Luptătorii de la CS Medgidia, medalii la „Cupa Vrancea“. Cei mai mulți premiați au fost la kick-light (GALERIE FOTO)

  • CS Medgidia a urcat de zece ori pe podium la secțiunea kick-ligt a concursului desfășurat la Focșani.
 
Ediția a noua a „Cupei Vrancea“, întrecere de sporturi de contact desfășurată la Focșani, le-a adus medalii și luptătorilor de la CS Medgidia.
 
„Podiumul a răsunat «Medgidia», după ce sportivii noștri au urcat pe fiecare treaptă cu multă bucurie“, este mesajul CS Medgidia, club sportiv care beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia. Cei mai mulți premiați au fost la proba de kick-light: Gabriela Păvăloaie - locul 1, Ștefan Antonio Gradea - locul 1, Raul Giuglea - locul 2, Larisa Ion - locul 2, Alexandru Mario Zlati - locul 2, George Tudor - locul 2, Ștefan Butoi - locul 3, Ayan Boran - locul 3. Alin Ștefan Marcu - locul 3 și Bogdan Bucur - locul 3. La kick-boxing, Andrei Timofte a urcat pe locul 3.
 
La volei, în întrecerea feminină din eșalonul secund, Divizia A2, CS Medgidia a reușit o victorie ușoară în meciul cu Corona Brașov, pe care a învins-o cu un categoric 3-0 pe teren propriu. „Voleibalistele antrenate de Vicențiu Dumitrescut au început perfect meciul din Sala Sporturilor «Iftimie Ilisei», adjudecându-și lejer primul set, cu scorul 25-8. Fetele au continuat să controleze meciul, iar în actul secund au pierdut doar 13 puncte în fața lui Brașov. Cel mai echilibrat set părea să fie cel de-al treilea după cum începuse, dar CS Medgidia s-a impus cu 25-12 şi a obținut o victorie frumoasă în fața propriilor suporteri“, menționează CS Medgidia.
 
La volei cadete, CS Medgidia nu a avut o zi bună în deplasarea din județul Argeș. Fetele au pierdut cu 0-3 meciul cu CS Dacia Mioveni, deși în primele două seturi au ținut foarte aproape de adversare. „Pe seturi: 25-21, 25-21, 25-13. Au fost momente bune în meci, dar fetele au întâmpinat probleme de concentrare, mai ales pe finalul actului 1 și 2. «Avem de muncă, dar fetele au legate faze de joc frumoase, de la meci la meci se vede efortul lor, dar mai avem de lucru în fazele de apărare», a spus Mihaela Isac, antrenorul cadetelor“, potrivit sursei citate.
 
Micii rugbyști de la CS Medgidia au înregistrat o victorie și o înfrângere. „Pe o ploaie care i-a încurcat destul de mult în execuții, copiii de la secția de rugby au reușit să câștige pe stadionul Dinamo cu CSM Viitorul Pantelimon cu scorul de 10-5. Au primit însă o înfrângere dureroasă cu Steaua, cu scorul de 35-0. Ambele rezultate îi motivează foarte mult pentru viitoarele partide! Capul sus, băieți!“, este mesajul CS Medgidia.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 

Citește și:
 
Sportivii de la CS Medgidia, de șase ori pe podium la Cupa României de Full Kempo (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Minivolei Sportivele de la CSM Constanța și-au asigurat prezența la turneul semifinal (GALERIE FOTO)

26 Feb 2024 247

CS Medgidia Alin Mihai Șavlovschi și antrenorul său, premii importante de la Federația Română de Atletism (GALERIE FOTO)

18 Feb 2024 858

Handbal CS Medgidia, prima victorie în turneul play-off de promovare (GALERIE FOTO + VIDEO)

11 Feb 2024 728

Fotbal CS Medgidia a trecut la scor de Hamangia Baia (GALERIE FOTO)

11 Feb 2024 1380

CS Medgidia, meciuri pe teren propriu Fotbaliștii - amical cu Hamangia Baia, handbaliștii - duel cu CSM Făgăraș

09 Feb 2024 763

Handbal. „Victorie explozivă“ CS Medgidia a trecut de primul tur al Cupei României. Meciul a ținut fanii cu sufletul la gură (GALERIE FOTO)

07 Feb 2024 720

CS Medgidia Atletul Alin Mihai Şavlovschi, dublu medaliat la Campionatul Balcanic. „Un început de an senzațional“ (GALERIE FOTO)

05 Feb 2024 787

Handbal CS Medgidia a cedat la limită la debutul în turneul play-off de promovare

04 Feb 2024 871

CS Medgidia tenis Andreea Diana Soare, în Letonia, cu echipa României, la turul de calificări Winter Cups 2024

02 Feb 2024 725

Handbal CS Medgidia debutează contra CSM Oradea DivA în turneul de promovare

29 Jan 2024 836

CS Medgidia Atletul Alin Mihai Șavlovschi s-a calificat la Campionatul Balcanic, în proba de 1.500 m

24 Jan 2024 1298

Handbal Pe cine va întâlni CS Medgidia în turul 1 al Cupei României

24 Jan 2024 779

Mini-volei CSM Constanța a câștigat două dintre cele trei meciuri jucate la turneul de la Medgidia (GALERIE FOTO)

21 Jan 2024 672

CS Medgidia Atletul Alin Mihai Şavlovschi, de două ori pe locul întâi la „Cupa Bistrița“ (GALERIE FOTO)

15 Jan 2024 918

CS Medgidia tenis Andreea Soare, convocată la Națională pentru turneul „Winter Cup“ (GALERIE FOTO)

15 Jan 2024 744