Sport

„Asediu în Europa” După Constanţa şi Mamaia, Oss Fighters 3 se va desfăşura la Bucureşti. O gală de senzaţie!

Ediţia a treia a galei Oss Fighters se va desfăşura în luna noiembrie, la Bucureşti! Organizat de ACS Oss Constanţa, de promoţia Oss Fighters, de One Star Security şi de partenerii săi, evenimentul şi-a derulat primele două ediţii, în lunile aprilie şi august 2018, la Sala Sporturilor din Constanţa, respectiv în Mamaia, şi s-a bucurat de un deplin succes.
Nivelul valoric şi spectacular al galei a crescut permanent, iar pentru ediţia a treia s-a mai urcat un nivel, show-ul urmând a fi găzduit de capitala României. Echipa Oss Fighters promite şi de această dată spectacol, evenimentul, organizat sub egida Federaţiei Române de Kempo şi sub sloganul „Asediu în Europa“.
 
„După cum v-am obişnuit încă de la prima ediţie, promiţându-vă că vom continua să ridicăm nivelul sporturilor de contact, anunţăm acum oficial următoarea gală Oss Fighters! Va fi o gală de senzaţie, ce vă va aduce aminte de momentele de glorie ale celebrei promoţii ce a ridicat sporturile de contact pe sistem K1 la loc de cinste! Gala va cuprinde un main-event, un co-main-event, trei super fight-uri şi un turneu piramidal de opt luptători din opt ţări diferite“, precizează organizatorii. 

România a învins China

La evenimentul din august, „Oss Fighters & Golden Fighter”, desfăşurat în Piaţeta Cazino din Mamaia, punctul de atracţie a fost prima întâlnire K-1 România - China de pe litoralul românesc. Disputa internaţională i-a revenit României, cu 5-3, după ce China a condus cu 2-0. Unicul constănţean prezent în gală, Ozel Mustafa, a cedat în super-fight-ul cu un craiovean, iar confruntarea Cristian Milea - Madicke Kamara, disputată pe parcursul a cinci reprize, având ca miză centura mondială World Kickboxing Federation la categoria -69,5 kg, s-a încheiat cu victoria lui Milea, la puncte. În main-event-ul show-ului s-au întâlnit, în ultima partidă, Andrei Stoica şi lituanianul Tomas Steponkevicius, Stoica învingând fără probleme, la puncte. Pentru alcătuirea unui fight-card de mare valoare, promotorul Oss Fighters, Ionel Crînguş, a colaborat cu promotorul Alin Fălcuşan, de la Golden Fighter.
 
Costin Mincu a câştigat centura WKF
 
La gala „Oss Fighters“ din aprilie, atracţia a fost turneul piramidal la categoria 75 kg, câştigat de Daniel Pattvean (RRG Fight Găeşti). Un alt moment important a fost meciul în care s-a pus în joc centura mondială WKF la categoria semigrea (88,2 kg), aceasta revenindu-i constănţeanului Costin Mincu, cel care l-a învins prin KO pe un luptător maghiar. În main-event s-a impus Bogdan Stoica, în faţa unui sportiv lituanian. Promotorul galei a fost Ionel Crînguş (preşedintele Asociaţiei Sportive Rebel Fighters), iar la eveniment a fost prezent şi Fritz Exenberg (preşedintele WKF), care i-a înmânat centura lui Costin Mincu. 
 
Sursa foto: Facebook (Oss Fighters)
 
Citeşte şi:
 
Mamaia. Gala „Oss Fighters & Golden Fighter”. One Star Security, organizator România a câștigat întâlnirea cu China (galerie foto)

One Star Security, organizator. Întâlnire România - China la gala „Oss Fighters & Golden Fighter“, de la Mamaia„Show incendiar!” (galerie foto)

Gala Oss Fighters, un super-eveniment, organizat de One Star Security Costin Mincu a câștigat la Constanța centura mondială WKF (rezultate + galerie foto)

Supergală la Constanţa. One Star Security, organizator Marius Gheorghe - „Oss Fighters promovează tinerele talente, alături de luptători de calibru“ (galerie foto)
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Foşti fotbalişti. „Lupul“ contra „câinelui“ Daniel Chiriţă l-a provocat pe Giani Kiriţă pentru o luptă la OSS Fighters 4, la Constanţa

14 Feb 2019 1428

Promoția atinge un alt nivel. Din ring, în filme de acțiune! Producători de la Hollywood, cu ochii pe luptătorii din gala OSS Fighters 3 (galerie foto)

13 Feb 2019 1082

Show-ul anului 2019 Partide memorabile la gala OSS Fighters 3, de la Bucureşti! Alex Filip luptă în co-main-event (galerie foto)

25 Jan 2019 2651

„Va dudui Europa!“ Constănţeanul Alex Filip, fraţii Stoica şi Cristian Milea, printre luptătorii de top ce vor urca în ringul „OSS Fighters 3“

28 Sep 2018 6295

Mamaia. Gala „Oss Fighters & Golden Fighter”. One Star Security, organizator România a câștigat întâlnirea cu China (galerie foto)

24 Aug 2018 3594

Diseară, la Mamaia, gala „Oss Fighters & Golden Fighter“. One Star Security, organizator Andrei Stoica - „Voi lupta până la capăt!“

24 Aug 2018 2216

Eveniment organizat de One Star Security Luptătorii care participă la gala „Oss Fighters & Golden Fighter”, de la Mamaia, au trecut proba cântarului (galerie foto)

23 Aug 2018 993

One Star Security, organizator. Întâlnire România - China la gala „Oss Fighters & Golden Fighter“, de la Mamaia „Show incendiar!” (galerie foto)

23 Aug 2018 2025

One Star Security, organizator La gala „Oss Fighters & Golden Fighter“, de la Mamaia, se anunţă un spectacol deosebit (galerie foto)

22 Aug 2018 1711

Eveniment de top! One Star Security, organizator Gala „Oss Fighters & Golden Fighter“, de la Mamaia, deschisă de constănţeanul Ozel Mustafa

21 Aug 2018 2904

Super eveniment la Mamaia. Întâlnire România - China! Gala „Oss Fighters & Golden Fighter“, cu fraţii Andrei şi Bogdan Stoica în ring (galerie foto)

02 Aug 2018 6285

Gala Oss Fighters, un super-eveniment, organizat de One Star Security Costin Mincu a câștigat la Constanța centura mondială WKF (rezultate + galerie foto)

21 Apr 2018 5092

Imagini de la evenimentLuptătorii de la Oss Fighters, faţă în faţă la cântarul oficial. Supergala de la Constanţa e vineri. One Star Security, organizator (galerie foto)

19 Apr 2018 1118

Supergală la Constanţa. One Star Security, organizator Marius Gheorghe - „Oss Fighters promovează tinerele talente, alături de luptători de calibru“ (galerie foto)

17 Apr 2018 2755

Gala Oss Fighters Costin Mincu se luptă la Constanţa cu maghiarul Tibor Varga pentru centura mondială WKF (galerie foto)

16 Mar 2018 2590