Decisiv! Ronaldo, la primul gol pentru Farul Constanța „Formăm un grup foarte bun și avem ambiție să ne atingem obiectivul“ (GALERIE FOTO)


 
  • Noul jucător de la Farul Constanța a jucat titular în ambele meciuri susținute de „marinari“ în 2024 în Superligă.
 
Transferat în această lună de campioana României, Farul Constanța, Ronaldo Deaconu a evoluat, titular, în ambele meciuri jucate de „marinari“ în 2024 în Superligă, 2-1 în deplasare cu Universitatea Craiova și 1-0 acasă cu FCU 1948 Craiova, al doilea succes venind grație golului său!
 
În prima partidă, jucătorul în vârstă de 26 de ani a jucat până în minutul 83, iar în cealaltă partidă a fost integralist. Primul său meci în fața propriilor suporteri, primul gol! Ronaldo a marcat în minutul 9, cu un șut plasat cu stângul din marginea careului. Reușita a finalizat o fază foarte frumoasă, pasă cu exteriorul Budescu, până la Kiki, centrare în careu, șut în transversală Deaconu (tot cu stângul), mingea ajunge la Louis Munteanu, care îi așează balonul lui Ronaldo, al cărui al doilea șut din această fază nu mai ratează ținta. Evoluția din acest meci i-a adus lui Roni prezența în echipa etapei a 23-a.    
 
„Mergem cu încredere înainte“
 
„Sunt foarte fericit, începem anul în forță, cum ne-am dorit. Formăm un grup foarte bun și avem ambiție să ne atingem obiectivul. Am avut un meci foarte greu cu FCU 1948 Craiova, a doua victorie la rând, suntem bucuroși că am reușit să legăm puncte. Mergem cu încredere înainte. Am nevoie de câteva minute să-mi intru în forma de meci. Cred că sunt pe drumul cel bun, alături de echipă, care a făcut un meci foarte bun acum, ne-am dăruit, am știut să suferim iar. Data viitoare, sper să fructificăm mai mult din șansele avute. Avem multe ocazii, dar ratăm. Până la urmă, e bine că am câștigat, asta e cel mai important. Până la urmă, vor veni și golurile mai multe în meciurile următoare“, a declarat Ronaldo Deaconu, la Farul TV.  „Deaconu s-a acomodat, trebuie să mai învețe anumite lucruri, dar e OK“, a spus și managerul tehnic al Farului, Gheorghe Hagi, după partida cu FCU 1948 Craiova.
 
„Contra liderului, un meci foarte greu, de luptă“
 
Cu șapte etape înaintea încheierii sezonului regular, Farul Constanța e în obiectiv, turneul play-off, ocupând locul patru, cu 36 de puncte. În 23 de meciuri, „marinarii“ au înregistrat zece victorii, șase egaluri și șapte înfrângeri, golaveraj 33-32. În zona de play-off se află: 1. FCSB - 50p, 2. CFR Cluj - 39p, 3. Rapid - 39p, 4. Farul - 36p, 5. Universitatea Craiova - 34p, 6. Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - 33p. În etapa următoare, echipa de pe litoral joacă în fieful liderului detașat FCSB, luni, 5 februarie 2024 (în ziua în care Gheorghe Hagi împlinește 59 de ani). „Jucăm pe Arena Națională contra liderului, un meci foarte greu, de luptă. Va trebui să fim foarte bine fizic și să mergem din nou la victorie“, a spus Ronaldo Deaconu, cel care, în această lună, a semnat cu Farul un contract valabil până în vara anului 2026.
 
A jucat și în Olanda, Croația, China sau Polonia

Purtătorul tricoului cu numărul 77 la campioana României, Ronaldo Deaconu și-a făcut junioratul la Academia Gheorghe Hagi, iar apoi a evoluat în carieră pentru formațiile Feyenoord Rotterdam (tineret), Twente Enschede (tineret), ASA Tg. Mureș, Concordia Chiajna, HNK Gorica (Croația), Sepsi Sf. Gheorghe, Gaz Metan Mediaș, Shaanxi Chang'an Athletic (China) și Korona Kielce (Polonia). În cele peste 150 de partide disputate până acum în Liga 1 și Cupa României a marcat 20 de goluri și a oferit 33 de pase decisive. Este fost internațional de juniori, tineret și olimpic al României.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Superliga 2023/2024
Ronaldo Deaconu, de la Farul Constanța, inclus în echipa ideală a etapei a 23-a


Farul Constanța. Alexandru Buzbuchi a devenit goal-keeper-ul titular
„Revenirea în poartă mi-a adus o bucurie imensă“ (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța, partidă cu FC Botoșani, decisivă pentru accederea în play-off Ionuț Vînă - „E un meci cât un sezon“ (VIDEO)

06 Mar 2024 1481

Superliga 2023/2024 Ronaldo Deaconu, de la Farul Constanța, inclus în echipa ideală a etapei a 23-a

30 Jan 2024 978

Farul Constanța a învins și FCU 1948 Craiova și a urcat pe locul patru în clasament (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Jan 2024 1564

Ronaldo Deaconu, la Farul Constanța „Sunt foarte fericit că am venit să joc alături de campioni“ (GALERIE FOTO)

08 Jan 2024 1034

Transfer la Farul Constanța. „Bine ai venit, Ronaldo!“ (VIDEO)

08 Jan 2024 1552