"Romanian Golden Team" a debutat excelent la Constanta

Spectacolul, ce a reprezentat o imbinare a gimnasticii si dansului modern, a avut loc la Teatrul Fantasio, in fata a aproximativ 300 de spectatori * Printre acestia s-au aflat Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, Danut Culetu, prefectul judetului Constanta, Mihai Ispas, director in cadrul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Elena Francu, director al Directiei Judetene pentru Sport, precum si sportivele Catalina Ponor si Dana Sofronie * Marius Urzica, initiatorul evenimentului, a declarat ca a ales denumirea de "Romanian Golden Team", pentru ca aici sunt mari campioni ai Romaniei, care au cucerit medalii la olimpiade, campionate europene si campionate mondiale * Show-ul va avea reprezentatii si in alte orase importante din tara

Diferite personalitati, printre care si presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, au asistat, vineri seara, la spectacolul de gimnastica "Romanian Golden Team", creat la initiativa fostului campion olimpic, mondial si european Marius Urzica. Spectacolul, ce a reprezentat o imbinare a gimnasticii si dansului modern, a avut loc la Teatrul Fantasio din Constanta, in fata a aproximativ 300 de spectatori. Printre acestia s-au aflat Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, Danut Culetu, prefectul judetului Constanta, Mihai Ispas, director in cadrul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Elena Francu, director al Directiei Judetene pentru Sport, precum si sportivele Catalina Ponor si Dana Sofronie. Protagonistii spectacolului, ce a durat aproximativ 70 de minute, au fost Marius Urzica, Sabina Cojocar, Silvia Stroescu, Oana Ban, Alexandra Eremia, Floarea Leonida, Andreea Isarescu si Corina Ungureanu. Marius Urzica a declarat ca a ales denumirea de "Romanian Golden Team", pentru ca aici sunt mari campioni ai Romaniei, care au cucerit medalii la olimpiade, campionate europene si campionate mondiale. "Este ceva diferit de gimnastica de performanta, este o combinatie intre arta, dans contemporan si acrobatie, ceva inedit. Acest spectacol a fost un prim contact cu publicul, o prima verificare pentru noi. Gala oficiala va avea loc pe 27 septembrie, la Sala Palatului", a mai spus Marius Urzica. La randul sau, presedintele Camerei Deputatilor a laudat prestatia celor ce au urcat pe scena. "Cred ca asa se justifica mandria de a fi roman, nu cu steaguri, nu cu tancuri si nu cu vorbe, ci cu oameni de exceptie, si astfel de oameni au fost azi pe scena. O imbinare reusita intre arta si sport si cred ca va fi un exceptional produs romanesc de export european", a afirmat Olteanu. Fosta gimnasta Corina Ungureanu a declarat ca s-a simtit atrasa de acest proiect. "Toate fetele am muncit sa facem o treaba buna. Nu putem compara gimnastica de performanta cu ceea ce este aici. Inainte era vorba de obtinerea de rezultate, aici este altceva, ne place", a spus fosta gimnasta. In cadrul spectacolului, al carui coregraf a fost Dorel Mois, care se ocupa si de celebrul spectacol canadian "Cirque du Soleil", s-au executat exercitii la cal cu manere, paralele si barna, pe un fond muzical reprezentat de prelucrari ale unor balade sau cantece traditionale romanesti. Show-ul "Romanian Golden Team" va avea reprezentatii si in alte orase importante din tara.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 545

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 489

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 712

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 613

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 550

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 809

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 571

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 675

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 719

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 543

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 588

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 558

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 796

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3408

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 14243