Finanțare nerambursabilă de la bugetul local pentru ACS OSS Constanța în vederea organizării proiectului „OSS Fighters ediția 8“ (DOCUMENT)


 
  • După cum se arată în contractul de finanțare nerambursabilă nr. 192103 încheiat pe 13 septembrie a.c., valoarea totală a proiectului este de 220.000 lei cu TVA inclus.
 
Municipiul Constanța și Asociația Club Sportiv OSS Constanța au încheiat un contract de finanțare nerambursabilă, în vederea organizării și derulării proiectului „OSS Fighters ediția 8“ în anul 2022.
 
OSS Fighters este o gală de sporturi de contact. După cum se arată în contractul de finanțare nerambursabilă nr. 192103 încheiat pe 13 septembrie a.c., valoarea totală a proiectului este de 220.000 lei cu TVA inclus. Valoarea contractului este de 200.000 lei inclusiv TVA, sumă precizată în propunerea financiară, pe care Municipiul Constanța o va acoperi cu titlul de finanțare nerambursabilă, iar beneficiarul va contribui cu suma de 20.000 lei inclusiv TVA, reprezentând 10% din valoarea totală a finanțării și 9,10% din valoarea totală a proiectului.
 
Perioada de desfășurare a întregului proiect a început la data încheierii și semnării contractului de finanțare nerambursabilă și se încheie la data de 15 decembrie a.c.
 
Potrivit Registrului ONG, răspunsul fiindu-ne formulat în data de 5 mai 2022, pe lista inițială de asociați / fondatori ai Asociației Club Sportiv OSS Constanța au figurat Marius Gheorghe, Ramona - Cristina Gheorghe, Lucian Tudose și Albert Tudose, Consiliul Director fiind format din Marius Gheorghe, Lucian Tudose și Ramona - Cristina Gheorghe.
 
După cum se arată pe site-ul ossfighters.ro, Club Sportiv OSS Constanța este o asociație sportivă afiliată la Federația Mondială de Kickboxing și Federația Română de Kempo care promovează activitățile sportive pe diferite ramuri de sport: kickboxing, kempo, acte marțiale mixte (MMA), Jiu Jitsu Brazilian (BJJ)
 
„Asociația «Club Sportiv OSS Constanța» are drept scop desfăşurarea de activităţi sportive, în secţii pe diferite ramuri de sport, participarea la competiţii interne şi internaţionale, precum și organizarea de competiții sportive atât în ceea ce privește sporturile desfășurate în cadrul asociației cât și competiții privind alte ramuri de sport.
 
La CS OSS Constanța educăm disciplina. Educăm performanța. Reducem delicvența juvenilă prin orientarea tinerilor care provin din familiile defavorizate către activități sportive care le educă și le consolidează cele mai importante valori în viață, indiferent de condiția socială sau materială.
 

La CS OSS Constanța promovăm lupta împotriva dopajului, informarea corectă a publicului larg despre efectele nocive ale anabolizantelor, drogurilor și susținătoarelor de efort interzise, asupra organismului.
 
OSS FIGHTERS organizează evenimente sportive în parteneriat și sub egida Federației Române de Kempo. Avem colaborări strânse în realizarea de evenimente sportive cu World Kickboxing Federation (WKF) și dezvoltăm parteneriate în realizarea de evenimente sportive împreună cu World Kickboxing and Karate Union (WKU)“, menționează sursa citată.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: 1 - ossfighters.ro, 2 - ZIUA de Constanța

 
Citește și:
 
Asociația Nautic Club Farul Constanța, finanțare nerambursabilă de la Municipiul Constanța pentru „Memorialul Ștefan Aftenie - Cupa Farul“ (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Asediu în Europa” După Constanţa şi Mamaia, Oss Fighters 3 se va desfăşura la Bucureşti. O gală de senzaţie!

21 Sep 2018 7806

Gala Oss Fighters, un super-eveniment, organizat de One Star Security Costin Mincu a câștigat la Constanța centura mondială WKF (rezultate + galerie foto)

21 Apr 2018 8167

Supergală la Constanţa. One Star Security, organizator Marius Gheorghe - „Oss Fighters promovează tinerele talente, alături de luptători de calibru“ (galerie foto)

17 Apr 2018 5544

ACS Oss Constanţa a cerut acordarea de personalitate juridică

14 Nov 2017 1406