Sportivi și sportive din județul Constanța, pe podium la Campionatul European de lupte pe plajă

 

 
  • România a cucerit 11 medalii la întrecerea continentală desfășurată în Grecia.
 
Grecia a găzduit Campionatul European de lupte pe plajă rezervat cadeților și juniorilor, iar România a obținut rezultate foarte bune, cucerind 11 medalii (trei de aur, șapte de argint și una de bronz), bilanț care a plasat selecționata tricoloră pe primul loc pe națiuni la cadeți și pe locul doi la cadete și la junioare. Antrenori de pe litoral la lot sunt Marian Oancea, de la CSS Mangalia, și Cornelius Dorian Trucmel, de la Poseidon Limanu 2 Mai.
 
La bogata recoltă de medalii a României au contribuit și sportivi, și sportive de la cluburi din județul Constanța, astfel: la cadeți - Denis Chirică (CSS Mangalia) - argint la categ. 80 kg, Marian Sandu (CSS Mangalia) - bronz la categ. 60 kg; la cadete - Alexandra Voiculescu (Poseidon Limanu 2 Mai) - aur la categ. 40 kg, Delia Voiculescu (Poseidon Limanu 2 Mai) - argint la categ. 50 kg.

„Constanța rupe şi de această dată gura târgului, obținând multe medalii strălucitoare la Campionatul European de Lupte pe Plajă pentru cadeți şi juniori, organizat în Grecia“, a punctat Vasile Vicol, președintele Asociației Județene de Lupte Constanța.

La junioare, Ana-Maria Pîrvu, o sportivă de la Rapid București, dar formată la CSS Mangalia, a obținut argintul la categ. 50 kg.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: Facebook (Federația Română de Lupte) 

 

Citește și:
 
Aur balcanic, argint mondial și european
Alexandra Voiculescu, de la CS Poseidon Limanu 2 Mai, campioană și la lupte, și la carte (galerie foto)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța a găzduit Campionatul Mondial de lupte pe plajă. Pe podium au urcat și reprezentanți ai litoralului (galerie foto)

28 Sep 2021 808

La Constanţa a început Campionatul Mondial de lupte pe plajă. Aur pentru Alexandra Voiculescu şi Delia Voiculescu (galerie foto)

23 Sep 2021 1489

Aur balcanic, argint mondial și european Alexandra Voiculescu, de la CS Poseidon Limanu 2 Mai, campioană și la lupte, și la carte (galerie foto)

28 Jul 2021 3282

UPDATE Alexandra Voiculescu, de la CS Poseidon Limanu 2 Mai, vicecampioană mondială la cadeţi

23 Jul 2021 1316

Luptătoare la CS Poseidon Limanu 2 Mai Alexandru Voiculescu, medalie de argint la Campionatul European

18 Jun 2021 2229

Sportivele Voiculescu. Două surori şi o verişoară Trei luptătoare de la Poseidon Limanu 2 Mai vor concura la Campionatul European

21 May 2021 3758

Luptătoarea Alexandra Voiculescu, de la CS Poseidon Limanu 2 Mai, a luat bronz la Campionatul European (galerie foto)

30 Jun 2019 1946

Patru luptătoare de la CS Poseidon Limanu - 2 Mai au urcat pe podium la Turneul Internaţional de la Cluj

24 May 2019 1093

Detalii din “Dosarul de Proxenetism” Fetele, înregistrate în timp ce vorbeau despre un „job” într-o vilă din Constanța

09 Feb 2015 1592