Farul Constanța Dragoș Nedelcu, omul meciului în Giulești. Denis Alibec - „Am un ghinion fantastic“. Enes Sali - „Va veni și golul“

  • Sâmbătă, 8 aprilie, echipa de pe litoral, care e prima în clasament, va întâlni la Ovidiu Universitatea Craiova.
 
Distanța dintre primele două clasate în turneul play-off al Superligii, Farul Constanța și CFR Cluj, s-a menținut la două puncte (36-34) și după etapa a doua, în care ambele formații au înregistrat egaluri, în deplasare, cu același scor, 1-1.
 
Farul a remizat cu Rapid București, iar CFR Cluj cu Universitatea Craiova. În Giulești, gazdele au condus cu 1-0, dar „marinarii“ au revenit grație unui gol foarte frumos al lui Dragoș Nedelcu, desemnat omul meciului. Echipa constănțeană merita să câștige însă, la câte ocazii mari a avut, raportul situațiilor fiind 9-2 pentru Farul, care a avut inclusiv două bare, la 0-0, în prima repriză! 
 
Citește și:

Golul cu Rapid, al 13-lea marcat de Farul din afara careului mare în acest sezon. Dragoș Nedelcu, în echipa etapei

Devotamentul suporterilor
 
„A fost un meci spectaculos. Cred că trebuie să luăm aspectul pozitiv din acest meci, într-o atmosferă frumoasă, contra unui adversar puternic, am reușit să revenim, ceea ce e cel mai important. Și suporterii noștri au fost la înălțime, au umplut sectorul rezervat. Le mulțumim mult, să faci o deplasare la ora aceasta nu e chiar confortabil. Aici se vede devotamentul suporterilor și le mulțumim din suflet. Am făcut un meci bun, dar nu am avut atât de multă șansă la finalizare. Îmi doream foarte mult să câștigăm, dar și cu acest punct trebuie să fim fericiți, pentru că, până la urmă, în play-off e important să nu pierzi. Meritam victoria, ocaziile au fost clar de partea noastră. Am avut foarte multe ocazii clare, dar se întâmplă și astfel de partide. Iar, până la urmă, un punct nu e chiar atât de rău în Giulești. Mai avem opt meciuri în care trebuie să dăm tot ce avem mai bun în noi și să încercăm să le câștigăm“, a declarat Dragoș Nedelcu, la Farul TV. 
 
„Păcat că nu am reușit să înscriu“
 
În ultimele minute ale partidei, Enes Sali îi putea aduce Farului victoria, dar portarul rapidist Horațiu Moldovan a intervenit foarte bine la șutul din careu al tânărului „marinar“. „Farul a făcut un meci foarte bun, păcat că nu am reușit să înscriu și să câștigăm meciul. Dar noi luptăm în continuare și sperăm să o facem bine. Încerc să-mi fac treaba mereu și va veni și golul. E munca noastră și vrem să arătăm pe teren ce putem. A fost o atmosferă foarte frumoasă, dar eu când intru pe teren mă gândesc doar la jocul meu. Cu Craiova (n.r. adversarul Farului din etapa următoare, de la Ovidiu) ne propunem doar victoria, care e foarte importantă pentru noi“, a spus și Enes Sali.

 
„Golul lor nu a fost anunțat de nimic“
 

Pasator la golul lui Nedelcu, golgeterul Farului, Denis Alibec, a luptat pe teren, dar nu s-a lipit și la gol, printre altele, nimerind transversala în prima parte. „Cred că meritam victoria. Nu știu ce să mai zic, am un ghinion fantastic, nu reușesc să marchez și cred că puteam să-mi ajut echipa mult mai mult în această seară. Cred că Rapidul era de bătut în această seară, chiar dacă e foarte greu să câștigi pe Giulești. Chiar am avut foarte mult ocazii, mai ales în prima repriză, dar și în a doua, cea a lui Enes a fost foarte mare. Am reușit să revenim însă de la 0-1. Oricum, golul lor nu a fost anunțat de nimic, a fost o învălmășeală în careu. Dar asta e, mergem înainte și sperăm să luăm cele puncte cu Craiova“, a menționat și Denis.
 
Meciul Farul Constanța - Universitatea Craiova a fost programat sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 20.30.

Citește și:

Cât costă biletele de intrare la meciul Farul Constanța - Universitatea Craiova
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Farul și fanii ei, la nivel înalt în Giulești
Hagi - „Pentru noi, fiecare meci e o provocare. Ne place că am ajuns acolo sus, e frumos“ (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Simona Halep, acționar la Farul Constanța? Iată ce a răspuns Stere Halep

28 Apr 2024 433

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 28-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele) - FOTO – VIDEO

28 Apr 2024 274

Gheorghe Hagi, după FCSB - Farul Constanța 2-1 „Puteam face mult mai mult“ (VIDEO)

27 Apr 2024 1301

LIVE TEXT. Superliga 2023/2024 Farul Constanța, înfrângere cu FCSB, care a cucerit titlul de campioană! (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 1247

Superliga 2023/2024 Oțelul Galați - FC Hermannstadt, duel tare la vârful clasamentului din play-out

27 Apr 2024 767

Farul Constanța. Luca Andronache a spart gheața „Încercăm să jucăm cât mai bine pentru fani și pentru toată Constanța“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Apr 2024 727

Farul Constanța a primit licență pentru participarea la competițiile de club UEFA și UEFA WCL, sezonul 2024 / 2025

26 Apr 2024 730

Superliga 2023/2024 Cu un egal contra Farul Constanța, FCSB iese campioană. „Marinarii“ sunt pregătiți însă pentru un nou meci mare

26 Apr 2024 1194

CS Farul Constanța Halterofilii au urcat pe podium la Naționalele de juniori 2 (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 367

Superliga 2023/2024 Farul Constanța – Rapid 3 – 1. „Marinarii” urcă pe locul 2. Două goluri în două minute au decis soarta partidei (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Apr 2024 1083

Constanța. Asociaţia Fotbal Club Unirea a intrat în faliment! Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, s-a opus (MINUTĂ)

24 Apr 2024 703

Au trecut 23 de ani de la meciul de retragere al lui Gheorghe Hagi (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 466

Noul stadion de la Constanța Gheorghe Hagi - „Nu cred că îmi va purta numele“. Ce variantă ar fi cea potrivită (VIDEO)

23 Apr 2024 3236

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - Rapid Hagi - „Sperăm să prindem iar o zi bună și, cu ajutorul publicului, să câștigăm“ (VIDEO)

23 Apr 2024 1890

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 710