Liceenii din Constanţa joacă baschet, duminică, în Turneul Final Four al Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar

Complexul Sportiv „Tomis“ din Constanţa găzduieşte, duminică, 11 martie, Turneul Final Four la baschet licee al Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, ediţia 2017/2018.

Programul este următorul:

la băieţi:
  • Ora 9.00 – Liceul Teoretic Traian – Colegiul Naţional Mircea cel Bătrân (semifinala 1)
  • Ora 10.00 – Liceul Teoretic Decebal – Liceul Teoretic George Călinescu (semifinala 2)
  • Ora 12.00 – finala mică
  • Ora 13.00 – finala mare.
La fete:
  • Ora 11.00 – LPS „Nicolae Rotaru“ – Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu” (finala mare)

Partea sportului şcolar e cea mai importantă, mai ales pentru baza de selecţie a sportului de performanţă. Ar trebui să ne aplecăm cu toţii mai mult asupra acestui segment. Felicit Asociaţia Judeţeană de Baschet, care dă o importanţă dosebită ONSS. Mă bucur că şi această dată avem posibilitatea de a susţine o parte dintre premiile acordate pe toate disciplinele la care se desfăşoară ONSS. Este important să se practice la nivelul şcolii exerciţiul fizic, iar apoi să se intre într-o competiţie şcolară. Ne străduim să dezvoltăm cât mai multe activităţi de sport şcolar, a declarat Mariana Solomon, directorul Direcţiei pentru Sport şi Tineret a judeţului Constanţa.

 

Numai împreună putem reuşi să facem ce trebuie pentru copiii noştri din şcoli şi gimnazii. Avem echipe puternice şi ne adresăm tuturor copiilor Constanţei. Instituţiile partenere au bătut palma în sprijinul sportului şi al performanţei. Evident că ISJ Constanţa nu ar fi reuşit de unul singur. Faţă de sezonul precedent, nivelul competiţiei e mai înalt, a spus Dragoş Ciucan, inspector şcolar pentru educaţie fizică la Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa.  

   


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Peformanță a echipei de baschet a Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza" Constanța

29 Jan 2024 930

Baschet Echipa Colegiului Național „Mircea cel Bătrân“, campioană județeană la ONSS (GALERIE FOTO)

23 Jan 2023 2450

Constanţa. Echipa Liceului Teoretic „Decebal“, campioană pe judeţ la Olimpiada Națională a Sportului Școlar (galerie foto)

03 Feb 2019 3623

Jucători de la BC Athletic s-au duelat în finala masculină a ONSS Şi-a păstrat coroana. Traian l-a învins pe Decebal şi la baschet! (galerie foto)

15 Mar 2018 2994

Meciurile din competiţia de baschet a liceelor se vor desfăşura în sala „Tomis“ din Constanţa (documente)

21 Feb 2017 2580