Golgeterul de la Academia Hagi Atacantul Iustin Doicaru, peste 50 de goluri în sezonul trecut. „Încerc să mă mențin la echipa mare“

  • Iustin Doicaru este fiul lui Radu Doicaru, fostul fotbalist de la Callatis Mangalia, Farul Constanța sau Ceahlăul Piatra Neamț.
 
Tânărul atacant din Academia Hagi Iustin Doicaru a avut un sezon 2022/2023 foarte bun, iar în prezent este în cantonament cu echipa mare a Farului la Poiana Brașov.
 
Iustin Doicaru este fiul lui Radu Doicaru, fostul fotbalist de la Callatis Mangalia, Farul Constanța sau Ceahlăul Piatra Neamț. Născut în 2007, Iustin a devenit campion național cu echipa Under-16 a Farului în sezonul trecut, în care s-a remarcat și la echipa națională a acestei categorii de vârstă. Inclusiv fostul mare atacant al reprezentativei tricolore Viorel Moldovan l-a lăudat. Gheorghe Hagi, managerul tehnic al campioanei României, a spus că Iustin va fi promovat la seniorii Farului pentru noua stagiune, ceea ce întâmplat, iar tânărul vârf se pregătește acum la munte alături de seniori.   
 
„Îmi plac atacanții care marchează mult“
 
„Sunt foarte bucuros că am reușit să vin în cantonament cu echipa mare. Mă simt foarte bine, puțin obosit, dar nu-i problemă. Antrenamentele sunt destul de grele, e altă intensitate, dar încerc să mă descurc. Cu cât evoluez mai mult, cu atât trebuie să fiu mai bun. Am avut destule goluri în sezonul trecut, sunt fericit pentru evoluțiile mele, dar nu trebuie să mă mulțumesc cu atât, ci să am mult mai multe realizări. A fost un an foarte bun, am avut rezultate apreciabile și la grupa U-16. Sperăm ca anul viitor să lăsăm aceeași impresie frumoasă. Nu am un jucător favorit, dar îmi plac atacanții care marchează multe goluri. Tatăl meu îmi dă multe sfaturi, mă învață să nu trec prin greșelile pe care el le-a făcut în carieră, să fiu serios, să îmi văd de treaba mea și să încerc să ajung fotbalist. La antrenamente, domnul Hagi mă mai corectează, iar acest lucru mă motivează. Pentru noul sezon, îmi propun să încerc să mă mențin la echipa mare și să am rezultate foarte bune“, a declarat Iustin Doicaru, la Farul TV.
 
„Cei mari ne-au primit foarte bine“
 
În pregătire cu seniorii Farului se află și un alt internațional de juniori, fundașul dreapta Ionuț Cercel. În vârstă de 16 ani și el, fotbalistul originar din Techirghiol este la primul cantonament cu seniorii Farului și speră ca în scurt timp să debuteze și în Superligă.
 
„Primul stagiu de pregătire alături de seniori înseamnă foarte mult pentru mine. Îmi oferă multă încredere și vreau să muncesc cât mai mult pentru a reuși să debutez în prima ligă. Antrenamentele sunt mai grele, normal, față de cele de la juniori, dar muncim susținut. Cei mari ne-au primit foarte bine. Faptul că suntem mai mulți tineri din academie în acest cantonament ne ajută, ne înțelegem foarte bine între noi. Jucători precum Borza și Mazilu, care au fost promovați la echipa mare, sunt exemple bune pentru noi. Ne motivează foarte mult. Încercăm să le urmăm pașii. Jucătorul meu preferat este Toni Kroos, dar acum, că evoluez ca fundaș dreapta, îmi place foarte mult Alexander Arnold. Pentru noul sezon, obiectivul meu principal e să debutez în prima ligă și să-mi ajut și echipele de la juniori să câștigăm tot“, a spus Ionuț Cercel, potrivit sursei citate.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
     
Citește și:
 
Farul Constanța
Portarul Rafael Munteanu (17 ani) e la primul cantonament alături de seniori. „Sunt foarte bucuros“ (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Noul stadion de la Constanța Gheorghe Hagi - „Nu cred că îmi va purta numele“. Ce variantă ar fi cea potrivită (VIDEO)

23 Apr 2024 3143

Farul Constanța Revelația Ionuț Cojocaru - „Peste cinci ani, mi-aș dori să fiu la AC Milan și să joc cu România la un turneu final“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 987

Farul Constanța și-a mărit flota de autocare moderne. Campioana României se alătură cluburilor de fotbal importante (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 1195

Declarații de avere Constanța Andreea Ciocănel, secretar general la Primăria Mangalia, averea și interesele (DOCUMENTE)

01 Apr 2024 654

Elite Tournament Ibercup 2024 Academia Hagi Under-14, învinsă în semifinale de Chelsea, după ce a condus la pauză! (GALERIE FOTO)

01 Apr 2024 1969

Elite Tournament Ibercup 2024 Academia Hagi a învins cu 9-0 Atletico Madrid (GALERIE FOTO)

30 Mar 2024 1424

Farul Constanța Fotbalistul Ionuț Vînă a devenit tătic

28 Mar 2024 996

Ianis Hagi și Florin Tănase, marcatorii României în amicalul contra Columbiei. Tricolorii, de la 0-3 la 2-3! (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 1181

Farul Constanța. Gheorghe Hagi, după meciul cu Dunărea Călărași „Un antrenament foarte bun. Învățăm din toate“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 1403

Ambasadorul Germaniei la București, vizită la Academia Hagi (VIDEO)

18 Mar 2024 1208

Farul Constanța Hagi, decizie luată în privința căpitanului de echipă. „Identitatea noastră înseamnă academia. Revenim la origini“ (GALERIE FOTO)

17 Mar 2024 1604

Farul Constanța Legendarul Ion Constantinescu, la 75 de ani. A rămas celebru printr-un gol de la centrul terenului

15 Mar 2024 1674

Farul Constanța Fotbaliștii, încurajați de fani la antrenament. Au făcut show! „ Ale, ale, ale, te iubesc, Farule!“ (VIDEO)

01 Mar 2024 1089

UPDATE Explozie în zona Academiei ”Gheorghe Hagi” din Ovidiu, județul Constanța

29 Feb 2024 6630

Academia Hagi 2015, câștigătoare la „Brașov Indoor Cup 2024“. Grupa 2012, argint la „Enjoy Sport's Winter Cup 2024“ (GALERIE FOTO)

29 Feb 2024 1201