Superliga 2023/2024 Ronaldo Deaconu, de la Farul Constanța, inclus în echipa ideală a etapei a 23-a



În etapa a 23-a a Superligii, campioana în exercițiu a României, Farul Constanța, a învins pe teren propriu FCU 1948 Craiova, scor 1-0.

Golul la fost înscris de Ronaldo Deaconu, care a fost inclus în echipa ideală a rundei, prezentată de Liga Profesionistă de Fotbal.

Transferat în această iarnă la Farul, a marcat primul gol în tricoul dobrogenilor, răsplătind încrederea primită din partea antrenorului, se arată pe site-ul oficial al LPF.


Cel mai bun „11“ al etapei îi cuprinde pe: Zima (Petrolul Ploiești) – Cr. Manea (CFR Cluj), Bouhenna (Poli Iași), Ngezana (FCSB), Rodrigues (UTA) – Balaure (FC Hermannstadt), Șut (FCSB), R. Deaconu (Farul) – Deac (CFR Cluj), BUrmaz (Rapid), Fl. Coman (FCSB). Antrenorul etapei, Elias Charalambous (FCSB).

În această lună, Ronaldo Deaconu a semnat un contract valabil până în vara anului 2026.

Născut la 13 mai 1997, Ronaldo Deaconu și-a făcut junioratul la Academia Gheorghe Hagi, iar apoi a evoluat în carieră pentru formațiile Feyenoord Rotterdam (tineret), Twente Enschede (tineret), ASA Tg. Mureș, Concordia Chiajna, HNK Gorica (Croația), Sepsi Sf. Gheorghe, Gaz Metan Mediaș, Shaanxi Chang'an Athletic (China) și Korona Kielce (Polonia).

În cele peste 150 de partide disputate până acum în Liga 1 și Cupa României a marcat 20 de goluri și a oferit 33 de pase decisive. Este fost internațional de juniori, tineret și olimpic al României.

Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


Farul Constanța. Alexandru Buzbuchi a devenit goal-keeper-ul titular
„Revenirea în poartă mi-a adus o bucurie imensă“ (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța, partidă cu FC Botoșani, decisivă pentru accederea în play-off Ionuț Vînă - „E un meci cât un sezon“ (VIDEO)

06 Mar 2024 1484

Decisiv! Ronaldo, la primul gol pentru Farul Constanța „Formăm un grup foarte bun și avem ambiție să ne atingem obiectivul“ (GALERIE FOTO)

30 Jan 2024 1106

Farul Constanța a învins și FCU 1948 Craiova și a urcat pe locul patru în clasament (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Jan 2024 1566

Ronaldo Deaconu, la Farul Constanța „Sunt foarte fericit că am venit să joc alături de campioni“ (GALERIE FOTO)

08 Jan 2024 1036

Transfer la Farul Constanța. „Bine ai venit, Ronaldo!“ (VIDEO)

08 Jan 2024 1555