„Constanța unită“ Promoția Urban Legend, o nouă gală de top. Urmează confruntarea cu Benny Fight Academy!

Sursa foto: Facebook (Urban Legend)
  • În precedenta gală, Urban Legend Constanța a întâlnit Stoica Brothers, iar luptătorii de pe litoral s-au impus cu 4-2.
 
La doar o lună și patru zile de la ultimul eveniment de sporturi de contact organizat pe litoral de Urban Legend, o nouă gală atractivă va fi pusă în scenă de promoția constănțeană.
 
Astfel, pe 10 iunie, la Complexul Scoica Land din Mamaia Nord, ediția a 16-a a Urban Legend îi va aduce față în față în ring pe luptătorii de pe litoral grupați sub stindardul UL și pe reprezentanții Benny Fight Academy, clubul celebrului kickboxer Benny Adegbuyi, care luptă în Glory. „Ca de fiecare dată la evenimentele Urban Legend, va fi spectacol. Și de o parte și de alta, vor fi luptători de top, care vor da naștere la meciuri extrem de atractive. În Urban Legend, luptăm sub motto-ul «Constanța Unită», iar la gala de luna viitoare avem o surpriză pentru Benny Adegbuyi“, a declarat Mihai Isop, promotor Urban Legend și fondator al Urban Legends Fighting Championship. Biletele de intrare la evenimentul de luna viitoare au prețul de 100 lei (bilete VIP) și 50 lei (bilete standard).
 
În precedenta gală, Urban Legend a întâlnit Stoica Brothers, iar luptătorii de pe litoral s-au impus cu 4-2. „Am mai scris o pagină în «povestea Urban Legend». Am ajuns la ediția cu numărul 15 și ne bucurăm mult, promoția Urban Legend și evenimentele noastre devenind deja tradiționale. A fost o seară plină de emoții si victorii, Constanta a câștigat cu 4-2. Mulțumim tuturor celor din echipa Urban Legend care participă la fiecare ediție cu tot sufletul. Mulțumim antrenorilor cluburilor participante la aceasta ediție, care a fost un real spectacol! Mulțumim tuturor sportivilor pentru profesionalismul si munca de care au dat dovadă în ring! Succes tuturor sportivilor în continuare, atât celor care au avut victorii, cât și celor ce au avut înfrângeri! Fiecare moment a fost unic pentru fiecare dintre noi! Succes tuturor și să avem parte de ediții cât mai multe, unde o să avem șansa să promovăm cât mai mulți tineri sportivi! Mulțumim tuturor celor ce sunteti alături de Urban Legend!“, a fost mesajul Urban Legend după gala contra Stoica Brothers.
 
Înainte de gala din 10 iunie, la Vivo Constanța, pe 3 iunie, va avea loc o acțiune de promovare, la care vor participa luptători din toate sporturile de contact grupate în Urban Legend. „Se vor desfășura diferite demonstrații și vom prezenta sportive și rezultate, scopul fiind de a atrage copiii la sport și mișcare“, a mai spus Mihai Isop.     
         
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

 
Mamaia
Cosmin Bucoveanu - Silviu Streinu, main event la gala Urban Legend vs Stoica Brothers. Partide incendiare!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța. 30 martie 2024 Piramidă de patru luptători la gala Urban Legend. Premiu special pentru învingător!

18 Mar 2024 819

Viitorul Fântânele Radu Medeleanu, meci de top în Olanda, cu Clyde Brunswijk. Și Florin Memet a fost la înălțime (GALERIE FOTO)

24 May 2023 2204

Mamaia Cosmin Bucoveanu - Silviu Streinu, main event la gala Urban Legend vs Stoica Brothers. Partide incendiare!

05 May 2023 2587

Mamaia. Gala caritabilă Urban Legend „Fără sprijinul dumneavoastră, nu am fi reușit să îi schimbăm viața Andreei!“

29 Dec 2022 2589

Mamaia Gala caritabilă Urban Legend - „Luptăm pentru Andreea“ își derulează o nouă ediție

27 Dec 2022 1606

Mamaia Meciuri spectaculoase la gala Urban Legend Next Star (GALERIE FOTO)

12 Nov 2022 2124

Mamaia Gala Urban Legend Next Star, gata de start. În ring va fi din nou spectacol!

11 Nov 2022 2665

În culmea fericirii! Luptătorul Silviu Streinu este tătic. „Să-ți aducă numai bucurii și să-ți calce pe urme!“

25 Jun 2022 5130

Urban Boxing. Silviu Streinu s-a impus în main-event. „The Street Fighter“, dedicație specială (GALERIE FOTO)

13 Jun 2022 6866

Ediția inaugurală a „Urban Boxing“. Partide explozive și o inovație. „Va fi un show de ținută“

10 Jun 2022 2664

ISJ Constanța Prevenirea violenței, bullyingului și a consumului de substanțe nocive în școli (GALERIE FOTO)

12 Apr 2022 1677

Colaborare între ISJ Constanța și Urban Legend. Ce temă va avea proiectul

07 Apr 2022 1593

Ediția a zecea a galei Urban Legend s-a desfășurat în Bulgaria. Zece meciuri spectaculoase!

02 Sep 2020 3778

Constanța. Luptătorul Mădălin Crăciunică a devenit tătic „Îngerașul! Să aibă parte de tot ce e mai bun și mai frumos în viață!“

27 Apr 2020 4716

Coronavirus. Promoția Urban Legend, apeluri la responsabilitate Luptătorul Mădălin Pîrvulescu - „Stăm în casă azi, pentru a fi bine mâine!“ (galerie foto)

27 Mar 2020 3641