Sport

Primăria Ovidiu i-a premiat pe sportivii campioni ai oraşului. Ionuţ Tucă, două medalii de aur şi două recorduri la Europene!


Primăria şi Consiliul Local Ovidiu sprijină activitatea sportivă a oraşului şi răsplăteşte performanţele înregistrate de sportivii de la CSO Ovidiu. În prezenţa primarului din Ovidiu, George Scupra, campionii oraşului, de la rugby, haltere, lupte şi karate, au fost premiaţi cu bani într-o festivitate de final de an. Ultimul sportiv din Ovidiu intrat pe lista marilor performeri ai acestui an la Ovidiu este halterofilul Ionuţ Tucă. Sportiv cu dublă legitimare, CSO Ovidiu - CS Farul Constanţa; antrenor la club - Eduard Simineanu), Ionuţ a cucerit două medalii de aur la Campionatul European Under-15 de la Eilat (Israel).
 
Halterofilul, care e component al Centrului Naţional Olimpic de la Bistriţa, a concurat la categoria 102 kg şi a urcat pe prima treaptă a podiumului la stilul aruncat, cu 160 kg, şi la totalul olimpic, cu 281 kg. Ma mult, la cele două secţiuni, Ionuţ Tucă a stabilit şi două noi recorduri europene de juniori II U-15! La stilul smuls, sportivul constănţean a avut performanţa de 121 kg, cu care s-a clasat pe locul patru. Pentru aceste performanţe de vârf, Primăria şi Consiliul Local Ovidiu l-au premiat pe Ionuţ Tucă cu 10.000 de lei.
 
Sursa foto: Facebook (Primăria Ovidiu)
 
Citeşte şi:
 
„Recital constănţean la Eilat“ Halterofilul Ionuţ Tucă, din Ovidiu, dublu campion european. A stabilit şi două recorduri continentale! (galerie foto)

Micii rugbyşti de la CSO Ovidiu, vicecampioni naţionali. Un component al echipei, desemnat cel mai tehnic jucător (galerie foto)

Primăria Ovidiu susţine sportul Zeci de sportivi, la competiţia oficială la lupte greco-romane „Cupa Ovidiu“ - ediţia I (galerie foto)

„Mult succes în continuare!“ Primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, prezent la evenimentul de lansare a cărţii „Campionii creează campioni“ (galerie foto)

Medalii pentru oraşul Ovidiu la Campionatul Naţional de Ashihara Karate

Primăria Ovidiu susţine sportul Halterofili de la CSO Ovidiu, victorie la Campionatele Naţionale de la Târgu Mureş
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Recital constănțean la Eilat“ Halterofilul Ionuț Tucă, din Ovidiu, dublu campion european. A stabilit și două recorduri continentale! (galerie foto)

14 Dec 2019 2004

Primăria Ovidiu susţine sportul Halterofili de la CSO Ovidiu, victorie la Campionatele Naţionale de la Târgu Mureş

30 Jul 2019 676

Două victime Accidente rutiere pe fondul consumului de alcool

24 Feb 2013 1078

CSM a avizat numirea procurorului Ţucă la DIICOT Constanţa

07 Feb 2012 1074

Numiri noi la DIICOT Constanţa

04 Feb 2012 1426

DIICOT Constanţa are un procuror nou

23 Jan 2012 1324

Notat cu „foarte bine" la evalure Magistrat nou pentru DIICOT Constanţa

16 Jan 2012 1654

Anunţuri 15 ianuarie 2012

15 Jan 2012 1319

Chiforeanu, dovedit de „fătuca fără experienţă profesională"? Falimentul companiei Petromin a ajuns pe masa Tribunalului Constanţa (galerie foto)

13 Sep 2011 2342