Medalii pentru județul Constanța la Naționalele de lupte Under-15. Diana Voiculescu a ieșit campioană (GALERIE FOTO)

 

 
  • Clubul Sportiv Victoria Cumpăna a participat la competiția de la Tg. Mureş cu doi sportivi, obținând o medalie, argint, prin Robert Popa, care, la categoria 41 kg, a concurat cu adversari mai mari cu doi ani ca el, dar a ieșit vicecampion național.
 
Finala Campionatului Național individual de lupte, categoria de vârstă Under-15, s-a desfășurat la Tg. Mureș, iar printre medaliate s-au numărat și cluburi din județul Constanța. 
 
Diana Voiculescu, de la CS Poseidon Limanu 2 Mai (antrenori, Cornelius Dorian Trucmel și Alina Ivan), a ocupat locul întâi, devenind campioană a României. Au mai urcat pe podium Rareș Tudor și Andrei Cojocaru (medalii de bronz), în timp ce Gabriel Surdu a ocupat locul opt, iar Robert Stăncilă a ocupat poziția a zecea. „Cu siguranță se putea și mai bine. Să sperăm că învățăm din greșeli. Felicitări tuturor! Mergem înainte!“, a fost mesajul clubului Poseidon. 
 
CSS Mangalia (antrenor, Marian Oancea) a ocupat locul trei pe cluburi la Naționale. Ana-Maria Cosma și Nicoleta Pahoni au cucerit medaliile de argint, iar Geaner Dulgheru, Mihaela Carp și Alexandra Marinescu s-au situate pe poziția a cincea.
 
Clubul Sportiv Victoria Cumpăna a participat la competiția de la Tg. Mureş cu doi sportivi, obținând o medalie, argint, prin Robert Popa, care, la categoria 41 kg, a concurat cu adversari mai mari cu doi ani ca el, dar a ieșit vicecampion național. La categoria 35 kg, Andrei Istrate s-a clasat pe locul cinci. De asemenea, un sportiv cumpănean, Ștefan Somandru, a reprezentat la competiție Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanța, la categoria 48 kg și a obținbut medalia de bronz. „Felicitări copiilor și antrenorului Vasile Vicol pentru rezultatele obținute! Succes la următoarele competiții! Cumpăna merge mai departe!“, se arată pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.
 
Pe podium la Tg. Mureș a urcat și David Iordache, de la CS Farul Constanța (antrenor, Gheorghe Grigore), tânărul luptător fiind medaliat cu bronz la categoria 62 kg.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Sursa foto: Facebook (CS Poseidon Limanu 2 Mai, Cumpăna News) și CS Farul
 
Citește și:
 
CS Victoria Cumpăna
Bianca Iancău, Robert Popa și antrenorul Vasile Vicol, premiați pentru rezultatele de la Cupa României

 
Pentru al treilea an consecutiv, CS Poseidon Limanu 2 Mai - campioană a României cu echipa feminină (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Diana Voiculescu şi Nicoleta Marinescu luptă pentru a urca pe podium la Campionatul European

28 May 2021 2769

Sportivele Voiculescu. Două surori şi o verişoară Trei luptătoare de la Poseidon Limanu 2 Mai vor concura la Campionatul European

21 May 2021 4340

Decese Constanţa 31 iulie 2019

31 Jul 2019 1811

Decese Constanţa 31 iulie 2019

31 Jul 2019 1586

Doliu în medicina din Constanța

31 Jul 2019 6050

În timp ce el se află după gratii…Partenera lui Dan Diaconescu a ajuns să se judece cu banca. În dosar apar şi instituţii din Constanţa

26 Nov 2016 2542

Detalii din “Dosarul de Proxenetism” Fetele, înregistrate în timp ce vorbeau despre un „job” într-o vilă din Constanța

09 Feb 2015 1923

Chinese Garden, pe afară e vopsit gardul și înăuntru…

20 Sep 2013 5936