Fanii au creat o atmosferă incendiară și la meciul Farul Constanța - Sheriff Tiraspol „Împreună suntem de neoprit!“ (GALERIE FOTO)

  • Coregrafia a fost pusă în scenă la ora 20:23 (2023 fiind anul în care Farul a devenit campioana României).
 
O nouă seară de neuitat pe arena centrală a bazei Academiei Hagi, de la Ovidiu. Farul Constanța, campioana României, a jucat în turul întâi preliminar al Ligii Campionilor, a câștigat, iar atmosfera a fost, ca de obicei, una specială.
 
Partida tur dintre Farul și campioana Republicii Moldova, Sheriff Tiraspol, s-a jucat cu casa închisă, iar pe stadion prezența „marinarilor“ în cea mai importantă competiție europeană inter-cluburi a avut parte și de coregrafii speciale. La tribuna a II-a, grupul farist de fani Tribuna B - Farul a pregătit un spectacol aparte. Astfel, lungimea tribunei a fost acoperită de două steaguri uriașe în culorile Farului, alb și albastru, care au fost „unite“, în zona mesei presei, de un banner cu mesajul „Împreună suntem de neoprit!“. Coregrafia a fost pusă în scenă la ora 20:23 (2023 fiind anul în care Farul a devenit campioana României).


În același timp, când echipele au ieșit pe teren, la începutul partidei, a fost spectacol și în tribuna I, „colorată“ în alb-albastru. De asemenea, la cel mai înalt nivel a fost și peluza cu galeria faristă, care a cântat non-stop. Farul s-a impus cu 1-0, prin golul marcat de David Kiki, în minutul 56.
 
„Ne-am dat viața toți“
 
„Un meci foarte buni făcut de noi. Puteam marca mult mai mult, dacă eram mai atenți în fața porții, dar, per total, ne-am dat viața toți și cred că s-a văzut aceasta. Le mulțumim suporterilor că au fost alături de noi, în număr foarte mare, și sper să vină și în Moldova, să ne bucurăm de calificare, dacă vom reuși să trecem mai departe. Returul se anunță dificil, Sheriff are jucători de mare calitate în atac, însă și noi putem spune același lucru. Dacă ne vom face jocul obișnuit și vom da totul pe teren, ne vom califica. Am menținut ritmul pe tot timpul meciului, băieții sunt bine pregătiți. Încă puțin și voi fi și eu la capacitate maximă. Avem un program extrem de încărcat în această perioadă, dar așa e fotbalul. De aceea e frumos, poți juca la trei zile și să câștigi, ca să ai bucurie“, a declarat la Farul TV atacantul Denis Alibec, căpitanul Farului în meciul cu Sheriff Tiraspol. 
 
„O seară superbă!“
 

„Noi suntem Constanța!“, a fost remarcat spectacolul din tribune și pe pagina de Facebook a Farului. „O seară superbă! Fariști, ne pregătim să mergem la Tiraspol! Promitem să facem spectacol și în Transnistria!“, este mesajul și de pe pagina de Facebook „Tribuna B - Farul“. Returul se joacă marți, 18 iulie, la Tiraspol. Deplasarea fanilor Farului se face cu două autocare. „Cu ajutorul clubului, s-a transmis autorităților din Transnistria numerele de autocar si vom fi preluați de la graniță, însoțiți până la stadion și înapoi, până la granița cu Republica Moldova. Totul va fi făcut în siguranță deplină și organizat împreună cu autoritățile“, mai menționează sursa citată.

 
„Împreună am reușit această victorie frumoasă“
 

„Am făcut un meci bun și am câștigat prima manșă, dar n-am rezolvat încă nimic dacă nu vom juca la fel de bine și în Moldova. Știam că Sheriff e o echipă puternică, a dovedit aceasta în anii precedenți. Dar și noi avem valoare, am arătat că suntem cei mai buni din România. Mă bucur că am câștigat și mergem încrezători la retur. Le mulțumim fanilor că au fost alături de noi și ne-au susținut. Împreună am reușit această victorie frumoasă“, a punctat fundașul central Mihai Popescu.  
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța 
   
Citește și:
 
Hagi, după Farul Constanța - Sheriff Tiraspol
„1-0 nu e mult, dar nici puțin“. Cine va fi viitoarea adversară a „marinarilor“? (VIDEO)

 
LIVE TEXT. Meci la Ovidiu
Farul Constanța, victorie cu Sheriff Tiraspol, în prima manșă a turului întâi preliminar al Ligii Campionilor (GALERIE FOTO + VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Superliga 2023/2024 Oțelul Galați - FC Hermannstadt, duel tare la vârful clasamentului din play-out

27 Apr 2024 281

Farul Constanța. Luca Andronache a spart gheața „Încercăm să jucăm cât mai bine pentru fani și pentru toată Constanța“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Apr 2024 663

Farul Constanța a primit licență pentru participarea la competițiile de club UEFA și UEFA WCL, sezonul 2024 / 2025

26 Apr 2024 684

Superliga 2023/2024 Cu un egal contra Farul Constanța, FCSB iese campioană. „Marinarii“ sunt pregătiți însă pentru un nou meci mare

26 Apr 2024 1140

CS Farul Constanța Halterofilii au urcat pe podium la Naționalele de juniori 2 (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 360

Superliga 2023/2024 Farul Constanța – Rapid 3 – 1. „Marinarii” urcă pe locul 2. Două goluri în două minute au decis soarta partidei (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Apr 2024 1056

Constanța. Asociaţia Fotbal Club Unirea a intrat în faliment! Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, s-a opus (MINUTĂ)

24 Apr 2024 677

Au trecut 23 de ani de la meciul de retragere al lui Gheorghe Hagi (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 456

Noul stadion de la Constanța Gheorghe Hagi - „Nu cred că îmi va purta numele“. Ce variantă ar fi cea potrivită (VIDEO)

23 Apr 2024 3190

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - Rapid Hagi - „Sperăm să prindem iar o zi bună și, cu ajutorul publicului, să câștigăm“ (VIDEO)

23 Apr 2024 1869

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 697

Farul Constanța luptă pentru locul doi Dina Grameni - „Am demonstrat că suntem o echipă foarte bună, care merită să fie pe podium“ (VIDEO)

22 Apr 2024 1369

Farul Constanța Fotbalistele, pe drumul către titlul de campioană. Victorie în deplasare cu Poli Timișoara

21 Apr 2024 876

Farul Constanța Louis Munteanu și Ionuț Cojocaru, gemenii golului. „Se înțeleg foarte bine, sunt fericiți că joacă împreună“ (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 939

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 26-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele) - FOTO - VIDEO

21 Apr 2024 802