CS Medgidia Meci interzis cardiacilor. „Nici nu am cuvinte să-l descriu!“. Care a fost rezultatul, după trei goluri avans, pe final!

 
 
  • În clasament, CS Medgidia se află pe locul doi, cu 16 puncte, având cinci victorii, un egal și o înfrângere.
 
În etapa a opta a Diviziei A la handbal, seria B, echipa masculină CS Medgidia a jucat în deplasare cu Politehnica Iași, iar partida s-a încheiat la egalitate, după ce, cu un minut înainte de final, oaspeții conduceau la trei goluri.
 
Scorul final a fost 29-29, după 11-11 la pauză. Formația din județul Constanța a fost nemulțumită însă de arbitraj, la capătul unei partide „cu multe eliminări și adrenalină, dar și cu un arbitraj precar“, după cum se arată pe pagina de Facebook a clubului dobrogean. „Jucătorul Munteanu Bogdan a primit în mod eronat cartonaș roșu, repetându-se același scenariu ca în meciul de la Pitești, când tot aceeași brigadă de arbitri i-a dat tot cartonaș roșu. Și antrenorul Adrian Georgescu a primit cartonaș albastru, nervii atingând cote maxime atât pentru sportivi, cât și suporteri. Meciul din păcate s-a încheiat și cu o luptă a oamenilor din tribună“, potrivit sursei citate.
 
„A fost un meci pe nici nu am cuvinte să-l descriu. În minutul 59, aveam 3 goluri avans, iar acești arbitri, prin deciziile pe care le-au luat, au făcut ca această partidă să se termine la egalitate. Sunt dezamăgit” a declarat, la finalul partidei, Adrian Georgescu, antrenor CS Medgidia (alături de Ionuț Deli-Iorga).
 
În clasament, CS Medgidia se află pe locul doi, cu 16 puncte, având cinci victorii, un egal și o înfrângere.
 
Volei
 
În liga secundă la volei, Divizia A2, echipa feminină CS Medgidia a realizat o victorie importantă, 3-0 cu CS Focșani, actualul lider al clasamentului și singura formație neînvinsă până acum în actualul campionat. 
 
„Buturuga mică răstoarnă carul mare! Cu lovituri puternice și o sincronizare aproape perfectă, fetele noastre au condus jocul extraordinar, reușind o victorie frumoasă. Tribunele au explodat de bucurie, iar meciul nu a fost doar o bifă în clasament, ci o poveste a curajului și a perseverenței. Dar mai ales a unei echipe, care deși nu era favorită în statistici, s-a autodepășit și știe sigur că nu se va opri aici cu surprizele! Felicitări, fetelor!“, este mesajul CS Medgidia, club sportiv care beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia.
 

În schimb, cadetele de la volei au pierdut meciul cu actualul lider al grupei, CSM Constanța, cu scorul de 0-3 (14-25, 12-25, 19-25).  „Ultimul set a fost cel mai disputat pentru Medgidia, fetele reușind să țină mai aproape de adversare și au punctat până la 19“, arată CS Medgidia.
 
Atletism

 
Mihai Alin Savlovschi a obținut medalia de argint la Campionatul Balcanic de Cros din Bulgaria destinat seniorilor, sportivilor Under-23 și Under- 20, în proba de 6.000 de metri. Acest loc îi aduce automat lui Alin și calificarea la Campionatul European de la Bruxelles, care va avea loc tot în această lună.
 
Lupte
 
La „Memorialul Boris Lazăr“, din Republica Moldova la lupte, Vlad Mangri a obținut medalia de aur, iar Mario Cantea și Gabriel Ion au cucerit  medaliile de bronz.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:
 
Luptătorii de la CS Medgidia, medalii la „Cupa Vrancea“. Cei mai mulți premiați au fost la kick-light (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CS Medgidia Eric Crînguș, campion mondial la Kempo, proba Submission (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 364

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 26-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele) - FOTO - VIDEO

21 Apr 2024 792

Volei CS Medgidia, calificată matematic în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

21 Apr 2024 621

Volei Programul turneului de promovare în Divizia A1, de la Medgidia. „Te invităm să iei parte la acest regal sportiv!“

17 Apr 2024 955

Sportivii de la CS Medgidia, medalii la Campionatul Național de Kempo K1. Eric Crînguș participă la Campionatul Mondial (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 481

Atleții de la CS Medgidia, clasări în plutonul fruntaș la „Maratonul Argonauților“ (GALERIE FOTO)

15 Apr 2024 616

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 25-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele)

14 Apr 2024 946

Volei Turneul de promovare în Divizia A1, găzduit de Medgidia (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 890

Cumpărări directe Clubul Sportiv Medgidia, contracte cu două firme din municipiu, pentru lucrări de reamenajare și reparații (DOCUMENTE)

11 Apr 2024 1506

CS Medgidia Antrenorul Ionuț Deli-Iorga, sărbătorit de jucători și fani după victoria de la Făgăraș (GALERIE FOTO + VIDEO)

07 Apr 2024 1401

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 24-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele)

07 Apr 2024 1850

Medalii pe litoral Cei trei frați Crînguș, Eric, Patrick și Dominik, pe podium la Campionatul Național de Kempo Submission (GALERIE FOTO)

02 Apr 2024 923

Întâlnire specială la Medgidia. La vară, se va marca și performanța din 1988, când IMU - CSS a ieșit vicecampioană națională! (GALERIE FOTO)

31 Mar 2024 2277

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Rezultatele din etapa a 23-a (seniori + juniori). Suspendări și amenzi dictate de Comisia de Disciplină (VIDEO)

31 Mar 2024 2328

Handbal CS Medgidia, învinsă în Cupa României de CSM București (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 641