Sport

Triatlonista anului Antoanela Manac, din Constanţa, pe locul întâi la Băneasa Trail Run 2015 (galerie foto)Sportiva constănţeană Antoanela Manac s-a impus la open feminin în crosul de 10,5 km de la Băneasa Trail Run 2015. Succesul vine la scurt timp după ce tânăra de 20 de ani, de la Atena Sport (clubul medaliatului olimpic Răzvan Florea), a triumfat, la Constanţa, la Crosul 1 Decembrie. De asemenea, Antoanela (care e fostă înotătoare) a fost desemnată cea mai bună triatlonistă a României din acest an la categoria Elite.
 
„2015… Opt curse internaţionale, opt curse naţionale, două titluri de campioană naţională (triathlon şi duathlon), vicecampioană balcanică, participantă la Jocurile Olimpice Europene de la Baku şi la Campionatul Mondial Under-23 de la Chicago. Peste 670 de ore de antrenament, trei controale anti-doping. Finalul: premiul pentru cea mai bună sportivă a anului la categoria elite. Sunt mândră pentru acest titlu! Urmează 2016! Mulţumesc, Filip Grigorescu, pentru tot ce am realizat anul acesta, şi tuturor persoanelor care au stat în spatele succesului nostru, Clubul Atena, Federaţia Română de Triatlon“, a postat pe Facebook Antoanela Manac, care e studentă în anul II la Facultatea de Medicină a Universităţii „Ovidius“ din Constanţa şi membră a Asociaţiei Studenţilor Medicinişti şi Tinerilor Medici Constanţa.      
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cea mai titrată! „Şanse reale de calificare la Jocurile Olimpice“ Campioana Antoanela Manac, din Constanţa, sportivul anului şi în 2018

06 Dec 2018 1389

UPDATE Aur și argint pentru Antoanela Manac, din Constanţa, la Campionatul European de Aquathlon! (galerie foto)

25 Oct 2018 1001

După etapa de Cupă Mondială din China, triatlonista Antoanela Manac participă, la Ibiza, la Europenele de cros-trialon

10 Oct 2018 497

Triatlonista Antoanela Manac a concurat la Campionatul Mondial şi a stabilit un nou record naţional (galerie foto)

19 Sep 2018 664

Constănţeanca Antoanela Manac, evoluţie foarte bună la Campionatul European de Triatlon Sprint

26 Jul 2018 710