Ultimul meci al constănțeanului! Gala OSS Fighters 6. În main event, Alex Filip se va duela cu georgianul Levan Guruli

 

 
  • Gala OSS Fighters va cuprinde 11 partide, printre care și un meci de arte marțiale mixte.  
  • În evenimentul de pe 16 iulie nu vor lipsi, dintre români, și alți luptători cunoscuți.
  • Bogdan Stoica va susține un superfight cu olandezul John Granville, antrenat de Maikel Polanen, de la ARJ Trainingen.
 
Ediția a șasea a galei de sporturi de contact OSS Fighters se va desfășura pe 16 iulie, în Piațeta Cazino din stațiunea Mamaia. Vor urca în ring luptători de top din România și din străinătate, iar evenimentul va consemna ultimul meci din carieră pentru celebrul luptăror constănțean Alex Filip!
 
Gala va fi transmisă în direct de Digi Sport, de la ora 20.00. „Luptătorii se vor înfrunta într-un fight card de excepție, ce va conține 11 lupte incendiare, printre care și un meci de arte marțiale mixte“, se arată pe pagina de Facebook a promoției constănțene OSS Fighters. Sportiv la Sharks Gym Constanța, Alex Filip îl va întâlni în ultimul său meci pe georgianul Levan Guruli, confruntarea dintre cei doi având statut de main-event al galei.

„Levan Guruli este un luptător de top, ce își are rezidența în Grecia. Alex Filip e luptătorul emblemă al Constanței, care va disputa ultimul meci din carieră sa în fața propriului public. Levan Guruli are o experiență de peste 70 de lupte la cel mai înalt nivel și va avea în fata sa un Alex Filip motivat pentru a face spectacol in ultimul meci chiar în fata propriilor fani. Luptătorul emblemă al Constanței, Alex Filip rămâne luptătorul cu cea mai mare expunere media din Constanța, acesta reprezentând orașul de la malul mării în țări precum Puerto Rico, China, Japonia, Bulgaria, Elvetia și lista poate continua!“, este mesajul OSS Fighters.
 
În gala de pe 16 iulie nu vor lipsi, dintre români, alți luptători cunoscuți, precum Bogdan Stoica, Cristian Ristea, Amansio Paraschiv, Alexandru Radnev, Ștefan Orza, Claudiu Alexe, Vlăduț Ungureanu sau Mădălin Pîrvulescu. Partidele au început să fie prezentate pe pagina de Facebook a OSS Fighters.

 

Bogdan Stoica - John Granville


 
„Bogdan «The Bad Boy» Stoica revine la Mamaia într-un superfight cu olandezul John Granville, antrenat de Maikel Polanen, de la ARJ Trainingen. John Granville, coleg cu Raul Cătinaș și Tarik Khbabez la Arj Trainingen, vine determinat să producă o surpriză în fața publicului românesc, însă Bogdan Stoica este într-o formă foarte bună și promite un KO spectaculos“.

 

Cristian Ristea - Nico Horta


 
„Finalistul turneului la categoria grea a OSS Fighters din 2020 și unul dintre cei mai buni sportivi din kickboxingul românesc, Cristian Ristea îl va întâlni pe olandezul Nico Horta, care vine de la renumita școală olandeză Arj Trainingen, antrenat de Maikel Polanen, sala unde activează și luptătorul român Raul Cătinaș. Cu siguranță, acest meci incendiar vă va ține cu sufletul la gură și finalul nu va fi lăsat în mâna arbitrilor“.

 

Amansio Paraschiv - Zahid Zairov


 
„După o victorie importantă în ultimul său meci împotriva unui luptător de top și câștigarea centurii Intercontinentale, cel mai valoros luptător la categoria 70 -72 de kg din România va avea parte de un nou test împotriva lui Zahid Zairov, de la celebra sala din Olanda, Mike’s Gym, antrenat de legendarul Mike Passenier. Zahid Zairov vine împreună cu Big Mike la Mamaia pentru a obține o victorie în fața campionului Amansio Paraschiv, victorie ce l-ar propulsa în topul luptătorilor europeni, însă românul este mai pregătit ca oricând să încheie meciul înainte de limită și să facă din nou spectacol in ring! Un super fight incendiar la categoria 72 kg ce nu trebuie ratat!“. 

 

Valentin Pascali - Ștefan Orza


 
„Un meci exploziv va avea loc la categoria 75 kg, între moldoveanul Valentin Pascali și cel mai nou produs al Sharks Gym Constanța, Ștefan Orza, antrenat de Asaftei Daniel. În acest meci vă invităm să vedeți doi luptători tineri, care vă vor oferi kickboxing de calitate, fiecare dintre ei dorind să urce pe cea mai înaltă culme a kickboxingului profesionist!“

 

Claudiu Alexe - Emilian Sângerozan


 
„Super-fightul de la categoria 86 kg se va disputa între Claudiu Alexe, de la Superkombat Academy București, și Emilian Sângeorzan, de la Profesional Fight Gym Bistrița. Ambii sportivi vin hotărâți să câștige la Mamaia și să nu lase decizia în mâna arbitrilor!“.

