Noi medalii naționale pentru Victoria Cumpăna. La fotbal, echipa e campioană județeană


 
  • Victoria Cumpăna a participat cu 18 sportivi la Campionatul Național de lupte pe plajă și aptitudini specifice, de la Cumpăna.
 
Campionatul Național de lupte pe plajă și aptitudini specifice s-a desfășurat în județul Constanța, la Costinești, iar printre cluburile care au urcat pe podium se numără și Victoria Cumpăna.
 
Gruparea constănțeană a participat cu 18 sportivi, iar dintre aceștia au fost medaliați Ioana Alexia Gavrilă (categ. 24 kg) - aur, Emanuel Aurelian Ghiță (categ. 47 kg) - argint, Maria Ilona Cocotă (categ. 37 kg) - bronz, Teodora Andreea Moraru (categ. 40 kg) - bronz, Florin Ion Istrate (categ. 30 kg) - bronz și Gabriel Mureanu Deacu (categ. 55 kg) – bronz.
 
„Chiar dacă a fost un concurs greu, copii s-au bucurat de soare, plajă, apă, au socializat și s-au legat noi prietenii. Profesorul Vasile Vicol multumește sportivilor pentru efortul depus la concurs, părinților pentru implicare și nu în ultimul rând Clubului Sportiv Victoria Cumpăna și administrației publice locale pentru sprijinul acordat în desfășurarea acestei activități“, se arată pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.
 
Victoria Cumpăna s-a bucurat de succes și la fotbal juvenil, câștigând Campionatul Județean C2, întrecere rezervată copiilor născuți în anul 2006. „Jucătorii noștri, pregătiți de profesorul Cristian Mustacă, au demonstrat și de această dată că reprezintă o forță la nivel județean, câștigând în fața unor echipe de tradiție, precum CS Medgidia, CS Ovidiu, CFR Constanta. Felicitări campionilor și mult succes în următoarele competiții!“, este mesajul de pe pagina mai sus menționată. Componența echipei Victoria Cumpăna: Emil Săndurel, Robert Nicărel, Andrei Bolboașe, Elvis Regep, Dorin Moise (golgeter), Silviu Legănaru, David Zamfir, Alin Ardeleanu, Dilek Baubek, Andrei Closcaru, Daniel Cristescu, Valentin Munteanu, Vasile Stamat, David Obreja.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 

În secțiunea Galerie Foto găsiți mai multe imagini cu micii luptători. Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)
 
Citește și:

 
Luptătoarea Gabriela Prodan, de la Victoria Cumpăna, evoluție apreciabilă la Campionatul European
 
Gimnastică ritmică
CS Victoria Cumpăna, din nou pe podium la Campionatul Naţional

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Micile gimnaste de la CS Victoria Cumpăna, noi medalii la Naționale. „Suntem mândri de performanțele acestor minunate sportive!“ (GALERIE FOTO)

17 May 2022 487

Andrei Cristian Diaconescu, de la CS Năvodari, campion la șah, la Cupa DN1 Value Center, de la Balotești (GALERIE FOTO)

14 May 2022 798

Medalii pentru județul Constanța la Naționalele de lupte Under-15. Diana Voiculescu a ieșit campioană (GALERIE FOTO)

13 May 2022 800

Victoria Cumpăna, câștigătoare pentru a doua oară a Cupei Satelor pe regiunea Sud-Est (GALERIE FOTO)

10 May 2022 1121

CS Victoria Cumpăna Bianca Iancău, Robert Popa și antrenorul Vasile Vicol, premiați pentru rezultatele de la Cupa României

30 Apr 2022 1487

„Vă iubim și vă susținem“ Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna au urcat de 20 de ori pe podium la Cupa „Irina Deleanu” (GALERIE FOTO)

29 Apr 2022 1287

„Cupa Primăverii“ la scrimă și-a atins scopul. Sportivii de la CS Victoria Cumpăna, rezultate bune (GALERIE FOTO)

21 Apr 2022 1369

Luptătoarea Bianca Iancău, din nou pe locul întâi. „Nu vom înceta niciodată să susținem sportul cumpănean!“ (GALERIE FOTO)

05 Apr 2022 1487

Președintele Asociației Județene de Lupte Constanța, Vasile Vicol, în doliu. A murit tatăl său. „Odihnește în pace, tătucă!“

24 Mar 2022 1843

O micuță gimnastă din Ucraina se pregătește alături de componentele grupei de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Victoria Cumpăna

14 Mar 2022 1822

Condiții optime de pregătire pentru sportivii de la CS Victoria Cumpăna „Am revenit acasă, în prima sală de sport a comunei“ (GALERIE FOTO)

05 Feb 2022 2213

Judeţul Constanţa Demonstraţie de scrimă în scaun cu rotile, în premieră naţională la Cumpăna

04 Feb 2022 1952

Inaugurare Spații amenajate pentru lupte, scrimă și gimnastică la sala de sport „Victoria Cumpăna“ (GALERIE FOTO +VIDEO)

04 Feb 2022 2310

Fostul fotbalist și antrenor Ion Răuță „Farul e aproape totul pentru mine. Mi-a marcat cariera și viața“ (GALERIE FOTO)

25 Dec 2021 3751

CS Victoria Cumpăna și-a premiat sportivii pentru rezultatele obținute în 2021. Un an de excepție! (GALERIE FOTO)

01 Dec 2021 1876