Ronaldo Deaconu, la Farul Constanța „Sunt foarte fericit că am venit să joc alături de campioni“ (GALERIE FOTO)

 
Primul transfer al anului 2024 la Farul Constanța, campioana României, este cel al jucătorului de atac Ronaldo Deaconu.

Acesta a încheiat conturile cu ultima sa echipă, Korona Kielce (Polonia), și a semnat cu echipa de pe litoral o înțelegere valabilă până în vara anului 2026.

Am terminat contractul cu Corona pe cale amiabilă, vreau să-i mulțumesc directorului pentru încredere și suport, președintelui și tuturor celor din familia clubului din Polonia. Sunt foarte fericit că am venit la Farul. Am negociat în 30 de secunde totul. Am fost sunat, m-au întrebat ce îmi doresc și am acceptat. Cred că a fost cea mai scurtă negociere pe care am avut-o și cred că au fost cele mai inteligente și inspirate 30 de secunde din viața mea. Sunt foarte fericit că am venit să joc alături de campioni. Farul are obiective mari și vreau să mă bat la titlu și la grupele Ligii Campionilor. La Farul, viitorul înseamnă performanță și nimic altceva și în sfârșit mă pot lupta pentru țeluri înalte și pentru trofee. Îmi propun să fiu decisiv, să ajut echipa să ne îndeplinim obiectivele. Cu Farul am negociat și acum doi ani și am spus apoi că mi-a părut rău că nu am semnat. Mi-am dorit să ajung aici, la o echipă care cred că se potrivește stilului meu. Băieții m-au primit foarte bine, cu majoritatea mă știam. Este un grup foarte frumos, tânăr și dornic de performanță. Până acum, a fost un campionat foarte echilibrat. Primul pas va fi să intrăm în play-off, după care să aspirăm mai sus. Fanilor le transmit în primul rând La Mulți Ani și multă sănătate pentru 2024 și să fie alături de noi, pentru a ne îndeplini împreună obiectivele, a declarat Ronaldo Deaconu, la Farul TV.   

Noua achiziție a Farului s-a integrat deja în grup și a început pregătirea alături de echipă. 

Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


Transfer la Farul Constanța. „Bine ai venit, Ronaldo!“ (VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța, partidă cu FC Botoșani, decisivă pentru accederea în play-off Ionuț Vînă - „E un meci cât un sezon“ (VIDEO)

06 Mar 2024 1481

Decisiv! Ronaldo, la primul gol pentru Farul Constanța „Formăm un grup foarte bun și avem ambiție să ne atingem obiectivul“ (GALERIE FOTO)

30 Jan 2024 1105

Superliga 2023/2024 Ronaldo Deaconu, de la Farul Constanța, inclus în echipa ideală a etapei a 23-a

30 Jan 2024 978

Farul Constanța a învins și FCU 1948 Craiova și a urcat pe locul patru în clasament (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Jan 2024 1564

Transfer la Farul Constanța. „Bine ai venit, Ronaldo!“ (VIDEO)

08 Jan 2024 1552