Sport

Trecut, prezent și viitor Ionel Crînguș le-a transmis pasiunea pentru sporturile de contact și celor trei fii ai săi (galerie foto + video)


  • Ionel Crînguș este preşedinte al AS Rebel Fighters şi șeful secţiei de Kempo a CS Medgidia
  • Fiul său cel mare a urcat pe podium și la Cupa Europeană de Kempo
  • AS Rebel Fighters / Medgidia a obținut 22 de medalii la Cupa Shin Dojo - Colosseum - Gladiators


Ionel Crînguș, una dintre persoanele cunoscute din sportul constănțean de contact, are trei fii și, cum așchia nu sare departe de trunchi, tuturor le-a transmis pasiunea sa pentru acest domeniu.

Preşedinte al AS Rebel Fighters Constanţa şi preşedintele secţiei de Kempo a CS Medgidia, grupări sportive în care pregătește tineri luptători la Kempo, Ionel Crînguș este și instructor în departamentul de Kempo Militar al Federaţiei Internaţionale de Kempo. Fiii săi, Eric, Patrick și Dominik, au 12, 8, respectiv 4 ani, și îl au ca model în sportul de contact pe tatăl lor, care e mândru că moștenirea sa sportivă e pe mâini bune.
 

Stagiul de pregătire de la Venus

„Trecut, prezent și viitor“, a fost mesajul lui Ionel care a însoțit o imagine cu el alături de fiii săi, anul trecut, la un stagiu de pregătire la Kempo de la Venus. Numele Crînguș a început să fie rostit și să fie scris și pe diplomele din concursurile juvenile, în care Eric și Patrick cuceresc deja medalii. Spre exemplu, la Cupa Shin Dojo - Colosseum - Gladiators, întrecere care s-a disputat în luna martie a acestui an, la București, și la care micii luptători de la AS Rebel Fighters / Medgidia au obținut 22 de medalii, Eric a urcat pe podium la Submission (locul 2) și la Kempo-K1 (locul 3), iar Patrick s-a clasat pe 1 la Submission și pe 2 la Kempo-K1. Gruparea de pe litoral a fost prezentă în concurs cu un lot format din 12 sportivi cu vârste între 7 și 14 ani.
 

„Vrea să fie printre cei mai buni“

Ionel Crînguș lucrează cu fiii săi și individual, iar mai multe filmulețe care surprind secvențe din pregătirea lui Eric alături de tatăl său, acasă, au cules aprecierile prietenilor. „Bravo, super tare!“, „Fantastici! Sport, dar și eleganță!“, „Felicitări, sensei, felicitări, Eric!“, au comentat apropiații. „Vrea să fie printre cei mai buni“, a spus Ionel despre fiul său cel mare, un sportiv atletic și înăltuț pentru vârsta sa, însă își moștenește și la acest capitol părinții, ambii înalți. Eric este familiarizat și cu Rebel Tactics (Knife Combat), iar în 2017 a obținut rezultate deosebite la Cupa Europeană de Kempo, cucerind locul întâi la Full Kempo și poziția a treia la Semi Kempo, categoria de vârstă 8 - 10 ani, -35 de kilograme.

Sursa foto: Facebook (Ionel Crînguș)Citește și:

AS Rebel Fighters, peste 20 de medalii la Cupa Shin Dojo - Colosseum - Gladiators

Instructor de Kempo la Rebel Fighters Ionel Crînguş, tată de băiat pentru a treia oară (galerie foto)


Eveniment fericit în familia instructorului Ionel Crînguş, de la CS „Bogdan Ciubotariu“ „Mii de pupici de la noi, Eric!“

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„O familie minunată!“ Ionel Crînguș, expert constănțean în sporturi de contact, și soția sa, Ramona, 20 de ani de căsnicie (galerie foto)

16 May 2020 4605

AS Rebel Fighters, peste 20 de medalii la Cupa Shin Dojo - Colosseum - Gladiators

12 Mar 2020 2037

Stagiu în Republica Moldova Luptătorii Detaşamentului cu Destinaţie Specială „Pantera”, antrenaţi de specialişti constănţeni în Kempo Militar (galerie foto)

21 Feb 2020 3698

Emil Constantinescu, cel mai bun trăgător Mangalia. Scene ca în filme la Campionatul Naţional „Cupa Bodyguard“! (galerie foto)

06 Jul 2019 7601

Oss Fighters! Gală explozivă la Constanţa, cu Bogdan Stoica, Marian Rusu şi Cristian „The Fastest“ Milea în prim-plan

03 Mar 2018 16595

Maratonul Nisipului, la Mamaia Fotbalistul Doru Fugaru participă la Family Run alături de soţie şi de copilul lor de zece luni (galerie foto+video)

25 Mar 2017 3846

Stagiu naţional la Venus Ionel Crînguş - centură neagră 2 Dan, Adrian Roşca - centura neagră 1 Dan în Kempo K-1 (galerie foto)

02 Jul 2016 4572

Parteneriat cu AS Rebel Fighters Cerc de Kempo la o grădiniţă şi la o şcoală din Constanţa (galerie foto)

20 Apr 2016 1762

Instructor de Kempo la Rebel Fighters Ionel Crînguş, tată de băiat pentru a treia oară (galerie foto)

20 Jan 2016 2727

Ionel Crînguş, de la Rebel Fighters „Sosia“ lui Nicolas Cage predă Kempo la Constanţa, Valu lui Traian şi Medgidia (galerie foto)

12 Dec 2015 4931

Programul Şcoala Altfel Instructorul Ionel Crînguş a predat Kempo Kids pentru elevii de la „Petre Ispirescu“ (galerie foto)

10 Apr 2015 1860

Instructorul Ionel Crînguş a susţinut un seminar judeţean de Kempo K-1 Kids (galerie foto)

02 Apr 2015 1717

Eveniment fericit în familia instructorului Ionel Crînguş, de la CS „Bogdan Ciubotariu“ „Mii de pupici de la noi, Eric!“

19 Jan 2015 1688

Lecţii cu Samir Regep şi Ionel Crînguş CS „Bogdan Ciubotariu“ Constanţa a deschis o sală de Kempo K-1 la Valu lui Traian

07 Aug 2014 4239