 

Vlăduț Ungureanu - Alexandru Radnev


 
„O luptă mult așteptată pentru publicul constănțean, Vlăduț Ungureanu, de la Sharks Gym Constanța,  antrenat de Daniel Asaftei, îl va întâlni pe Alexandru Radnev, de la Superkombat Academy București, antrenat de renumitul Cezar Gheorghe, într-un super-fight la categoria grea. O luptă incendiară, în care vom afla dacă tinerețea lui Ungureanu își va spune cuvântul în fața experienței lui Radnev, un super fight care cu siguranța nu se va încheia la decizia arbitrilor!“.

 

Mădălin Pîrvulescu - Laurențiu Barbu


 
„Barbu Laurențiu este al doilea sportiv ce va intra în premieră într-un meci de arte marțiale mixte în gala OSS Fighters 06, acesta fiind campion ADCC, medaliat național la Sambo, medaliat național la lupte libere, un tânăr luptător ce își dorește să facă o carieră ca luptător profesionist și promite că va trece testul de pe 16 Iulie, împotriva constănțeanului Mădălin Pîrvulescu, de la Sharks Gym Constanta, multiplu campion național de lupte libere, campion național de Kempo și neînvins in meciurile de MMA la profesioniști! Antrenat de multiplul campion mondial Asaftei Daniel și de Cătălin Cășaru, Mădălin Pîrvulescu este speranța MMA-ului constănțean la profesioniști, iar după un KO răsunător în ultimul său meci, vine să facă spectacol din nou în fata propriului public!ׅ“. 
 
 

Alex Irimia - Robert Țiprigan

 
 
„Meciul de deschidere al galei OSS Fighters 06 îi va avea protagoniști pe Alex Irimia, de la Stoica Brothers Academy, și pe Țiprigan Robert, de la Academia MMA Dan Babu. Un meci în care vom afla dacă experiența lui Alex Irimia va învinge dorința de afirmare a tânărului luptător Robert Țiprigan. Acesta este un sportiv din generația nouă, care dorește să se afirme și să arate că-și merita locul în galele profesioniste de kickboxing. Antrenat de maestrul Mircea Ochi, Alex Irimia este multiplu campion național și mondial de Kempo și are o experiență vastă, întâlnind de-a lungul carieriei luptători de top! Acesta promite o luptă incendiară“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Alex Filip)
 
Citește și:
 
La gala OSS Fighters, de la Mamaia, luptătorul Alex Filip va disputa ultimul său meci

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Ștefan Orza, neobosit! Campion național de Kempo K1, merge la Mondiale, apoi urcă în ringul Colosseum Tournament (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 954

Sharks Gym Constanța Luptătorul Alex Filip revine în ring, în gala K1 Fighting Network Romania. „Este o ocazie unică“ (GALERIE FOTO)

10 Apr 2024 1082

Constanța Antrenorul de kickboxing Alex Filip, concurent la „Insula de 1 Milion“, în Republica Dominicană. Reality de aventură! (VIDEO)

08 Mar 2024 4517

Box George Edmond Maradin, campion de ziua sa de naștere! CS Farul Constanța, aur și bronz la Naționalele de tineret (GALERIE FOTO)

05 Dec 2023 1607

Sharks Gym Constanța Luptătorul Mădălin Pîrvulescu, victorie-fulger la Viena, în gala „Vendetta“

10 Oct 2023 1697

Constanța Ștefan Orza, în semifinale la Dynamite Fighting Show. „Sunt pompier, de scânteile de pe afiș nu îmi este frică!“ (GALERIE FOTO)

08 Jul 2023 2546

Luptătorul Eduardo Maradin, de la Sharks Gym, victorie în Republica Moldova. „A reprezentat România și Constanța cu mândrie!“ (GALERIE FOTO)

29 Mar 2023 2646

Pompier la ISU „Dobrogea“ Ștefan Orza, primul luptător constănțean care va evolua în promoția Glory. „Din Moșneni, Constanța, România - în toată lumea!“

07 Feb 2023 9897

Sharks Gym Constanța Luptătorul Alex Filip, câștigătorul secțiunii „Revenirea anului“ la premiile Dynamite Fighting Show

13 Jan 2023 3024

Sharks Gym Constanța Ștefan Orza și Alex Filip, nominalizați pentru superlativele sezonului 2022 în promoția Dynamite Fighting Show

03 Jan 2023 1856

Ștefan Orza, Mădălin Pîrvulescu și Alex Filip Luptătorii Sharks Gym Constanța, șapte victorii în opt meciuri în 2022, în galele profesioniste

30 Dec 2022 3539

Mamaia Meciuri spectaculoase la gala Urban Legend Next Star (GALERIE FOTO)

12 Nov 2022 2124

Ionuț Lăuneanu, de la Viitorul Fântânele, și Eduardo Maradin, de la Sharks Gym Constanța, meciuri deosebite la gala MFS Kids (GALERIE FOTO)

23 Jun 2022 2452

„Pensie lungă, moşu nostru!“ Ştefan Orza, luptător şi pompier. A fost coleg la salvatori cu tatăl său, care i-a predat ştafeta (galerie foto)

02 Nov 2021 12192

La gala OSS Fighters, de la Mamaia, luptătorul Alex Filip va disputa ultimul său meci

16 Jun 2021 5125