UPDATE Spectaculoasa întrecere de bărci de viteză de la Mamaia și-a derulat astăzi a doua cursă (GALERIE FOTO+VIDEO)

 
A doua cursă și ultima din întrecerea UIM XCAT World Championship Romanian Grand Prix Constanta 2023, cea mai spectaculoasă cursă de bărci de viteză, s-a desfășurat astăzi pe lacul Siurghiol din Mamaia, în dreptul hotelului Scandinavia.

UIM XCAT World Championship Romanian Grand Prix Constanta 2023 este a treia etapă din circuitul mondial și un eveniment organizat de Primăria Constanța și CSM Constanța, împreună cu XCAT World Championship și Federația Internațională de Yachting.

La cele două curse, ieri și astăzi, au participat nouă dintre cele mai rapide ambarcațiuni din lume, pilotate de echipaje din Australia, Emiratele Arabe Unite, Italia, Kuweit, Marea Britanie, Norvegia și Suedia: Fazza, 222 Offshore, HPI Racing Team, Team GB, Q8 Oils, Pastamato, Swecat, Superciccio și Consulbrokers. 
 
Ieri, pe primul loc în prima cursă a evenimentului s-a situat Team Fazza, urmată pe podium de HPI Racing și de Team GB.  Cursa de astăzi a început la ora 15.30. Calificările dimineții au readus echipa 222 Offshore pe podium, după favoriții Team Fazza. Pe locul trei s-au clasat cei de la HPI Racing Team.



UPDATE:

Pe podiumul celei de-a doua curse, de astăzi (finale), a evenimentului nautic de la Mamaia, au urcat: 1. Team GB (Marea Britanie), 2. Swecat (Suedia + Norvegia), 3. Q8 Oils (Kuweit).   




Sursa foto: ZIUA de Constanța 





Citește și:

Mamaia
Team Fazza, învingătoare în prima zi a cursei de bărci de viteză de pe lacul Siutghiol (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mamaia. Cursă bărci de viteză 2023 În urma etapei de pe lacul Siutghiol, Team GB a urcat pe primul loc în clasamentul general (GALERIE FOTO)

19 Jun 2023 1248

Mamaia Team Fazza, învingătoare în prima zi a cursei de bărci de viteză de pe lacul Siutghiol (GALERIE FOTO)

17 Jun 2023 1708

Mamaia Spectacol de putere și tehnică pe lacul Siutghiol. Se întrec cele mai rapide ambarcațiuni din lume (GALERIE FOTO + VIDEO)

17 Jun 2023 2143

Echipele de baby-baschet ale CSM Constanța, cantonament la Costinești

16 Jun 2023 1468

Mamaia Cea mai spectaculoasă cursă de bărci de viteză, gata de start. Participă nouă dintre cele mai rapide ambarcațiuni din lume (GALERIE FOTO)

16 Jun 2023 2858

UIM XCAT World Championship Romanian Grand Prix Constanta 2023 Cursă spectaculoasă la Mamaia, cu cele mai rapide ambarcațiuni din lume

15 Jun 2023 2375