va exista o egalitate perfectă a liniei de clasament între două sau mai multe echipe.
• În situaţia în care şi după aplicarea criteriului loviturilor de departajare egalitatea perfectă între cluburi se va păstra în clasament, ca ultim criteriu de departajare se va proceda la tragerea la sorţi a echipei califícate în finala regiunii.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
Nouă goluri marcate în amicalul dintre Axiopolis Șoimii Cernavodă și Dobrudja Dobrici (GALERIE FOTO)
  
UPDATE. Cupa României
Reprezentanta județului Constanța va evolua în Regiunea 7 a fazei regionale. Luni e tragerea la sorți

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Axiopolis Cernavodă atletism Gemenii Alexandru și Bogdan Marica și antrenorul lor, Vicențiu Culea, pe podium la București

29 Apr 2024 513

Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă a revenit de la 0-2 cu FC Voluntari II, câștigând în prelungiri!

28 Apr 2024 594

Contracte publice Cerna Pro Construct SRL, din Cernavodă, cere să intre în insolvență!

25 Apr 2024 379

Fotbal Liga a 3-a Gloria Băneasa s-a impus în prelungiri în duelul cu Axiopolis Cernavodă

21 Apr 2024 736

Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă a învins liderul din play-out, Recolta Gheorghe Doja. Gloria Băneasa, victorie după un meci nebun!

14 Apr 2024 1601

Cumpărări directe Constanța Tribună pe structură metalică achiziționată de CS Axiopolis Cernavodă (DOCUMENT)

12 Apr 2024 605

Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă, a doua victorie în play-out

07 Apr 2024 829

Axiopolis Cernavodă Frații Marica și Țiripan. Două perechi de gemeni și toți campioni ai României, la aceeași competiție! (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

03 Apr 2024 1212

Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă și Gloria Băneasa, pas cu dreptul în turneul play-out

31 Mar 2024 893

Axiopolis Cernavodă Gemenii Alexandru și Bogdan Marica, atleți, medaliați din nou la Naționale (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Mar 2024 902

Liga a 3-a Gloria Băneasa și Axiopolis Cernavodă, înfrângeri în ultima etapă din sezonul regular. Urmează turneul play-out

24 Mar 2024 1595

Cumpărări directe Constanța Green Prest Util SRL, servicii de tăiere și defrișare a vegetației la stadionul Trust Cernavodă (DOCUMENT)

21 Mar 2024 612

CSM Constanța baschet Echipa Under-14, calificare la turneul semifinal B (GALERIE FOTO)

20 Mar 2024 680

Liga a 3-a Constanța Egal pentru Gloria Băneasa, în etapa a 17-a. Axiopolis Cernavodă, înfrângere

17 Mar 2024 1013

Fotbal Liga a 3-a Gloria Băneasa, învingătoare în deplasare în meciul cu Axiopolis Cernavodă

09 Mar 2024 1211