Baschetbalistele de la CSM Constanța încep lupta pentru titlul național. Programul complet al echipelor și sportivilor clubului

 

Noi zile pline pentru sportivii și echipele CSM Constanța în competițiile în care participă.
 

Avem din nou o săptămână cu provocări și emoții pentru sportivii noștri, care luptă la cel mai înalt nivel în competițiile naționale și internaționale. Baschetbalistele senioare încep Finala campionatului, junioarele joacă la turneul final, handbaliștii luptă pentru Final 4 în Cupa României, în deschiderea unui cuplaj incendiar, alături de voleibaliști, la Sala Sporturilor. Echipele de tenis de masă dau examenul de promovare în Divizia A, iar din Antalya așteptăm numai vești bune de la Europenele de gimnastică artistică. Hai, Constanța! Hai, România!, este mesajul clubului de pe litoral.

 
Baschet senioare
 
Calificată în premieră în FINALA Ligii Naționale de Baschet Feminin, CSM Constanța începe lupta pentru titlu cu Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, campioana ultimelor cinci ediții! Fetele antrenate de Tatiana Gallova și Norbert Kovasch joacă, în Sepsi Arena, primele două meciuri din seria de cinci a finalei. Joi, 13 Aprilie și Vineri, 14 Aprilie, de la orele 19.00. În direct pe FRB TV!
 
Baschet juniori
 
Baschetbalistele U15 CSM Constanța au debutat cu dreptul în Turneul Final de la Sfântu Gheorghe, care reunește cele mai bune 8 echipe din țară. După 50-40 cu Smart Cluj, echipa antrenată de Alina Șerban, Norbert Kovasch și Andreea Dragoș se bate cu Sepsi Sfântu Gheorghe (50-53) și ACS Dan Dacian București (43-56) pentru calificarea în Semifinale. Primele două clasate merg mai departe. Joi, 13 Aprilie, sunt programate Semifinalele, iar Vineri, 14 Aprilie, Finalele.
 
Baschetbaliștii U18 CSM Constanța continuă meciurile din faza a II-a a Campionatului Național – Grupa 2. Neînvinși în cele 7 etape de până acum, băieții noștri se pregătesc pentru duelul de pe teren propriu cu cei de la CSM VSK Miercurea Ciuc. Vineri, 14 Aprilie, de la ora 11.00, în Sala Sporturilor.
 
Tenis de masă
 

CSM Constanța luptă pentru promovarea în Divizia A, chiar în Sala Sporturilor din Constanța! Joi, 13 Aprilie, echipele antrenate de Viorel Filimon, Anamaria Sebe și Cristian Grigore vor juca simultan, de la ora 10.00, tur-retur, contra CSȘ Sfântu Gheorghe (masculin), CS Gloria 2018 Bistrița (feminin, CSM 1) și CS Cluj-Napoca (feminin, CSM 2). Campioanele europene Elena Zaharia, Bianca Mei-Roșu și Camelia Mitrofan intră în acțiune! Intrarea în sală este liberă!
 
Volei seniori

 
Voleibaliștii CSM Constanța revin în Sala Sporturilor, pentru meciul 2 al seriei cu Rapid București, din grupa 5-8 a Play-Off-ului Diviziei A1. Învinsă în Capitală, echipa antrenată de Răzvan Parpală are doar varianta victoriei ca să poată continua cursa pentru locul 5. Băieții noștri mizează pe suportul publicului. Miercuri, 12 Aprilie, de la ora 20.00!
 
Handbal seniori
 
Handbaliștii CSM Constanța luptă cu Dinamo București în sferturile de finală ale Cupei României, la patru zile după derby-ul din Liga Zimbrilor. Băieții antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu vor revanșa. Cine câștigă, merge în Final 4! „Miză mare, meci de neratat! Haideți să umplem tribunele la Sala Sporturilor! Miercuri, 12 Aprilie, de la ora 17.30“, este mesajul CSM Constanța.
 
Handbal juniori
 
Handbaliștii juniori CSM Constanța joacă în capitală cu echipele celor mai galonate cluburi din handbalul masculin românesc. Primii intră în luptă juniorii I. Miercuri, 12 Aprilie, de la ora 16.30, în Sala Dinamo, se joacă CS Dinamo București – CSM Constanța, în Grupa Valoare 2, etapa a 4-a.
Joi, 13 Aprilie, este rândul juniorilor II. De la ora 14.30, în Sala Lucian Grigorescu, este programat meciul CSȘ Steaua București – CSM Constanța, contând pentru etapa a 4-a din Grupa Valoare 2.
 
Gimnastică artistică
 
Sabrina Maneca Voinea va evolua la toate cele patru aparate la Campionatul European de Seniori din Turcia. Competiția este organizată în perioada 11-16 Aprilie, la Antalya, unde sportiva legitimată CS Farul - CSM Constanța, antrenată de mama sa, Camelia Voinea, vrea să confirme rezultatele excepționale obținute anul acesta la Cupa Mondială de la Doha. Miercuri, 12 Aprilie, sunt calificările la individual compus și aparate și finala pe echipe, Vineri, 14 Aprilie, este programată finala la individual compus, iar în weekend, pe 15 și 16 Aprilie, vor avea loc finalele pe aparate.
 
Șah
 
Sahiștii CSM Constanța participă la Campionatul Național de Copii și Juniori, organizat la Eforie Nord. Tudor Henry Eduard a deschis cufărul cu medalii, la Open 12 Dezlegări. Întrecerile au loc zilnic, începând cu ora 9.00, până în data de 14 Aprilie.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Calendar săptămânal CSM Constanța Meciuri importante în Sala Sporturilor „Simona Amânar“! Intrarea este liberă

26 Apr 2024 267

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 502

CSM Constanța, campioana României! Andrei Talpeș - „Este un moment istoric. Constanța merită să fie în top“ (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 519

Ședință CLM Constanța CSM Constanța și-a schimbat sediul. Unde este situat (DOCUMENT)

25 Apr 2024 424

CSM Constanța a câștigat titlul național la baschet feminin Mesajul primarului Vergil Chițac – „Felicitări tuturor celor care au pus umărul la creșterea performanței sportului constănțean.” (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 433

Tenis de masă Sportiva de la CSM Constanța, Elena Zaharia s-a oprit în optimile de finală ale turneului WTT Feeder Havirov, din Cehia (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 316

Gimnastică Sabrina Maneca Voinea și Andreea Preda, legitimate la CSM Constanța, au fost selecționate în lotul național pentru Campionatul European feminin de gimnastică artistică de la Rimini

24 Apr 2024 401

Ce performanță! După Cupa României, baschetbalistele de la CSM Constanța au câștigat și Liga Națională! Sunt campioanele României! (GALERIE FOTO + VIDEO)

23 Apr 2024 711

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 563

Oficial, cu unanimitatea CSM Andra Georgiana Vasile, fostul adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, delegată procuror șef în DIICOT Constanța!

23 Apr 2024 443

Din nou pe podiumul național „CSM Constanța menține tradiția rugby-ului constănțean la înălțime!“

23 Apr 2024 437

Andra Georgiana Vasile, fost adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, pe cale să devină șeful Biroului de combatere a traficului de droguri din DIICOT

22 Apr 2024 670

Înotătorii de la CSM Constanța, la înălțime și în ultima zi a Campionatului Național (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 460

CSM Constanța Trei victorii în trei meciuri, iar voleibalistele Under-17 s-au calificat la turneul final (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 728

Rugby CSM Constanța, înfrângere la limită în Divizia Națională de Seniori (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 533