CS Tomis incearca "vindecarea" cu Penicilina

1195590225.jpg

Conducerea echipei este increzatoare intr-o revenire din forma slaba a jucatoarelor aratata in ultimele partide disputate

Dupa un start excelent de campionat, cu trei victorii consecutive voleibalistele constantene au esuat in urmatoarele patru meciuri sperand la un rezultat pozitiv, astazi, in meciul cu formatia din Iasi. Voleibalistele constantene vor infrunta, astazi, la Sala Sporturilor, formatia Penicilina Iasi, meci contand pentru etapa a VIII-a a Diviziei A la volei. CS Tomis vine dupa o serie de patru infrangeri consecutive care le-au trimis in a doua jumatate a clasamentului. Directorul executiv al echipei constantene, Constantin Ferenti crede echipa poate sa invinga pe Penicilina Iasi, cele doua formatii fiind de valoare apropiata. "Trebuie sa invingem cu Iasi pentru a opri seria insucceselor din ultimele etape de campionat. Intalnim o echipa de valoare apropiata, iar avantajul terenului propriu si de asemenea atuul publicului ma fac sa cred ca putem obtine o victorie", a afirmat directorul executiv al echipei constantene. In ceea ce priveste rezultatele negative ale elevelor lui Constantin Alexe din etapele precedente, Ferenti sustine ca acestea au avut o cauza trecerea la un alt ritm de pregatire, prin venirea celor doi antrenori la echipa. De asemenea, directorul executiv al CS Tomis sustine ca echipele pe care Tomis le-a intalnit in primele trei etape, in care au obtinut tot atatea victorii au fost echipe mai slabe ca valoare, iar dupa prima infrangere, voleibalistele constantene si-au pierdut increderea in fortele proprii. "Prima infrangere, dupa seria de trei victorii in campionat, le-a demoralizat pe fete. Bineinteles au urmat apoi doua meciuri foarte grele cu Dinamo si Galati, iar la Piatra Neamt cred ca altfel era soarta partidei daca reuseam sa castigam al doilea set", a mai spus Ferenti. Acesta a mai adaugat ca evolutia mult imbunatatita de la ultimul meci a jucatoarelor constantene ii da sperante la o revenire a echipei in primele locuri ale campionatului si inclusiv la o victorie, astazi, la Sala Sporturilor. In ceea ce priveste situatia celor doua sarboaice de la Tomis, Milita Nenezic si Bojana Marjanovic, Iuliana Enescu s-a declarat multumita de forma in care se afla in acest moment acestea fiind deja introduse in formula de baza pentru urmatoarele meciuri din campionat. Meciul dintre CS Volei 2004 Tomis si Penicilina Unirea Iasi se va disputa astazi, incepand cu ora 17 si va fi arbitrat de Andrei Cotoanta si Liviu Nastase, observator fiind Victor Adam. Celelalte meciuri ale etapei a VIII-a arata astfel: CS Rapid Bucuresti - CS Dinamo, Dacia Mioveni - CSU Neumarkt Gaz Targu Mures, Constructorul Optinova - Universitatea Cluj, CSU Metal Galati - CSM Lugoj si Volei Club Unic Piatra Neamt - CS Stiinta Bacau. In clasamentul Diviziei A la volei feminin conduc Dinamo si CSU Metal Galati, cu cate 14 puncte , urmate de Volei Club Unic Piatra Neamt cu 12 puncte, CS Stiinta Bacau , Penicilina Unirea Iasi si CSU Targu Mures cu cate 11 puncte. CS Volei 2004 Tomis este clasata pe pozitia a saptea cu 10 puncte.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Handbal CSM Constanța este vicecampioana României! (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 214

Volei Al doilea succes cu FC Argeș și CSM Constanța s-a clasat pe locul nouă în Divizia A1 (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 342

CSM Constanța Voleibalistele au câștigat primul meci din seria cu FC Argeș (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 480

Județul Constanța Echipa de fotbal a Comunei Cumpăna este câștigătoarea Cupei Satelor

26 Apr 2024 582

IGSU Recomandările pompierilor, în prag de sărbători

26 Apr 2024 337

Dosarul Mineriadei Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare – a refuzat să dea declarații

26 Apr 2024 454

Superliga 2023/2024 Cu un egal contra Farul Constanța, FCSB iese campioană. „Marinarii“ sunt pregătiți însă pentru un nou meci mare

26 Apr 2024 1154

“CONSTRUIESC DE MIC, CU BRICK” – atelier de creatie sustinut de Brick Romania in institutiile de invatamant constantene

26 Apr 2024 382

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 571

CSM Constanța, campioana României! Andrei Talpeș - „Este un moment istoric. Constanța merită să fie în top“ (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 579

LIVE VIDEO-TEXT Alegeri 2024 Este oficial - Stelian Ion și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Constanței (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Apr 2024 764

Oină ONSS 2024 Echipa Școlii nr. 1 Târgușor, a Liceului ,,Ioan Cotovu” Hârșova și a Școlii ,,Grigore Moisil” Năvodari, calificate la fazele finale (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 765

Echipa de robotică AICitizen din Focșani a câştigat campionatul mondial de robotică „First Tech Challenge“ desfășurat la Houston (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 671

Candidatul din partea ADU pentru Primăria Constanța, Stelian Ion își depune candidatura la Biroul Electoral Municipal

24 Apr 2024 498

Cupa Satelor 2024 Finala fazei pe Euroregiunea Sud - Est, găzduită de Cumpăna. Județul Constanța e reprezentat de CS Victoria Cumpăna

23 Apr 2024 665