Petricevic, socat de veste

Antrenorul echipei BC Farul Constanta, Dragan Petricevic, a fost consternat de vestea mortii lui Toni Alexe. Cei doi au lucrat impreuna la Asesoft Ploiesti timp de doua sezoane, reusind sa obtina doua titluri de campioni ai Romaniei. In vara anului trecut, tehnicianul bosniac a parasit echipa Asesoft si dupa o scurta "plimbare" la Universitatea "Petre Andrei" Iasi, a ajuns la BC Farul Constanta. Referitor la moartea fostului sau elev, Petricevic a declarat: "Nu pot sa cred. De o ora stau pe loc si ma uit in gol. Ma gandesc ca acum stai si zambesti sau joci baschet, iar in urmatoarea secunda nu mai esti". La fel de consternat de moartea sportivului a fost si Ioan Dobrescu, presedintele Federatiei Romane de Baschet (FRB): "Suntem socati cu totii. A fost cel mai mare capitan pe care l-a avut nationala si, din pacate, numai asa a putut fi rapus un mare capitan. Isi dorea sa mai joace in Final-Four, unde s-au calificat cu Asesoft, sa mai joace finala campionatului, sa castige titlul si apoi sa se retraga". Vestea mortii lui Toni i-a socat pe toti cei alaturi de care a jucat de-a lungul anilor si pe numerosii sai prieteni din Constanta, cu care a tinut mereu legatura. Colegii de echipa au afirmat ca petrecusera in acea noapte recenta calificare in Final Four. "Cheful" avusese loc intr-un local din Ploiesti, dar nu se consumase pic de alcool. Presedintele CSU Asesoft Ploiesti, Alexandru Iacobescu, a precizat ca a ramas surprins de faptul ca Alexe a decis sa plece la Oradea, unde se afla familia sa, direct de la petrecere. "Am ramas surprins si intrigat de faptul ca la ora 5.00, cand toata lumea plecase acasa, Toni a ales drumul Oradei, astfel incat discutia pe care am avut-o aseara - sa bem o cafea la pranz - a picat sine die, jucatorul urcandu-se la volan si parasind in tromba Ploiestiul, practic mergand spre moarte", a afirmat Iacobescu. Principalul finantator al echipei CSU Asesoft, Sebastian Ghita, a afirmat ca a ramas pana aproape de miezul noptii la petrecerea de dupa obtinerea calificarii. "Decesul lui Toni Alexe m-a inmarmurit, asa cum probabil este inmarmurita intreaga suflare a sportului romanesc. Am stat impreuna cu baietii pana aproape de miezul noptii, la un local din Ploiesti, traind cea mai mare bucurie a vietii, alaturi de cei in care am crezut pana la capat. Nu s-a baut alcool si programasem sa ne intalnim astazi la ora 12.00, sa bem o cafea si sa stabilim impreuna strategia de participare in Final Four", a spus Ghita.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Dr. Cătălin Grasa, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, despre turism și planurile sale pentru județul Constanța (VIDEO)

02 May 2024 659

ZIUA LIVE Cum putem extinde turismul de weekend în județul Constanța pe tot parcursul anului?

01 May 2024 560

Președintele Consiliului Județean Constanța are un nou consilier onorific (DOCUMENT)

30 Apr 2024 715

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 975

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 1290

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 1567

Fostul rector de la UOC, Tiberius Dănuț Epure deschide lista consilierilor județeni la partidul Dianei Șoșoacă

28 Apr 2024 971

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 762

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 607

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 815

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 684

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 587

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 1009

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 614

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 741