FC Farul - Viitorul Pandurii Tg. Jiu Ianis Zicu - „Cel mai important meci de când sunt eu la echipă”


 
  • Confruntarea de la Constanţa dintre cele două echipe se joacă duminică, 28 februarie.

Două dintre formaţiile care au ca prim obiectiv în acest sezon calificarea în play-off, FC Farul şi Viitorul Pandurii Tg. Jiu, se întâlnesc duminică, 28 februarie, la Constanţa, în etapa a 17-a a Ligii 2-a.

Partida, care începe la ora 11.30, este prima susţinută de „marinari” în propriul fief în 2021 în campionat
  

Din punctul meu de vedere, este cel mai important meci al nostru de când sunt eu antrenor la Constanța. Cred că trebuie să fim foarte, foarte motivați, pentru că este o șansă imensă pentru a ne îndeplini obiectivul. Trebuie să câștigăm această partidă și cred că și băieții sunt conștienți de acest lucru. Toată lumea o să fie pregătită la ora meciului pentru a câștiga. Din păcate, ambii fundași centrali care au jucat titulari meciul trecut și au fost titulari în toată perioada aceasta a sezonului, Marius Leca și Paul Antoche, căpitanul nostru, nu vor putea juca la această partidă. O să găsim soluții și o să folosim jucători care să poată să-i înlocuiască și să o facă foarte bine, a declarat Ianis Zicu, antrenorul principal al FC Farul, potrivit site-ului oficial al grupării constănţene .


Tânărul tehnician constănţean spune că Viitorul Pandurii e o echipă periculoasă, cu jucători foarte rapizi în față și o dinamică foarte bună.

Reușesc să aducă foarte multe mingi în fața porții. Să sperăm că la partida cu noi nu vor putea să facă acest lucru, pentru că o pregătim și noi niște lucruri, și sperăm să câștigăm acest meci. Este o presiune pentru toată lumea. Sunt și meciurile directe, care sunt foarte importante, meciuri de 6 puncte. Nu am reușit să câștigăm la Călărași, dar acum trebuie să obținem această victorie, foarte importantă pentru a rămâne în lupta pentru play-off. Am muncit foarte mult, știm cu toții cât am suferit în această perioadă și sperăm din toată inima să obținem o victorie care să ne mențină în lupta pentru play-off, a menţionat Ianis Zicu, conform sursei citate.

 

O să fie un meci greu, cu o echipă foarte bună a campionatului, cu jucători tineri și câțiva cu experiență. Cred că o să fie un meci bun, cu ocazii la ambele porți și sper să câștigăm. Sperăm să lăsăm totul în urmă, să ne deblocăm și să începem să câștigăm meciuri, ca să prindem play-off-ul. Asta ne dorim și acesta este obiectivul nostru. Ar fi bine să marcăm cât mai mult și să nu primim multe goluri. Sau să nu primim deloc.La Călăraşi, nu am reușit să marchez, chiar dacă am avut 2-3 situații. Sper să o fac acum și să-mi ajut echipa. Este o luptă strânsă pentru play-off, am văzut că și Rapid s-a încurcat. Sper să câștigăm și să urcăm mai sus. Vreau ca fabii să ne susțină cât pot de acasă, până se va da drumul pe stadion, cu situația cu COVID-19, și apoi să vină alături de noi, a spus şi atacantul Andrei Banyoi. 


Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanţa)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

FC Farul Constanţa Ianis Zicu - „Toată lumea s-a grăbit să vorbească foarte multe lucruri care m-au deranjat”

19 Apr 2021 816

FC Farul a învins Fotbal Comuna Recea. Prima victorie în play-out a „marinarilor”

17 Apr 2021 1712

Duel la Constanţa cu Fotbal Comuna Recea FC Farul vrea să obţină prima victorie din play-out. Meci de şase puncte!

17 Apr 2021 1749

FC Farul Constanţa a mai coborât un loc în clasamentul turneului play-out. Sâmbătă, „marinarii” susţin al treilea meci

16 Apr 2021 1791

Fiii foştilor fotbalişti Radu Doicaru şi Mihai Haas, printre cei selectaţi în lotul final al regiunii 2 de la Turneul Speranţelor

16 Apr 2021 4066

Editorial Când jucătorul „X” îşi învinge fosta echipă

12 Apr 2021 2268

FC Farul, în coborâre în play-out. Ianis Zicu, supărat „Trebuie să jucăm cu inimă, pentru că altfel nu se poate”

12 Apr 2021 2401

FC Farul Constanţa, învinsă de Metaloglobus Bucureşti

10 Apr 2021 2306

FC Farul, al doilea meci în play-out Cosmin Dur-Bozoancă - „Am fost foarte dezamăgiți, dar a trebuit să o luăm de la zero”

10 Apr 2021 2382

Vechi suporter al FC Farul Constănţeanul Nicolae Perifan participă la show-ul TV „Microbist de România”, filmat în Insulele Maldive

08 Apr 2021 2104

FC Farul Constanţa George Galamaz, team managerul echipei, a schimbat prefixul

05 Apr 2021 1374

Farul Constanţa. „Lucrurile nu pot continua așa” Ianis Zicu vrea o altă atitudine din partea jucătorilor

05 Apr 2021 2484

UPDATE FC Farul Constanţa, remiză acasă în primul meci din play-out. „Marinarii”, egalaţi pe final

03 Apr 2021 2574

FC Farul, debut în play-out Ianis Zicu - „Aceasta este situația. Trebuie să o acceptăm, să fim bărbați”

03 Apr 2021 2345

FC Farul Constanţa, primul meci din play-out Ianis Zicu - „Sperăm să continuăm seria noastră fără înfrângere”

02 Apr 2021 2149