Farul Constanța Fundașul Virgil Ghiță. „Am avut ceva emoții când am pășit din nou în bază“ (VIDEO)

 
 
  • Virgil Ghiță e ginerele fostului fotbalist de la Farul, actualmente antrenor, Marius Axinciuc, fiind căsătorit cu fiica acestuia.
 
Ajuns în 2022 în prima ligă a Poloniei, la MKS Cracovia, de la Farul Constanța, fundașul Virgil Ghiță s-a integrat rapid la noua sa formație și a devenit piesă de bază. Iar, pe lângă evoluțiile solide din apărare, fostul „marinar“ a reușit și să-și treacă numele pe lista marcatorilor.
 
Virgil Ghiță, care e ginerele fostului fotbalist de la Farul, actualmente antrenor, Marius Axinciuc, fiind căsătorit cu fiica acestuia, petrece ultimele zile de vacanță la Constanța și este prezent și la baza Academiei Hagi, de la Ovidiu, pentru a fi alături de foștii săi colegi, dar și pentru a-și menține condiția fizică înainte de reluarea pregătirii alături de echipa sa din Polonia.
 
„Mă simt foarte bine să revin acasă pentru câteva zile. Am venit să-i văd și pe băieți. Am avut ceva emoții când am pășit din nou în bază. Sunt foarte fericit să fiu din nou aici și să mă antrenez puțin. Ultimele zile de vacanță sunt cele mai importante, dar și cele mai grele. Părăsim casa, dar trebuie să ne apucăm de treabă și să avem un an nou cât mai bun“, a declarat Virgil Ghiță, la Farul TV.
 
„Golurile sunt un plus pentru mine“
 
Fostul farist s-a bucurat enorm pentru câștigarea titlului de către formația de pe litoral. „Am simțit că sunt aici cu băieții. Am fost extrem de fericit. Le-am ținut pumnii și la fel o fac la fiecare meci. Sunt de doi ani în Polonia, la Cracovia, unde mă simt bine. E un club mare, m-am adaptat, îmi place și campionatul. Sunt bucuros că joc, am evoluat în toate meciurile, și sper să o țin la fel și în continuare. Am și marcat, pentru că, dacă faci lucrurile bine, vin și golurile. Acestea sunt un plus pentru mine, în condițiile în care joc fundaș. Sper ca acest an să fie cel mai bun și să-mi depășesc numărul de patru goluri. Sunt echipe foarte bune în Polonia, care joacă în Europa, nu mă așteptam să practice un fotbal atât de bun. Numai așa, jucând contra unor echipe foarte puternice, putem crește și noi în valoare. Îmi doresc în primul rând să fiu sănătos, dacă va fi așa, voi realiza o mulțime de lucruri“, a mai spus Virgil Ghiță, potrivit sursei citate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța

 
Citește și:
 
O nouă provocare în carieră, după Farul, pentru fundașul Virgil Ghiță
„E un exemplu pentru ceilalți, a ajuns la un nivel foarte înalt“

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța. Luca Andronache a spart gheața „Încercăm să jucăm cât mai bine pentru fani și pentru toată Constanța“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Apr 2024 537

Farul Constanța a primit licență pentru participarea la competițiile de club UEFA și UEFA WCL, sezonul 2024 / 2025

26 Apr 2024 588

Superliga 2023/2024 Cu un egal contra Farul Constanța, FCSB iese campioană. „Marinarii“ sunt pregătiți însă pentru un nou meci mare

26 Apr 2024 1074

CS Farul Constanța Halterofilii au urcat pe podium la Naționalele de juniori 2 (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 356

Superliga 2023/2024 Farul Constanța – Rapid 3 – 1. „Marinarii” urcă pe locul 2. Două goluri în două minute au decis soarta partidei (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Apr 2024 1045

Constanța. Asociaţia Fotbal Club Unirea a intrat în faliment! Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, s-a opus (MINUTĂ)

24 Apr 2024 669

Au trecut 23 de ani de la meciul de retragere al lui Gheorghe Hagi (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 439

Noul stadion de la Constanța Gheorghe Hagi - „Nu cred că îmi va purta numele“. Ce variantă ar fi cea potrivită (VIDEO)

23 Apr 2024 3139

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - Rapid Hagi - „Sperăm să prindem iar o zi bună și, cu ajutorul publicului, să câștigăm“ (VIDEO)

23 Apr 2024 1849

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 677

Farul Constanța luptă pentru locul doi Dina Grameni - „Am demonstrat că suntem o echipă foarte bună, care merită să fie pe podium“ (VIDEO)

22 Apr 2024 1362

Farul Constanța Fotbalistele, pe drumul către titlul de campioană. Victorie în deplasare cu Poli Timișoara

21 Apr 2024 871

Farul Constanța Louis Munteanu și Ionuț Cojocaru, gemenii golului. „Se înțeleg foarte bine, sunt fericiți că joacă împreună“ (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 937

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 26-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele) - FOTO - VIDEO

21 Apr 2024 791

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1488