Săgeata nu renunţă la lupta pentru locul 2

sageata_2.jpgFormaţia antrenată de Aurel Şunda ar putea reveni pe poziţia secundă înainte de ultima etapă a sezonului, dacă Ceahlăul va învinge duminică pe Concordia

Cu două etape rămase de disputat, lupta pentru locul secund în Seria I a eşalonului secund rămâne încă deschisă, în cursa pentru al doilea loc promovabil intrând şi Delta Tulcea, însă cu şanse minime.

Ocupantele poziţiilor 2 şi 3, Concordia Chiajna şi Săgeata Năvodari sunt despărţite în clasament de doar două puncte, însă năvodărenii au avantajul unor partide mai uşoare în ultimele două runde, spre deosebire de Chiajna, care va întâlni duminică, pe teren propriu, pe Ceahlăul, iar săptămâna viitoare, va juca pe terenul celor de la CS Otopeni, echipă neînvinsă pe teren propriu în acest sezon. „Chiar dacă am coborât pe locul 3 după înfrângerea de la Otopeni, nu vom renunţa la luptă şi ne vom bate până la capăt, pentru a încheia sezonul pe poziţia a doua", a declarat antrenorul formaţiei năvodărene, Aurel Şunda. Pentru a realiza acest lucru, Săgeata trebuie să obţină maximum de puncte în cele două meciuri rămase de disputat. Primul este programat la sfârşitul acestei săptămâni, pe stadionul Flacăra din Năvodari, când Chiţu şi compania vor întâlni pe Juventus Bucureşti, echipă deja retrogradată în al treilea eşalon fotbalistic. Deşi vin după o înfrângere care i-a trimis pe locul 3 în Seria I, năvodărenii sunt favoriţi cerţi la victorie, în condiţiile în care Juventus nu a reuşit în acest sezon să obţină vreo victorie în deplasare. Astfel, în cazul unui succes, Săgeata are şansa de a reveni pe poziţia a doua în clasament, însă doar cu puţin ajutor de la Ceahlăul, care va întâlni pe Concordia, la Chiajna. Înainte de acest joc, antrenorul Aurel Şunda nu are probleme de efectiv, urmând să-l aibă la dispoziţie şi pe fundaşul Florin Popa, care şi-a ispăşit etapa de suspendare după eliminarea de la meciul cu Ceahlăul.

Scandal în meciul tur

Meciul tur dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria elevilor lui Aurel Şunda, cu 3-0, însă nu pe teren ci la masa Comisiei de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal. Partida a fost întreruptă în minutul 87, la scorul de 2-0 pentru Săgeata, după ce un suporter al gazdelor a pătruns pe teren şi l-a lovit pe centralul Eduard Constantinescu. În urma acestui incident, Juventus a pierdut meciul la „masa verde", primind totodată şi o amendă de 7.500 de lei, dar şi interzicerea dreptul de a organiza jocuri pe teren propriu pentru două etape.

Ionuţ Neagu va oficia la Năvodari

Partida Săgeata Năvodari - Juventus Bucureşti se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, şi va fi condusă de o brigadă de arbitri formată din Ionuţ Cătălin Neagu (Poenari) la centru, ajutat la cele două margini de asistenţii Petre Geambazu (Buşteni) şi Dănuţ Dumitru (Focşani). Emil Iacob (Slobozia) a fost delegat ca arbitru de rezervă, iar Bratu Cataros (Călăraşi) şi Alexandru Stici (Bucureşti) vor fi observatori.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Baschet CSM Constanța încheie sezonul pe locul cinci și obține cea mai bună clasare din istoria sa

13 May 2024 336

Baschet CSM Constanța câștigă pe terenul lui CSU Sibiu, într-o partidă ce a atins cote maxime de suspans

04 May 2024 522

Liga a 3-a Axiopolis Cernavodă a revenit de la 0-2 cu FC Voluntari II, câștigând în prelungiri!

28 Apr 2024 729

Handbal CSM Constanța este vicecampioana României! (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 943

Calendar săptămânal CSM Constanța Meciuri importante în Sala Sporturilor „Simona Amânar“! Intrarea este liberă

26 Apr 2024 547

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 810

Handbal CSM Constanța a făcut spectacol cu CSU din Suceava, bifând al 19-lea succes stagional (GALERIE FOTO)

13 Apr 2024 903

Farul Constanța Contra FCSB, Alexandru Buzbuchi a bifat meciul 100 în prima ligă. Hagi - „Meritam victoria“ (GALERIE FOTO)

01 Apr 2024 891

Handbal CSM Constanța - Steaua, în sferturile Cupei României

28 Mar 2024 805

Calendar săptămânal CSM Constanța Voleibalistele, debut în play-out. Două meciuri acasă cu Știința Bacău. Intrare liberă!

22 Mar 2024 649

Trei fotbaliști de la Farul Constanța în echipa etapei. Gheorghe Hagi, antrenorul rundei

19 Mar 2024 959

CSM Constanța baschet Erik Began, MVP. Cea mai bună evoluție stagională, în meciul din Liga 1 de la Timișoara

19 Mar 2024 657

Liga a 3-a Constanța Egal pentru Gloria Băneasa, în etapa a 17-a. Axiopolis Cernavodă, înfrângere

17 Mar 2024 1050

Calendar săptămânal CSM Constanța Handbaliștii, meci acasă cu Minaur Baia Mare. O veritabilă finală pentru argintul în Liga Națională!

29 Feb 2024 992

European League. 27 februarie 2024 CSM Constanța, meci capital cu Dinamo, în Sala Sporturilor „Simona Amânar“. Intrarea este liberă! (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

26 Feb 2024 1303