Farul acuza echipele Urziceni si FC Brasov

1213130482.jpg

Ion Marin: "Le cerem sa lase jucatorii in pace, iar pe Todoran si Vlas ii invitam sa dea dovada de maturitate, altfel ei vor fi suspendati"

Antrenorul formatiei FC Farul, Ion Marin, a acuzat luni conducerile cluburilor Unirea Urziceni si FC Brasov ca i-au contactat pe jucatorii Dinu Todoran, respectiv Adrian Vlas, desi ambii mai au doi ani de contract cu echipa constanteana. Conducerea Farului si-a exprimat nemultumirea fata de atitudinea cluburilor Unirea Urziceni si Fc Brasov care i-a contactat pe Todoran si Vlas, desi acestia sunt inca sub contract cu gruparea dobrogeana. "Suntem total nemultumiti de maniera cluburilor respective de a transfera doi jucatori ai nostri, neasteptand finalizarea negocierilor dintre cluburi. Au contactat jucatori aflati sub contract pe inca doi ani cu noi. Astazi am sesizat comisiile abilitate din cadrul FRF ca jucatorii nostri au fost instigati pentru a nu mai raspunde comenzilor clubului Farul. Cei doi vor suporta rigorile ROI si vor fi amendati", a declarat Ion Marin luni, intr-o conferinta de presa. Tehnicianul a mai precizat ca "Farul nu a procedat niciodata precum Urziceniul si Brasovul, am fost fair-play. Le cerem sa lase jucatorii in pace, iar pe Todoran si Vlas ii invitam sa dea dovada de maturitate, pentru ca altfel ei vor fi suspendati pe durata contractului, in cazul in care nu se vor mai prezenta la antrenamente. Din momentul acesta punem punct, si cine nu se aliniaza rigorilor clubului va suporta masurile cele mai dure".

"Nu am fost contactat de nimeni"

De partea cealalta, portarul Adrian Vlas a negat ca ar fi fost contactat de formatia brasoveana. "Nu am fost contactat de nimeni de la FC Brasov, dar stiu de oferta lor de la impresarul meu. Sunt de 17 ani la Farul, mi-am facut datoria fata de acest club si vreau sa mi se dea drumul", a declarat Adrian Vlas. Altfel, Vlas a fost acuzat de conducerea marinarilor ca a avut o iesire nepotrivita saptamana trecuta. Fotbalistul a trantit usa presedintelui CA al echipei Farul, Gheorghe Bosanceanu, atunci cand acesta i-a cerut sa astepte finalizarea negocierilor dintre Farul si FC Brasov. Celalalt jucator incriminat, mijlocasul Dinu Todoran, nu s-a prezentat, vineri si sambata, la antrenamentele echipei Farul si a anuntat ca este decis sa nu mai joace la Constanta dorind o evolutie in Cupa UEFA alaturi de Unirea Urziceni. "Consider ca este momentul sa joc si eu intr-o cupa europeana, mai ales ca evoluez de 10 ani in prima liga si nu am avut niciodata ocazia. Sper sa se ajunga la o intelegere, mai ales ca dragoste cu forta nu se poate face. Iar de la Urziceni nu m-a contactat nimeni, am aflat din ziare despre aceasta oferta si atunci m-am dus la Ion Marin si la presedintele Gache si le-am spus ca vreau sa plec", a declarat Todoran.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Dr. Cătălin Grasa, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, despre turism și planurile sale pentru județul Constanța (VIDEO)

02 May 2024 714

ZIUA LIVE Cum putem extinde turismul de weekend în județul Constanța pe tot parcursul anului?

01 May 2024 593

Președintele Consiliului Județean Constanța are un nou consilier onorific (DOCUMENT)

30 Apr 2024 738

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 997

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 1327

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1598

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 1000

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 785

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 623

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 831

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 702

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 592

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 1031

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 622

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 749