Clubul Sportiv Marina Constanța desfășoară proiectul ”Taekwondo WT în lupta contra covid 19”

  • Proiectul are ca scop promovarea disciplinei sportive olimpice Taekwondo WT, a beneficiilor pe care le aduce practicarea acestui sport de către copii, îndrumarea copiilor către activități sportive și selectarea, în cadrul acestui preoces, a copiilor care doresc și prezintă calitățile psiho-fizice și morfo-fiziologice necesare atingerii perfomanței sportive.
Clubul Sportiv Marina1 Constanța în parteneriat cu Federația Română de Taekwondo WT și sub patronajul Ministerului Tineretului și Sportului desfășoară Proiectul privind selecția și pregătirea copiilor sub 9 ani și a juniorilor mici (10-11 ani) – ”TAEKWONDO WT ÎN LUPTA CONTRA COVID 19”.

Proiectul are ca scop promovarea disciplinei sportive olimpice Taekwondo WT, a beneficiilor pe care le aduce practicarea acestui sport de către copii, îndrumarea copiilor către activități sportive și selectarea, în cadrul acestui preoces, a copiilor care doresc și prezintă calitățile psiho-fizice și morfo-fiziologice necesare atingerii perfomanței sportive.

Astfel, prin proiectul sportiv ”TAEKWONDO WT ÎN LUPTA CONTRA COVID 19” dorim, chiar și în condițiile restrictive impuse de măsurile luate împotriva pandemiei de COVID 19, să păstrăm inițiativa, să ne manifestăm în plan sportiv și să demonstrăm că putem, prin dedicație, abordare profesionistă și responsabilă și o atentă planificare, organizare și execuție, să aducem o rază de speranță pentru un viitor cu copiii sănătoși și viguroși.

Proiectul menționat cuprinde mai multe etape de desfășurare și a cuprins o serie de activități care au cuprins, planificare, organizare, comunicare și promovare, activități de selecție, sesiuni de antrenamente, micro-competiții sportive, care au avut menirea de a realiza obiectivele proiectului, așa cum

Clubul Sportiv Marina Constanța s-a angajat față de Federația Română de Taekwondo WT.

În cadrul acțiunilor desfășurate, titrații instructori și antrenori ai Clubului Sportiv Marina Constanța au prezentat elemente de Taekwondo WT și au stimulat micii viitori sportivi de performanță să execute exerciții special selectate, prin care să demonstreze predispozițiile native și nivelul abilităților fizice generale ale copiilor.

Copiii din grupa de inițiere au fost încântați, au menținut un viu interes pentru noua lume care le-a fost dezvăluită și s-au implicat cu entuziasm în îndeplinirea fiecărei sarcini trasate de antrenorii și instructorii de Taekwondo WT ai Clubului Sportiv Marina Constanța.

Totodată, învățând din experiența altor proiecte derulate anterior, complementar și subsecvent acțiunilor propriu-zise din cadrul proiectului sportiv a fost implementat și un program de comunicare cu părinții pentru implicarea acestora în susținerea activității sportive a copiilor și îndrumarea lor în privința menținerii motivației copiilor pentru continuarea antrenamentelor de Taekwondo WT, chiar dacă pregătirea în comun în sala de sport ar fi afectată de măsurile impuse de autorități sau de cele stabilite de familie.

Astfel, putem concluziona că prima etapă, din luna martie-aprilie, a proiectului ”TAEKWONDO WT ÎN LUPTA CONTRA COVID 19”, derulat de Clubul Sportiv Marina Constanța în parteneriat cu Federația Română de Taekwondo WT și sub patronajul Ministerului Tineretului și Sportului, a fost una de succes, care a marcat reușite semnificative raportat la condițiile speciale, impuse de lupta împotriva Pandemiei de Covid 19, în care se află întreaga societate în această perioadă.

Vă invităm să ne fiți alături, să ne urmăriți activitatea și să contribuiți impreună cu echipa Clubului Sportiv Marina Constanța la reușita acestui proiect al comunității noastre, care va continua cu noi etape de selecție, pregătire, stagii de pregătire și micro-competiții dedicate copiilor, viitorilor performeri de Taekwondo WT.,transmite Club Sportiv Marina Constanța.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Gala Premiilor Marina 2023. Miruna Daniela Iuga, cel mai bun sportiv din acest an al clubului (GALERIE FOTO + VIDEO)

17 Dec 2023 2129

CS Marina, pe doi la Naționalele de Ju Jitsu și pe prima poziție la Fighting. Miruna Iuga, campioană europeană. Program dens pentru clubul din Constanța (GALERIE FOTO)

01 May 2023 1535

CS Marina Constanța Cei mai buni sportivi pe 2022, premiați. Noua sală a clubului, inaugurată. Centrul Național de speedkick la Taekwondo WT, deschis (GALERIE FOTO)

17 Dec 2022 3858

CS Marina Constanța, pe locul întâi la judo în clasamentul general al Cupei CSM Sfântu Gheorghe (GALERIE FOTO)

23 Nov 2022 2507

Constanța Centru Național la proba de Speedkick, sub coordonarea ACS Marina. O nouă secție, înființată la clubul de pe litoral (GALERIE FOTO)

11 Jan 2022 3008

Micii luptători de la CS Marina Constanţa participă la două întreceri internaționale (GALERIE FOTO)

25 Nov 2021 3139

Constanța Handbalista Bianca Căldare, elev la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu” (galerie foto)

15 Oct 2021 6861

Constanța Daria Kraus, cel mai bun sportiv din 2019 al secției de ju-jitsu de la CS Marina!

17 Dec 2019 2824

Președintele Federației Române de Taekwondo WT, prezent la Constanța, la Gala Premiilor ACS Marina (galerie foto)

14 Dec 2019 3558

Constănțeanca Daria Kraus, pe podiumul Cupei României de Ju-Jitsu (galerie foto)

05 Nov 2019 1741

Sportivii de la CS Marina Constanţa, pe podium la Cupa Europeană şi la Naţionalele de Ju-Jitsu

16 May 2019 3176

Taekwondo WT CS Marina Constanţa, locul doi în clasamentul general la Botoşani Open, clasa B (galerie foto)

24 Oct 2018 2442

Luptătorii de la CS Marina Constanţa au urcat de 13 ori pe podium la Naţionalele de Taekwondo

26 Apr 2018 3708

Întrecere de Taekwondo WT Sportivii de la CS Marina Constanţa au urcat de 15 ori pe podium la Gedoteam Open (galerie foto)

05 Dec 2017 3008

Clubul Sportiv Marina Constanța, rezultate excelente la Cupa României

02 Nov 2016 2946