Minifotbal Constanța Echipa Ligii Militarilor Profesioniști, victorie la scor și cu FC Soveja. Retur început în forță


 
  • Înainte de meciul cu FC Soveja, FC LMP a întâlnit Digi Constanța, dispunând și de această echipă.
 
Startul returului Ligii 1 constănțene de minifotbal, sezonul 2021/2022, i-a adus echipei Ligii Militarilor Profesioniști două victorii la scor, în disputele cu Digi Constanța și FC Soveja.
 
Jucătorii FC LMP au câștigat prima partidă cu 11-3, iar de FC Soveja au dispus cu 8-0. „Victoria cu FC Soveja este rodul tuturor eforturilor concentrate ale băieților în numele echipei, le aparține. Noi, cei din staff, suntem mândri de rezultatele obținute, mândri de membrii componenți ai echipei şi mereu lângă ei, gata să îi susținem şi să îi încurajăm. Ne bucurăm că acest meci reuşeşte astfel să scrie încă o pagină frumoasă în istoria echipei. Aveam nevoie de acest rezultat, l-am căutat, am muncit şi am sperat să îl putem obține pentru că aveam nevoie de puncte. Punctele obținute pe teren sunt ale echipei, dar rezultatul îl dedicăm tuturor susținătorilor LMP“, a declarat președintele LMP, cap. (r) Dănuț Albu.
 
În imaginea de la acest articol, a echipei LMP din meciul cu FC Soveja, apar: rândul de sus, de la stânga la dreapta - Vlăduț Neagu (portar), Daniel Zaharia (cpt.), Andrei Ciornea, Paul Acasandrei, Ionuț Ilie, Sorinel Zaharia (portar); rândul de jos, de la stânga la dreapta - Emilian Dimoftei, Enis Bolat, Georgian Crețeanu, Marian Chehaia, Cristi Crecan, Florin Lar (director sportiv).
 
„Pe viitor, obiectivul echipei este calificarea în play-off. Sperăm şi ne dorim ca la final să fim în primele 4 echipe. Este un deziderat, credem noi, în deplin acord cu munca şi eforturile jucătorilor LMP. Avem şi câțiva jucători noi în echipă, care s-au integrat foarte bine şi formează un tot puternic alături de ceilalți coechipieri. Potențialul echipei cred că este vizibil şi cred că a fost demonstrat în fiecare meci jucat. Avem, aşadar, motive să credem că echipa LMP are un viitor frumos!  Forza LMP!“, a mai menționat cap. (r) Dănuț Albu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Liga Militarilor Profesioniști)

 
Citește și:
 
Vlad Neagu, fost portar al FC Farul Constanța, goal-keeper la echipa de minifotbal a Ligii Militarilor Profesioniști (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Vlad Neagu, fost portar al FC Farul Constanța, goal-keeper la echipa de minifotbal a Ligii Militarilor Profesioniști (GALERIE FOTO)

27 Nov 2021 2764

Constanța Liga Militarilor Profesioniști, plachetă de excelență pentru luptătorul Ștefan Ilașcu (GALERIE FOTO)

19 Nov 2021 2164

Minifotbal Echipa Ligii Militarilor Profesioniști, vicecampioană la „Superliga Companiilor“ (galerie foto)

20 Jul 2021 1792

Plugușorul Ligii Militarilor Profesioniști Mâine anul se înnoiește/Costul vieții noastre crește/ Și salariul tot pe loc/Cîțu-i fratele lui Boc!

31 Dec 2020 2052

Dănuț Albu, președintele LMP, mesaj în Ajunul Crăciunului

24 Dec 2020 1713

Membrii Ligii Militarilor Profesioniști, ajutoarele lui Moș Crăciun pentru o familie cu zece copii din Corbu, județul Constanța

22 Dec 2020 1116

Titlu de Membru de Onoare al Ligii Militarilor Profesioniști pentru caporalul Florin Fănaru. A săvârșit reale fapte de eroism (galerie foto)

20 Dec 2020 1717

Apel umanitar Liga Militarilor Profesionişti vine în ajutorul Sarei Maria, fetița cap. Zaharia Sorinel din cadrul Fregatei F-222 "Regina Maria"

15 Dec 2020 1781

Nicolae Furdui Iancu, membru de onoare al Ligii Militarilor Profesioniști, își serbează azi onomastica

06 Dec 2020 1936

Dănuț Albu, președintele LMP, mesaj de 1 decembrie, Ziua Națională a României!

01 Dec 2020 1422

Liga Militarilor Profesioniști, mesaj de condoleanțe după moartea viceamiralului în retragere Petre Zamfir

17 Nov 2020 1742

Constanța Echipa Ligii Militarilor Profesioniști a promovat în Liga 1 de minifotbal (video)

28 Oct 2020 4224

Liga Militarilor Profesioniști a luat parte la Congresul Extraordinar și la Întrunirea Prezidiului EUROMIL

24 Oct 2020 1332

Caporalul Popa Nicolae, din Brigada 9 Mecanizată Mărășești, membru al Ligii Militarilor Profesioniști, are nevoie de ajutor

07 Oct 2020 3610

Generalul (rez.) Dumitru Prunariu, la ceas aniversar. Mesajul Ligii Militarilor Profesionişti

27 Sep 2020 1133