S-a facut lumina la Iasi

1223927085.jpg

Dupa infrangerea cu Poli, Farul mai spera la o decizie favorabila, in acest caz, din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne

Farul si Poli Iasi au reusit, intr-un final, sa se intalneasca pe teren, dupa ce meciul dintre cele doua formatii a fost amanat la sfarsitul lunii august, din cauza problemelor organizatorice ale iesenilor. Atunci, nocturna stadionului Emil Alexandrescu nu a mai pornit, meciul fiind incheiat de arbitru inainte de a incepe. Partida a intampinat, inca de la debut, o alta problema, de data aceasta din partea arbitrului. Fluierul centralului Alexandru Tudor nu a mai functionat, arbitrul de rezerva, Marius Martis, imprumutandu-i fluierul sau. Astfel, sub lumina nocturnei, Farul deschidea scorul inca din debutul intalnirii, Cosmin Bacila inscriind la prima patrundere in careul iesenilor. Poli Iasi a egalat in minutul 39, cand Bernsjak a sesizat ca portarul echipei Farul, Adrian Vlas, este iesit dintre buturi si a sutat de la aproximativ 25 metri, peste goalkeeper-ul constantean. In minutul 63, Adrian Vlas a degajat eronat si balonul a ajuns la Romulus Miclea, iar atacantul iesean a inscris cu un sut plasat la coltul lung. Un minut mai tarziu, Viveiros a scapat spre poarta Farului, insa a fost oprit de Adrian Vlas, gazdele solicitand penalti si eliminarea jucatorului de la Farul, insa arbitrul Alexandru Tudor i-a acordat celui de la Iasi cartonas galben, pentru simulare. La final, echipa antrenata de Ionut Popa s-a impus cu scorul de 2-1, Farul urmand sa astepte decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, in ceea ce priveste rezultatul final al acestei partide. Pana atunci, formatia constanteana se mentine pe locul 14 in Liga I, la egalitatea de puncte (10) cu Poli Iasi, si va disputa urmatoarea etapa, sambata, pe teren propriu, impotriva echipei FC Timisoara.

"Era corect un rezultat de egalitate"

Antrenorul Farului, Ion Marin, a declarat ca ambele goluri primite de Farul au venit in urma unor greseli imense ale jucatorilor sai, pe care nu a dorit sa le comenteze. "Era corect un rezultat de egalitate, daca tinem cont de ocazia mare ratata de Gosici. Dupa golul inscris de noi, Iasiul a jucat foarte bine si a dominat copios prima repriza. Ambele goluri le-am luat pe niste greseli imense, insa nu vreau sa spun mai mult. Nu cred ca exista un jucator in lumea asta care sa nu fi gresit macar o data. Important pentru noi acum este sa ramanem uniti", a spus Marin. Intrebat daca mai credea ca va pierde meciul de la Iasi, atunci cand Farul conducea cu 1-0, Ion Marin a dat exemplu partida Romaniei cu Franta. "Nu ati vazut, la 2-0 pentru Romania, ca am zis toti ca avem cocosul moale si uite ca ne-au ramas doar penele?! Va spun eu, campionatul se joaca si vor mai fi surprize in continuare", a mai spus Sapaliga.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Handbal CSM Constanța este vicecampioana României! (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 318

Volei Al doilea succes cu FC Argeș și CSM Constanța s-a clasat pe locul nouă în Divizia A1 (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 378

CSM Constanța Voleibalistele au câștigat primul meci din seria cu FC Argeș (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 486

Județul Constanța Echipa de fotbal a Comunei Cumpăna este câștigătoarea Cupei Satelor

26 Apr 2024 587

IGSU Recomandările pompierilor, în prag de sărbători

26 Apr 2024 339

Dosarul Mineriadei Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare – a refuzat să dea declarații

26 Apr 2024 458

Superliga 2023/2024 Cu un egal contra Farul Constanța, FCSB iese campioană. „Marinarii“ sunt pregătiți însă pentru un nou meci mare

26 Apr 2024 1163

“CONSTRUIESC DE MIC, CU BRICK” – atelier de creatie sustinut de Brick Romania in institutiile de invatamant constantene

26 Apr 2024 396

Baschet CSM Constanța a cedat dramatic în primul meci cu BC CSU Sibiu

25 Apr 2024 572

CSM Constanța, campioana României! Andrei Talpeș - „Este un moment istoric. Constanța merită să fie în top“ (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 580

LIVE VIDEO-TEXT Alegeri 2024 Este oficial - Stelian Ion și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Constanței (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Apr 2024 764

Oină ONSS 2024 Echipa Școlii nr. 1 Târgușor, a Liceului ,,Ioan Cotovu” Hârșova și a Școlii ,,Grigore Moisil” Năvodari, calificate la fazele finale (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 766

Echipa de robotică AICitizen din Focșani a câştigat campionatul mondial de robotică „First Tech Challenge“ desfășurat la Houston (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 674

Candidatul din partea ADU pentru Primăria Constanța, Stelian Ion își depune candidatura la Biroul Electoral Municipal

24 Apr 2024 499

Cupa Satelor 2024 Finala fazei pe Euroregiunea Sud - Est, găzduită de Cumpăna. Județul Constanța e reprezentat de CS Victoria Cumpăna

23 Apr 2024 667