Clasată pe locul trei la Cupa României, Phoenix CSU Simona Halep va ajuta o familie cu nevoi speciale din județul Constanța (GALERIE FOTO)

  • La inițiativa Federației Române de Baschet, fiecare echipă participantă la ediția din acest an a competiției a jucat și pentru o cauză nobilă.

Phoenix CSU Simona Halep Constanța a urcat pe podium, ocupând locul trei, în Cupa României de baschet feminin 3x3.

Întrecerea a avut și o latură umanitară, iar premiul bănesc al formației de pe litoral, dar și alte cadouri vor ajunge la o familie cu nevoie speciale din județul Constanța, cu șase copii.    

După suflet și răsplată!
 
Pentru a doua oară în scurta noastră istorie, Phoenix Constanța termină pe podium în Cupa României de baschet feminin 3x3. Andreea Mititelu, Bianca Maria, Denisa Ioana și Cristina Ion sunt „eroinele” noastre care s-au luptat duminică, alături de alte 20 de echipe din țară, pentru performanță în această competiție.
 
Pe lângă factorul sportiv, competiția a avut și o altă miză importantă pentru fetele noastre, de data aceasta caritabilă.
 
La inițiativa Federației Române de Baschet, fiecare echipă participantă la ediția din acest an a Cupei României 3X3 a jucat și pentru o cauză nobilă. Pentru noi, cauza nobilă a reprezentat-o o familie cu nevoie speciale din județul Constanța, cu șase copii, căreia sperăm să îi oferim măcar într-o mica măsură o iarnă mai blândă.
 
Întreg premiul în bani câștigat pentru locul trei la Cupa României de baschet feminin 3x3, dar și alte cadouri date de noi și de sponsorii noștri vor ajunge la această familie în perioada imediat următoare, pentru a-și putea asigura din timp proviziile pentru sezonul rece.
 
Rămâneți aproape pentru alte noutăți!, a fost mesajul Phoenix CSU Simona Halep.

 
Impresionat de inițiativa clubului de pe litoral, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, a precizat că va propune ca baschetbalistele să fie premiate.
 

Echipa feminină de baschet 3x3 Phoenix Constanța a obținut un foarte frumos loc 3 în ediția din acest an a Cupei României, după ce a învins în finala mică clubul Agronomia București cu 16-13.Voi propune Consiliului Local premierea jucătoarelor și a antrenoarei, dat fiind rezultatul obținut și lăudabilul gest de a dona cecul primit la finalul competiției unui caz social. Felicitări, fetelor!, a menționat Vergil Chițac.

 În Cupa României, Phoenix CSU Simona Halep va întâlni în sferturile de finală, în dublă manșă, CS Municipal Târgoviște.

Cele două meciuri se vor disputa pe 29 decembrie (turul) și 5 ianuarie (returul), câștigătoarea urmând să se califice pentru turneul Final Four al competiției, programat în intervalul 26-27 februarie 2022.

Prima manșă se va disputa la Târgoviște.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Phoenix CSU Simona Halep)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Meciul BC Athletic Neptun - Rapid Bucureşti, reprogramat, din motive de siguranţă epidemiologică pentru participanţi

29 Jan 2022 357

Baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanța are planuri mari, și în Cupa României, și în Liga Națională (GALERIE FOTO)

25 Jan 2022 1008

Baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanţa, învinsă de campioana României

22 Jan 2022 1280

Baschet Phoenix CSU Simona Halep, meci de cinci stele la Constanța, contra campioanei României

20 Jan 2022 1124

Baschet Phoenix CSU Simona Halep, victorie clară pe terenul Agronomiei Bucureşti

15 Jan 2022 1327

Phoenix CSU Simona Halep, meci cu Agronomia București. „Să prelungim cât mai mult posibil seria victoriilor“

15 Jan 2022 1009

„Victorie de senzație!“ Phoenix CSU Simona Halep a câștigat pe terenul Universității Cluj

12 Jan 2022 1238

Baschet Phoenix CSU Simona Halep a învins ACS KSE Târgu Secuiesc după prelungiri

08 Jan 2022 1357

Cupa României Phoenix CSU Simona Halep a atins din nou turneul Final Four, dar clubul nu mai are viitor

06 Jan 2022 1453

UPDATE. „Boogie“ și-a ținut cuvântul Lauren Nicole Brozoski și Evelina Maria Petrof, transferate de Phoenix CSU Simona Halep. Calificare în semifinalele Cupei!

06 Jan 2022 1612

Phoenix CSU Simona Halep dispută două meciuri la Constanța în această săptămână (GALERIE FOTO)

04 Jan 2022 1116

Cu ce sume a premiat municipalitatea performanțele CS Marina Constanța și ale BC Athletic Neptun și Phoenix CSU Simona Halep (DOCUMENTE)

31 Dec 2021 1682

Andreea Beldian, revenire la Phoenix CSU Simona Halep. Echipa din Constanța, la un pas de turneul Final Four al Cupei României

31 Dec 2021 1258

Baschet feminin Victorie de senzație obținută de Phoenix CSU Constanţa

29 Dec 2021 1177

Phoenix CSU Simona Halep Ciara Rosten și Sara Hinriksdottir și-au trecut în cont câte un double-double în meciul cu Rapid

28 Dec 2021 1343