Natație Axiopolis Cernavodă s-a impus în competiția ștafetelor de la Cupa Open Swim, întrecere națională (GALERIE FOTO + VIDEO)

 
 
Înotătorii de la Axiopolis Cernavodă s-au impus în competiția ștafetelor (nelegitimate la Federația Română de Natație și Pentatlon Modern) de la competiția națională Open Swim,  desfășurată în bazinul de la Otopeni.
 

Într-o atmosferă încărcată de emoție, spirit combativ și trăiri intense, sportivii secției de natație ai Clubului Sportiv Axiopolis Cernavoda reușesc să se impună la Cupa Open Swim. Cu un start bun, elevii antrenorilor Petrescu Andrei și Tranulea Cristian reușesc să preia conducerea încă din primul schimb în competiția ștafetelor, acest rezultat oferind mare încredere pentru viitorul acestei secții. Această competiție de verificare se adaugă la experiența fiecărui copil, urmând in viitorul apropiat lupta în competiții oficiale, secția noastră fiind în curs de afiliere la Federația de Natație și Pentatlon Modern, este mesajul CS Axiopolis Cernavodă.

 
Cristian Tranulea a menționat că, în urma acestui rezultat, micii înotători de la Axiopolis Cernavodă aproape că închid capitolul „inițiere în sportul de performanță“.
 

Alături de domnul profesor Andrei Petrescu, am reușit să formăm o grupă care se impune în competiția ștafetelor (nelegitimate la federație) din cadrul competiției naționale OPEN SWIM. Ai noștri elevi incep «să-și arate colții», demonstrând o atitudine care noua ne oferă foarte multă încredere pentru ce urmează! Ne pregătim de nivelul următor, suntem în curs de afiliere la FRNPM, iar cu sprijinul Clubului Sportiv Axiopolis Cernavodă, ne dorim ca în premiera să putem aduce la startul Campionatului Național sportivii acestei secții. Mulțumim galeriei, clubului și tuturor celor implicați în acest rezultat! Domnule profesor... ca de fiecare dată... o adevărată plăcere și onoare să pot face performanță alaturi de dumneavoastră!, a precizat Cristian Tranulea.

 
Sursa foto: Facebook (Axiopolis Cernavodă)
 
Citește și:


Natație
Copiii de la Axiopolis Cernavodă, 20 de medalii la „Cupa Aegyssus“. Adina Albu, cea mai bună performanță (GALERIE FOTO + DOCUMENT)Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Axiopolis Cernavodă a câștigat amicalul cu CS Medgidia, care a condus la pauză

09 Jun 2024 632

Cumpărări directe Constanța La stadionul „Trust“ din Cernavodă, lucrări de reparații. Ce firmă le execută (DOCUMENT)

05 Jun 2024 588

Axiopolis Cernavodă Gemenii Țiripan, Ionuț și Andrei, au devenit campioni naționali (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

05 Jun 2024 1105

Axiopolis Cernavodă atletism Gemenii Marica și Țiripan, alături de colegii lor, pe podium la București

29 May 2024 632

Licitații Constanța CS Axiopolis Cernavodă a contractat servicii de curățenie și igienizare (DOCUMENT)

27 May 2024 464

Liga a 3-a Gloria Băneasa a încheiat sezonul 2023/2024 cu o victorie. Reprezentantele județului Constanța, pe podium

26 May 2024 904

Mai multe hotărâri ale CL Cernavodă, anulate de Tribunalul Constanța la cererea Agenției Naționale de Integritate (MINUTA)

19 May 2024 1291

Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă, egalată în minutul 90+5 de Gloria Băneasa

19 May 2024 856

Licitații Constanța Amenajare teren minibaschet, parcare auto și refacere alei carosabile în incinta CS Axiopolis Cernavodă (DOCUMENT)

15 May 2024 623

Axiopolis Cernavodă atletism Gemenii Alexandru și Bogdan Marica și antrenorul lor, Vicențiu Culea, pe podium la București

29 Apr 2024 774

Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă a revenit de la 0-2 cu FC Voluntari II, câștigând în prelungiri!

28 Apr 2024 851

Contracte publice Cerna Pro Construct SRL, din Cernavodă, cere să intre în insolvență!

25 Apr 2024 565

Fotbal Liga a 3-a Gloria Băneasa s-a impus în prelungiri în duelul cu Axiopolis Cernavodă

21 Apr 2024 871

Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă a învins liderul din play-out, Recolta Gheorghe Doja. Gloria Băneasa, victorie după un meci nebun!

14 Apr 2024 1726

Cumpărări directe Constanța Tribună pe structură metalică achiziționată de CS Axiopolis Cernavodă (DOCUMENT)

12 Apr 2024 724